Apple Event - 9 Σεπ. (iPhone 18)

καλα ειμαι με το 17pro ,το μονο που σκεφτομαι ειναι το ipad mini. εχω το ipad pro m1 και το εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα γιατι μου ειναι γκουμουτσα τελικα

Μόνη προσδοκία σήμερα να πέσουν οι τιμές σε iphone 16 και 17 να αναβαθμίσω την κόρη μου από το 12 που της το έχω υποσχεθεί. Τι να κάνουν τα πιτσιρίκια ότι τους πει το tik tok ακολουθούν πιστά.

Να δωσουν το ios27 και το νεο MacOS σωστο και λειτουργικο (απο τις beta εκδοσεις μεχρι τωρα δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος) γιατι μεχρι κι εμενα αρχισαν να με ενοχλουν τα διαφορα bugs αναμεσα σε hardware και software.... μια δικαιολογια ειχαμε να πληρωνουμε εξτρα apple tax, μη τη χασουμε και αυτη....

Είπαμε…
Νεφρά τέλος!
Οι περισσότεροι έτσι και αλλιώς που ξέρω με Iphones στην Ελλάδα τα παίρνουν με τιμολόγιο και όταν βγαίνει το νέο πουλάνε άμεσα το παλιό και δίνουν την διαφορά ή τα παίρνουν εταιρικά κλπ. Λίγοι πάνε και σκάνε ντούκου 1.500αρες έτσι.

• Haha
Reactions: chocbhed
Αναμένω την πρώτη εμφάνιση του Ternus ως νέου CEO, βέβαια πάντα μου ήταν ο μόνος συμπαθής από τα προηγούμενα events,
το νέο apple tv (προπαραγγελία😁), την νέα βελτιωμένη (?) SIRI, τα φοβερά transition του σκηνοθέτη ως συνήθως κι όλα τα υπόλοιπα τεχνολογικά καλούδια που θα παρουσιάσουν!
Το fold είμαι περίεργος να το δω αλλά μέχρι εκεί.
Διαλέγω το iphone air με αγάπη, που αν βγει δεύτερη γενιά, πολύ πιθανόν να αγοραστεί.
Δυστυχώς, οι τιμές θα είναι στα ύψη και θα είναι στο διηνεκές!

Τα ai SIRI για εδώ στην ΕΕ ας τα ξεχάσουμε , προς το παρόν…. Από το νέο έτος και βλέπουμε..

Η παρουσίαση ‘άχρωμη & άοσμη’.
Νέα πρόσωπα αλλά η νέα ομάδα χρειάζεται ρονταρισμα…

Last edited: