Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

πάντως προσωπική μου εμπειρία επειδή δεν με είχε πείσει ούτε εμένα ούτε οι συσκευές ούτε το android, περίμενα μέχρι που πήρα το S2.
Δεν ξέρω τι κάνει το nexusS αλλά δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν μου χει λείψει τίποτα από το iPhone.
Και επειδή η Νο1 δική μου προτεραιότητα είναι το μέγεθος της οθόνης, δεν το μετάνοιωσα αφού έτσι όπως πάει η μηλιά θα ξεπεράσει τις 4" κατά το iPhone7.....

ουτε με κυαλια δεν βλεπουν τα galaxy s2 τις επιδοσεις του Α5...

Αλλα πως να μιλησουμε σοβαρα οταν ειναι αερας κοπανιστος το να εχεις σε ενα τηλεφωνο , τις περισσοτερες εφαρμογες , τα περισσοτερα games , το μεγαλυτερο δισκοπωλιο με χιλιαδες τραγουδια να ακουσεις επιτοπου , την καλυτερη αναλυση οθονης , πιο ποιοτικη κατασκευη , καλυτερο software.

Ειχα 1 χρονο ανδροιδ , μετα πηρα iphone 4 , και τωρα εχω το nexus S οπου πριν 3 μηνες ειχε 550 ευρω και ουτε να σερφαρεις μπορεις.
Αυτος ειναι αερας κοπανιστος.

Sorry αλλά τα περισσότερα απο αυτα που λες δεν ευσταθούν, εκτός αν έχεις ελαττωματική συσκευή.... και δε μιλώ για τα περισσοτερα IBEER KAI IFART....

Re: Απάντηση: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Πάντως Γιάννη σύμφωνα με την δική σου άποψη θα έπρεπε να είχαμε μείνει στο iPhone του 2007 αφού το σασί και το hardware δεν παίζει ρόλο.

Tαsο, μη τα ισοπεδωνεις ολα!
Δεν ειπα οτι δε παιζει κανενα ρολο, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ το software παιζει πολυ μεγαλυτερο .
Και το mac , iphone , ipod, ipad πετυχαν ΚΥΡΙΩΣ λογω του λειτουργικου ... και μετα του hardware.

Το nexus S ειναι το τηλεφωνο που αποφασισε η Google να παρουσιασει επισημα την εκδοση 2.3.3 και πανω στο οποιο ειχε τεσταρει
Ειναι το τηλεφωνο που μεχρι να βγουν τα διπυρηνα (πριν λιγους μηνες) ηταν το αντιπαλο δεος του 4 απο θεμα ταχυτητας και λειτουργιων και στοιχιζε μονο 100 ευρω πιο φθηνα.

Αντιπαλο δεος για γελια στην κυριολεξια........

Το τηλεφωνο σερνεται στην κυριολεξια και μονο με συγκεκριμενο browser μπορεις καπως να σερφαρεις και αφου ξηλωσεις πρωτα το να παιζει Flash...

Με τα διπυρηνα σιγουρα εφτασαν την αποκριση του 4 και ισως την ξεπερασαν αλλα μιλαμε για τους τελευταιους μονο μηνες ενω η συζητηση για τα χαιβανια και τις αγελαδες και τα προβατα , κραταει χρονια...

Sorry αλλά τα περισσότερα απο αυτα που λες δεν ευσταθούν, εκτός αν έχεις ελαττωματική συσκευή.... και δε μιλώ για τα περισσοτερα IBEER KAI IFART....

Αν εχω ελαττωματικη συσκευη τοτε πρεπει να εχει και ο υπολοιπος πλανητης.

Μιλαμε για το τεσταρισμενο απο την Google τηλεφωνο.
Αν ειχαμε κατι παρομοιο στην Apple θα ειχε πεσει ο σερβερ απο τα μηνυματα.
Αλλα τι λεω εδω βαζεις antivirus στο κινητο και δεν "πειραζει" κανεναν.

Και παλι δεν εχουν την ιδια αισθηση... επαιζα προχτες με το Galaxy S2 του κουμπαρου μου... εντυπωσιακο, αλλα η αισθηση δεν ειναι ακομη η ιδια.
ΚΑι η οθονη χαλια απο χρωματα... το ιδιο και η αισθηση στα χερια μου, ψευτικη.

Last edited:
Λάθος επιλογή τότε.

Οπως είπα, δεν με είχε πείσει καμία συσκευή. Αν περίμενες για το S2 είμαι σίγουρος ότι θα είχες άλλη άποψη.
Και η συζήτηση κρατάει χρόνια γιατί τροφοδοτείται από τα ίδια τα γεγονότα: έτρεξαν ή δεν έτρεξαν να το πάρουν όλοι το 4 παρόλο που είχε βουήξει όλος ο πλανήτης για το θέμα της λήψης; Αυτό πως λέγεται;

Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Και παλι δεν εχουν την ιδια αισθηση... επαιζα προχτες με το Galaxy S2 του κουμπαρου μου... εντυπωσιακο, αλλα η αισθηση δεν ειναι ακομη η ιδια.
ΚΑι η οθονη χαλια απο χρωματα... το ιδιο και η αισθηση στα χερια μου, ψευτικη.

Το είναι φλούδα και πανάλαφρο παρόλο την τεράστια οθόνη σε σχέση με το 4, σου πέρασε απαρατήρητο ε ;-bye-

και πιο να παρει δηλαδη? Για τοτε μιλαμε.....
Τις πλαστικουμπες με τις οθονες με αναλυσεις για γελια?

Θα συμφωνησω οτι τωρα πια με τα διπυρηνα ειναι αλλιως τα πραγματα αλλα τους τελευταιους μηνες μονο.

Re: Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Το είναι φλούδα και πανάλαφρο παρόλο την τεράστια οθόνη σε σχέση με το 4, σου πέρασε απαρατήρητο ε ;-bye-

Δεν εχω προβλημα με το βαρος, το αντιθετο... προτιμω ποιοτικη κατασκευη για λιγα γραμμαρια παραπανω.

Re: Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

+1000

Γκλαμουριες με γυαλί και αλουμινιο. Και το οφελος? Θεοβαρο κινητο και επισης εύθραυστο. Αντε να βαλουμε και μια θηκη απο πανω να το προστατευσουμε. Ας προσθεσουμε λιγο ακομα ογκο και βαρος.

Αν εχω ελαττωματικη συσκευη τοτε πρεπει να εχει και ο υπολοιπος πλανητης.

Μιλαμε για το τεσταρισμενο απο την Google τηλεφωνο.
Αν ειχαμε κατι παρομοιο στην Apple θα ειχε πεσει ο σερβερ απο τα μηνυματα.
Αλλα τι λεω εδω βαζεις antivirus στο κινητο και δεν "πειραζει" κανεναν.

Καλα καλα, εδω -σπανια- σερφαρω άνετα με το 800Mhz defy.....
Φιλος που αγορασε το google προ τριμήνου δουλευει απροβλημάτιστα, μη αρχισουμε ομως σπουδές περιπτώσεων.

Κανεις δεν αντιλέγει οτι το 4 ηταν και ειναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αλλα δυστυχως στα ματια μου τουχαλιστον ηταν ΠΡΟΧΕΙΡΟ απο πλευρας σχεδιασμού με flaws στο IOS, ενω το software ΟΤΙ δινει το δίνει σχεδον άριστα αλλα ΟΤΙ ΔΕΝ δίνει μετράει εξίσου και το βρίσκουμε αλλου. Το συνολικο πακετο μετρα περισσότερο για κάποιους περα απο το fancy fade in-out και smooth screen rotation + οτι πρέπει να πληρώσω 0.79 για να ΚΑΤΑΛΑΒΩ οτι το ibeer που με ΚΟΠΟ έψαχνα ανάμεσα στα χιλιάδες icrap στο -για μένα- ανεκδιήγητο και παν-αργο Itunes είναι μια μπούρδα και μίση και ΧΩΡΙΣ να έχω την δυνατότητα να πάρω refund.

Ζω και με τις 2 πλατφόρμες στραβά έχουν και οι 2 όπως και τα αντίστοιχα καλά τους. O καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και κανει την επιλογή του.
Κερδισμένοι ΟΛΟΙ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Δεν εχω προβλημα με το βαρος, το αντιθετο... προτιμω ποιοτικη κατασκευη για λιγα γραμμαρια παραπανω.

Ναι σαφώς γιατί πρέπει να αντέχει σε μετωπική με 80km/h....

ρε παιδιά για τηλέφωνα μιλάμε ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ και σύντομη μάλιστα.

το θέμα είναι να μας διευκολύνουν στην καθημερινή τους μετακίνηση.

Καλα καλα, εδω -σπανια- σερφαρω άνετα με το 800Mhz defy.....
Φιλος που αγορασε το google προ τριμήνου δουλευει απροβλημάτιστα, μη αρχισουμε ομως σπουδές περιπτώσεων.

Κανεις δεν αντιλέγει οτι το 4 ηταν και ειναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αλλα δυστυχως στα ματια μου τουχαλιστον ηταν ΠΡΟΧΕΙΡΟ απο πλευρας σχεδιασμού με flaws στο IOS, ενω το software ΟΤΙ δινει το δίνει σχεδον άριστα αλλα ΟΤΙ ΔΕΝ δίνει μετράει εξίσου και το βρίσκουμε αλλου. Το συνολικο πακετο μετρα περισσότερο για κάποιους περα απο το fancy fade in-out και smooth screen rotation + οτι πρέπει να πληρώσω 0.79 για να ΚΑΤΑΛΑΒΩ οτι το ibeer που με ΚΟΠΟ έψαχνα ανάμεσα στα χιλιάδες icrap στο -για μένα- ανεκδιήγητο και παν-αργο Itunes είναι μια μπούρδα και μίση και ΧΩΡΙΣ να έχω την δυνατότητα να πάρω refund.

Ζω και με τις 2 πλατφόρμες στραβά έχουν και οι 2 όπως και τα αντίστοιχα καλά τους. O καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και κανει την επιλογή του.
Κερδισμένοι ΟΛΟΙ.

Ο φιλος σου ομως δεν σου εχει πει οτι μονο μα μονο με τον opera mini ειναι καπως αποδεκτα τα πραγματα δηλαδη με απλα σπασιματακια αλλα αρκετα απο το να σε αποτρεψουν απο το να σερφαρεις.

Για το itunes που και εγω αντιπαθω (αφου πανευκολα εχασα ολες τις επαφες μου/παλι καλα ειχα backup) ξεχνας κατι.

Οι περιορισμοι του (αναγκαιο κακο) και γενικοτερα του τηλεφωνου αρχιζουν και τελειωνουν στο οτι ειναι το μοναδικο τηλεφωνο που σου παρεχει ολοκληρο δισκοπωλιο για να ακουσεις και να αγορασεις πανευκολα οποιο τραγουδι θες.
Σε αλλη περιπτωση θα ειχαν γινει ρεζιλι των σκυλιων αφου μονο απο τα ipod/iphone η πειρατεια δεν θα ειχε προηγουμενο και φυσικα θα εφταιγε η apple.

Θα συμφωνησω ομως απολυτα με την τελευταια σου προταση.
Για αλλους ελευθερια ειναι να κολλας το usb και να εχεις ευκολα προσβαση στα αρχεια σου και για αλλους ελευθερια ειναι τα μαζεμενα μενου και να κανεις γρηγορα τα παντα με ενα κουμπι, το γρηγορο search σε ολο το τηλεφωνο , η διαρκεια μπαταριας , η προσβαση στην παγκοσμια μουσικη βιβλιοθηκη, η υποστηριξη σε περισσοτερες εφαρμογες/παιχνιδια , το smooth στην περιηγηση κτλπ

Διαλεγει ο καθενας και παιρνει αλλα δεν θα πει οτι αυτος που διαλεγει το iphone ειναι καθυστερημενος και απλα παει με την μαζα.

H ολη στημένη μουσική βιομηχανία γύρω απο το itunes με τα γνωστά κλειδώματα με αφήνει παγερά αδιάφορο. Κάποιους άλλους οχι φυσικά, δεν είναι βέβαια και άσχημο να έχεις οποίο τραγούδι θες έτσι άμεσα. Βεβαία ότι το ακριβοπληρώνεις είναι αλλού παπά ευαγγέλιο, όπως και οτι και χωρίς itunes υπάρχουν δεκάδες ιστοτοποι για να βρεις αυτό που θέλεις με αγορά φυσικά.

Θέμα αναγκών και πάλι, και η δυνατότητα πλέον οτι έχουμε 2.5 επιλογές (0.5 για τα wm7 γιατι και με αυτα παιζω -ανιατη η αρρώστια) είναι προς όφελος μας και προς επαγρύπνηση αυτών.

Τώρα για τις μάζες κλπ γύρω απο το μήλο, θα το δούμε αύριο πρωί (η οποτεδήποτε) θα βγει το νεο iphone στην αγορά με τις γνωστές ουρές, αντισκοινα και τους λυσσασμένους να τρέχουν μολις σηκωθούν τα ρολλα. This is madness!

Φυσικά και ΔΕΝ τσουβαλιάζουμε όλο τον κόσμο όμως. Gadget lovers υπάρχουν παντού!

Last edited:
LOOOL

iphone5apple2011liveblogkeynote1354.jpg