Apple Event - 9 Σεπ. (iPhone 18)

Status
Not open for further replies.

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,576
Λιβαδειά

9 Σεπτεμβρίου στις 20:00

• iPhone 18 Pro‌ Max
  • iPhone 18 Pro
  • iPhone Duo (foldable)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

και μετα απο 19 χρονια και απειρες συζητησεις :coffee: ....

Θα λειτουργεί στα ελληνικά;
Ναι. Το iOS 27 φέρνει για πρώτη φορά την πλήρη υποστήριξη Apple Intelligence στα ελληνικά, οπότε μπορείτε να μιλάτε στη Siri στη μητρική σας γλώσσα.

και μετα απο 19 χρονια και απειρες συζητησεις :coffee: ....

Θα λειτουργεί στα ελληνικά;
Ναι. Το iOS 27 φέρνει για πρώτη φορά την πλήρη υποστήριξη Apple Intelligence στα ελληνικά, οπότε μπορείτε να μιλάτε στη Siri στη μητρική σας γλώσσα.
Μακάρι, αν ισχύει θα είναι το σημαντικότερο νέο της βραδιάς....

Υ.Γ. Δύσκολο το βλέπω βέβαια έως απίθανο...

Last edited:
  • Like
Reactions: Vasilis 92 and jig
Το apple intelligence δεν παταει πλέον στο Gemini; Το πιο εύκολο θα είναι να μιλάει ελληνικά πλέον.
Το πρόβλημα είναι εάν η ΕΕ θα επιτρέψει το Apple Intelligence στην Ευρωπη....

Πάντως στο wwdc είχε αναφερθεί ότι στην ΕΕ μάλλον πάει για το 27 το τρολαρισμα της νέας siri/apple intelligence. Μάλλον παρόμοια κατάσταση όπως στο αρχικό λανσάρισμα που σε "εμάς ήρθε την επόμενη χρονιά το Μάρτιο.

Λέτε να δούμε καμία εκπληξούλα σήμερα με κανένα φρέσκο προϊόν/τεχνολογία κλπ. ή θα είναι η τυπική παρουσίαση με τα τυπικά ετήσια Updates?

Το μόνο φρέσκο θα είναι το fold. Για το 18pro φημολογείται variable aperture στη κάμερα.
Εγώ περιμένω πως και πως το νέο apple tv και αναγκαστικά το νέο ultra AW γιατί στο πρώτης γενιάς μου χάλασε η οθόνη και δεν αξίζει να τη φτιάξω (υποθέτω).

Nαι μακάρι να έχει variable aperture το Iphone18 pro, γιατί οι υπόλοιπες βελτιώσεις που ακούγονται είναι μάλλον οι τυπικές ετήσιες.
Δεν αξίζει α φτιάξεις την οθόνη, πολλά λεφτά σε ένα ρολόι που έχει ήδη μια ηλικία, καλύτερα να περιμένεις και να πάρεις το καινούριο Ultra. Και εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου. Ακούγεται μάλιστα ότι θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που θα φτάνει τις 3 γεμάτες μέρες με τα πάντα ανοιχτά....Not Bad!!!

Το πραγματικό καινούριο είναι ο νέος CEO. Ίσως αλλάξει λίγο το ύφος των παρουσιάσεων.
Το Apple TV το περιμένω και εγώ, έχω ξεμείνει με το 4Κ πρώτης γενιάς.
Για το fold & pro για μένα αδιαφορα.
Απλά, δεν μου περισσεύουν ‘νεφρά’…
Ξέρουμε εάν θα έχουμε και επίσημη πρώτη του iOS 27?

Μέχρι στιγμής με όσα έχω δει έχω αποφασίσει να απέχω φέτος (ίσως κάνα Apple TV μόνο).

Το 18 μάλλον meh αν έχεις το 17 (καλό - χρυσό το variable aperture αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει σε τέτοιες κάμερες).
Το Fold/Duo με εκπτώσεις σε διάφορα (κάμερες, πιστεύω μπαταρία, κλπ), και κάπου έχω βάλει πια και όρια για το πόσα λεφτά θα δίνουμε κάθε χρόνο για κινητό, έχει καταντήσει αηδία. άλλο τα 1300 (-750 το παλιό), άλλο τα 2300, μην τρελαθούμε τώρα.

• Like
Reactions: spcav and bujinkan
To Fold είναι και για μένα αδιάφορο.
Νομίζω σε κάθε παρουσίαση δεν βγαίνει και νέο Ios? Δεν είμαι σίγουρος 100% για αυτό.

Μέχρι στιγμής με όσα έχω δει έχω αποφασίσει να απέχω φέτος (ίσως κάνα Apple TV μόνο).

Το 18 μάλλον meh αν έχεις το 17 (καλό - χρυσό το variable aperture αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει σε τέτοιες κάμερες).
Το Fold/Duo με εκπτώσεις σε διάφορα (κάμερες, πιστεύω μπαταρία, κλπ), και κάπου έχω βάλει πια και όρια για το πόσα λεφτά θα δίνουμε κάθε χρόνο για κινητό, έχει καταντήσει αηδία. άλλο τα 1300 (-750 το παλιό), άλλο τα 2300, μην τρελαθούμε τώρα.
Εγω έχω μείνει με το 16pro, καθώς το 17pro το έκανα Skip, οπότε τώρα με το 18pro ίσως δω μια κάποια διαφορά, άλλα δεν είμαι σίγουρος και ίσως να κάνω ένα χρόνο ακόμα υπομονή και να πάω στο 19pro που θα έχει σημαντικές διαφορές σαν πακέτο από το 16pro (3 γενιές). Θα δούμε το βράδυ!! Αν είχα 17pro και εγώ θα περίμενα το 19pro ούτε θα κοίταζα καν το 18 pro σήμερα.

Το άλλο θέμα με το fold είναι πως, αν κρίνει κανείς από κάθε φορά που έβγαλε κάτι "καινούριο" η Apple (το X πριν χρόνια και το Vision Pro πιο πρόσφατα), πέρασαν πολλοί μήνες μέχρι να αρχίσουν τα apps να προσαρμόζονται στις νέες οθόνες και τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής (στο X), ενώ στο Vision δεν έγινε ουσιαστικά ποτέ κάτι τέτοιο.

Οπότε, ακόμα κι αν το fold είναι κάτι που έχει μέλλον και "πιάσει", το δεύτερο iteration του χρόνου θα έχει πιο πολύ νόημα.

• Like
Reactions: takisot
Το άλλο θέμα με το fold είναι πως, αν κρίνει κανείς από κάθε φορά που έβγαλε κάτι "καινούριο" η Apple (το X πριν χρόνια και το Vision Pro πιο πρόσφατα), πέρασαν πολλοί μήνες μέχρι να αρχίσουν τα apps να προσαρμόζονται στις νέες οθόνες και τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής (στο X), ενώ στο Vision δεν έγινε ουσιαστικά ποτέ κάτι τέτοιο.

Οπότε, ακόμα κι αν το fold είναι κάτι που έχει μέλλον και "πιάσει", το δεύτερο iteration του χρόνου θα έχει πιο πολύ νόημα.
Mήπως έχει καμία ανάλυση ανοιχτό του στιλ Ipad mini και είναι πιο εύκολη η μετάβαση?

Mήπως έχει καμία ανάλυση ανοιχτό του στιλ Ipad mini και είναι πιο εύκολη η μετάβαση?

Λογικά ναι, αλλά και πάλι θα πρέπει τα apps να λειτουργούν σε πολλαπλά modes (κλειστό, ανοιχτό, κλπ). Άρα θα πάρει καιρό.

Status
Not open for further replies.