nvianitakis
Supreme Member
Άνοιξε ένα apple id από το κινητό, δεν σου ζητάει κάρτα από εκεί.
Σε γενικές γραμμές πάντα η κουβέντα στο τέλος καταλήγει κάπως έτσι.
Το κάθε λειτουργικό όπως κα ιτο κάθε κινητό, έχει και τα υπέρ του αλλά και τα κατά.
Όλα έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία του εκάστοτε χρήστη και τις δυνατητές του αλλά και τις απαιτήσεις που έχει από το κινητό.
Όλοι συμφωνούν ότι η Apple είναι πιο κλειστή σε θέματα συνδεσιμότητας.
Τα Android δεν είναι, με ότι κινδύνους περιέχει αυτό.
Η Apple είναι έχει περιορίσει όσο μπορεί και περνά από το χέρι της τον συγχρονισμό και το που και τι μπορείς να αποθηκεύσεις/backup
Το android όχι.
Στο iphone δεν έχεις την πολυτέλεια να "μείνεις" από μπαταρία.
Μπορείς να απαρηθμίσεις χιλιάδες τέτοια. Το θέμα είναι το τι θες και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.
Όταν τα ζυγίσεις όλα αυτά τότε αποφασίζεις ποια "φιλοσοφία" ακολουθείς.
Και ξαναλέω, ήμουν, είμαι και θα είμαι χρήστης iphone/ipad και είμαι οπαδός της φιλοσοφίας της Apple στα mac, αλλά με κούρασε ο περιορισμός στα κινητά.
Σε γενικές γραμμές πάντα η κουβέντα στο τέλος καταλήγει κάπως έτσι.
Το κάθε λειτουργικό όπως κα ιτο κάθε κινητό, έχει και τα υπέρ του αλλά και τα κατά.
Όλα έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία του εκάστοτε χρήστη και τις δυνατητές του αλλά και τις απαιτήσεις που έχει από το κινητό.
Όλοι συμφωνούν ότι η Apple είναι πιο κλειστή σε θέματα συνδεσιμότητας.
Τα Android δεν είναι, με ότι κινδύνους περιέχει αυτό.
Η Apple είναι έχει περιορίσει όσο μπορεί και περνά από το χέρι της τον συγχρονισμό και το που και τι μπορείς να αποθηκεύσεις/backup
Το android όχι.
Στο iphone δεν έχεις την πολυτέλεια να "μείνεις" από μπαταρία.
Μπορείς να απαρηθμίσεις χιλιάδες τέτοια. Το θέμα είναι το τι θες και πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.
Όταν τα ζυγίσεις όλα αυτά τότε αποφασίζεις ποια "φιλοσοφία" ακολουθείς.
Και ξαναλέω, ήμουν, είμαι και θα είμαι χρήστης iphone/ipad και είμαι οπαδός της φιλοσοφίας της Apple στα mac, αλλά με κούρασε ο περιορισμός στα κινητά.
Last edited: