Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Δεν χρειαζομαστε πολυ διαφορετικο design, το software ειναι η εξελιξη...

Καλά αυτό είναι υποκειμενικό, εγώ υποστηρίζω εντελώς το αντίθετο: χρειάζεται ριζική facial ανανέωση..... :a0210:

Το μόνο καλό αν δεν υπάρξει σχεδιαστική ανανέωση , είναι οτι θα μου φύγουν οι όποιες σκέψεις για αναβάθμιση.

Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

To itunes προδοσε ονομασια 4s.
Τωρα αν αργοτερα βγει και iphone 5 ...

μπορεί ο στιβ να αποσύρθηκε , αλλά έχει δημιουργήσει σίγουρη φάρμα "αγελάδων" για άρμεγμα.... και 4s να βγει πάλι θα πουλήσει.
Από την στιγμή που δεν βγάζουν τις παρωπίδες και πάνε και το αγοράζουν αέρα, καλά κάνει.
Οχι 4s, αλλά και 4s1 και 4s2 και 4s3 να βγάλει....

Μη το λες , ξέρω αρκετούς , ανάμεσα τους και γω , που αν δεν βγει κάτι φοβερό είμαι με το ένα πόδι για android....

Τα περισσότερα sites πλέον αναφέρουν πως αυτό θα είναι το iPhone 4S και όχι το iPhone 5 ,
μία συσκευή με καλύτερη κάμερα, ισχυρότερο επεξεργαστή,
βελτιωμένη κεραία, που θα διατεθεί σε σχετικά προσιτή τιμή αγοράς.

αν υπήρχε κατά την γνώμη μου iphone 5 θα γινόταν μεγαλύτερος ντόρος !
πολύ χαλαρά τα βλέπω τα πράγματα σ αυτό το event !

Last edited:
Πάντως δεν μπορεί να είναι ακριβώς το ίδιο σασί.

Αφού το βιντεάκι προ ημερών δείχνει βασισμένο στην νέα θήκη ότι θα είναι μεγαλύτερο. Δεν νομίζω να κράτησαν την ίδια οθόνη και να μεγάλωσαν το περιθώριο. Κάτι τέτοιο θα είναι αυτοκτονία.

M αρεσουν οι γνωμες σας... λιγο καλυτερος επεξεργαστης, καλυτερη καμερα, πιο πολυ μνημη, περισσοτερος αποθηκευτικος χωρος (64gb), λιγο διαφορετικη σχεδιαση... ψιλοπραγματα!
Τι θελετε δηλ. να ψηνει καφε ?

Ειπαμε, στο software παιζεται πια το παιχνιδι, αν θελετε μονο specs κλπ , πηγαινετε απο τωρα στο Galaxy SIII !!!-bye-

Η λογικη απο την αρχη ελεγε μονο αλλαγη CPU και μικροπαπαρίτσες γενικα.

+ iOS 5 φυσικά.

Η αλλαγη οθόνης από την αρχή μου εκανε μεγαλη εντυπωση (αλλα σιγα σιγα ''κατοχυρωθηκε'' στο μυαλο μου απο τις πολλες φωτο / θηκες κλπ :p)

Αν μιλησουμε για μεγαλυτερη οθόνη το σκέφτομαι.

Αν μιλησουμε για ''4S'' δεν ασχολούμαι

ΥΓ Τα bumpers παντως, ανευ πλακας, ειναι η καλυτερη ''θηκη'' που ειχα ποτε. Απίστευτα βολικό και διακριτικό. 1η φορα άφησα τόσο ''απροστάτευτο'' κινητό / mp3 player κλπ και δεν το μετάνιωσα.

ΥΓ 2 Για να μη ξεχνιόμαστε πάντως: Χθες και το iPhone και το iPad 2 έφαγαν both χοντρα κολλήματα / restarts. :p

ΥΓ 3 I love Tim :p

Re: Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

μπορεί ο στιβ να αποσύρθηκε , αλλά έχει δημιουργήσει σίγουρη φάρμα "αγελάδων" για άρμεγμα.... και 4s να βγει πάλι θα πουλήσει.
Από την στιγμή που δεν βγάζουν τις παρωπίδες και πάνε και το αγοράζουν αέρα, καλά κάνει.
Οχι 4s, αλλά και 4s1 και 4s2 και 4s3 να βγάλει....

Απο θεμα marketing αμα το παμε και μονο

Ο κοσμακης θα προτιμούσε ενα iphone με αλλο σχεδιασμο και πανω κατω τα ιδια specs απο ενα iphone με τον ιδιο σχεδιασμο και περισσότερα specs.

Τουλαχιστον, θα χουμε κατι ν ασχολουμαστε και να ξεχνιομαστε απ αυτα που συμβαινουν και κοντευουμε να τρελλαθουμε !
Το οτι αυτα που συμβαινουν οφειλονται σε ενα (πολύ μεγάλο imho) βαθμό επειδη ασχολούμαστε κατι χρονια τώρα με κάτι ''τέτοια'' (όπου ''τέτοια'' βάλε από hitech πραγματάκια (για εμάς) μέχρι πχ μπάλα (για άλλους)) το σκέφτηκες........;

/ OT

ουτε με κυαλια δεν βλεπουν τα galaxy s2 τις επιδοσεις του Α5...

Αλλα πως να μιλησουμε σοβαρα οταν ειναι αερας κοπανιστος το να εχεις σε ενα τηλεφωνο , τις περισσοτερες εφαρμογες , τα περισσοτερα games , το μεγαλυτερο δισκοπωλιο με χιλιαδες τραγουδια να ακουσεις επιτοπου , την καλυτερη αναλυση οθονης , πιο ποιοτικη κατασκευη , καλυτερο software.

Ειχα 1 χρονο ανδροιδ , μετα πηρα iphone 4 , και τωρα εχω το nexus S οπου πριν 3 μηνες ειχε 550 ευρω και ουτε να σερφαρεις μπορεις.
Αυτος ειναι αερας κοπανιστος.