Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Ο καθενας με το πονο του...

Να πω κι εγω το δικο μου λοιπον!

Η μονη απογοητευση που νοιωθω, ειναι οτι δεν ειδα τον ανθρωπο που εφτασε ως εδω την Apple ... αυτο μονο με θλιβει , δυστυχως .

Οι ανθρωποι που φευγουν, οχι τα specs που δεν μας ικανοποιουν !

Τραγωδια τελικα κ ειχαμε προσδοκιες.. . . Τουλαχιστον ας βγαλουν ανταπτορα να κοτσαρουμε τους φακους της nex επανω! :P

Re: Απάντηση: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Για όσους περίμεναν νέο σασί: με τις υγείες σας -bye-
αυτό που θα έπρεπε να βγάλει ΑΜΕΣΩΣ μετά το φιάσκο με την κεραία, σαν διορθωτικό, περίμενε, ξεστόκαρε άλλαξε τα σωθικά και το παρουσιάζει σαν επόμενο iPhone. Not bad arpaxti....

Είπαμε: τρελό αρμεγμα.

+1000000 -bye--bye--bye-

Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Εγώ δεν ξέρω τι θα γίνουν όλες αυτές οι "θήκες για iPhone 5" που πρόλαβαν και κυκλοφόρησαν.. :D

ή τα gestures στο home button που θα ήταν σαν μικρό touchpad που ονειρευόντουσαν.

Ωραία σαν ιδέα, αλλά.......... ιδέα.

Παλι καλα που δεν θα πεταξουμε ολες τις θηκες που εχουμε για το 4 οταν θα παρουμε το 4S 64 GB.Tελικα πολυ ΜΟΥΦΑ η κατασταση .Και απο τιμες ξερουμε τι θα παιζει εδω στο ελλαντα?Φανταζομαι οτι το 64αρι δεν θα κανει 399 ευρα ετσι δεν ειναι?

Απάντηση: Re: Apple Event “Lets talk iPhone" στις 04/10/11

Φανταζομαι οτι το 64αρι δεν θα κανει 399 ευρα ετσι δεν ειναι?

Εννοείται.

Παιδιά αυτές οι τιμές στο αμέρικα είναι με συμβόλαια! Μια ζωή ισχύει αυτό.

Λένε ότι στις τιμές του 4 θα παίζει και το 4s. Για το 64άρι βάλτε κάτι παραπάνω....

Δεν νομιζω οτι πρόκειται για κινητό. Μαλλον για καποια παραλαγη tablet μιλαμε.
Δεν πρόσεξες καλά μου φαίνεται , θα σε μαλώσω -bye- , ο αντικαταστάτης του nexus s είναι , το nexus prime.

Κορυφαίο! Sήμερα μου ήρθε:

Jar Jar Binks thanks Apple for replacing him as history's biggest disappointment.

LOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL