Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Ελπιζω να ειναι κατι καινουργιο!!!και οχι μια απλη αναβαθμιση!!!μην ξεχναμε οτι ο ανταγωνισμος πια ειναι μεγαλος.

Επιτέλους μεγαλύτερη οθόνη!, να δω τι θα πουν τώρα οι υπέρμαχοι της tiny 3.5'' που έλεγαν ότι ήταν ιδανική και άλλα όμορφα τόσο καιρό πνίγοντας τον καημό τους ανάμεσα στην πληθώρα των 4''+ του ανταγωνισμού...

Γενικά φαίνεται να ξύπνησαν από το αμφιλεγόμενο σχέδιο στο 4αρι, ελπίζω να άλλαξαν και το homebutton με κάποιο αφής ή εντελώς έξω (gestures).

Αναμένω με ανυπομονησία πάντως γιατί θα πρέπει να έχουν κάνει Overall καλή δουλειά σε σχέση με το προηγούμενο, έχει σφίξει και περισσότερο η αγορά με τα ρομπότ.. οπότε έχουν λόγο να δώσουν μια πολύ καλή συσκευή.

Last edited:
πάντως δεν πρέπει να έπεσε και πολύ έξω το photoshop η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το οποίο το είχε σε σφηνοειδές σχήμα σαν το iPod touch.

Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Ελπιζω να ειναι κατι καινουργιο!!!και οχι μια απλη αναβαθμιση!!!μην ξεχναμε οτι ο ανταγωνισμος πια ειναι μεγαλος.

Όπως φαίνεται θα είναι..Εννοώ όχι μόνο από πλευράς λογισμικού.

chesnut_street_store_closed_att_van.jpg

Last edited:
Πάντως είναι αξιοσημείωτο ο "όρκος σιωπής" που έχουν κάνει όλοι.

Αποκλείεται να μην υπάρχει ήδη σε κάποια χέρια. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα στα ράφια, αλλά σίγουρα υπάρχει σε κάποιες αποθήκες. Μάλλον θα είναι βαρύς ο "πέλεκυς" για όποιον διαρρεύσει φωτογραφία.

Δε ξερω ειμαι πολυ επιφυλακτικός με της φωνητικές εντολές όσο προηγμένες και αν ειναι. Και στα ρομποτ εχουν δωσει έμφαση σε αυτα, ισως να είναι πολύ εξελιγμένο εδω και πάλι αλλα οπως και να εχει.... ποιος μιλάει στο κινητό του πέρα από show off.
Δεν είμαι αρνητικός απλά περίεργος πόσο μπορεί να "μπει" στην ζωή μας μια τέτοια νοοτροπία..

Δε ξερω ειμαι πολυ επιφυλακτικός με της φωνητικές εντολές όσο προηγμένες και αν ειναι. Και στα ρομποτ εχουν δωσει έμφαση σε αυτα, ισως να είναι πολύ εξελιγμένο εδω και πάλι αλλα οπως και να εχει.... ποιος μιλάει στο κινητό του πέρα από show off.
Δεν είμαι αρνητικός απλά περίεργος πόσο μπορεί να "μπει" στην ζωή μας μια τέτοια νοοτροπία..

Να σου πω κι εγώ ντρέπομαι να μιλάω στο κινητό μου όταν έχει δίπλα κόσμο, όταν όμως οδηγώ κι έχω το BT στο αυτί με βολεύει ιδιαίτερα.

Πατάω το κουμπάκι και μπορώ να καλέσω με επιτυχία 90% αυτόν που θέλω.

Γιατί όταν οδηγείς δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτόν που θέλεις να καλέσεις με οποιοδήποτε touch κινητό!

Re: Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

μεγαλύτερη βαρύτητα έχει το πάχος.

Εννοειται πως οχι.Οσο πιο λεπτο τοσο χειροτερο grip.
Και το μηκος λιγο με νοιαζει, αλλα το ανοιγμα/φαρδος οσο πιο μεγαλο ειναι, (απο ενα σημειο και μετα) γινεται πιο κουραστικο.

Εξακολουθω να θεωρω το μεγεθος του 4 ιδανικό.

Οτιδηποτε φαρδύτερο αρχίζει να ειναι prob.

Anyway, η μεγαλύτερη οθόνη έχει προφανως αλλη χαρη...

Διαστάσεις?
Δε ξέρω ποιες είναι ιδανικές… είμαι αναποφάσιστος

perfectiuo-151346-500-669.jpg