Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

apple-iphone-3gs-2009-vs-samsung-galaxy-s-2010.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

Βρε την Samsung... αντεγραψε μεχρι και τα pins του ρευματοληπτη!

Φιλικο το πειραγμα... :hahaha:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

γιατι ξεχνας να βαλεις και την φωτο απο τα παλιές συσκεύες που αντεγραψε η apple την διάταξη των εικονιδίων. κάπου τα εχουμε βαλει ξανα και βλεπουμε ποιος εκανε τα πρωτα βηματα και ποιος... αντιγραφες...

Ελεος πλεον με αυτη την συγκριση...

Ελα ρε Φρανκ, οσο biased και αν είσαι, δεν μπορεις να κανεις τα στραβα ματια σε τετοιο τραγικο κοπιάρισμα!
Αν ηταν μονο η διαταξη των εικονιδιων, δεν θα υπηρχε προβλημα. Οι τυποι αντεγραψαν ακομα και τα βύσματα!

Re: Απάντηση: Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

Και αν δεν σου φτανουν αυτά, δες και αλλα:

news_pic_1344843253055.jpg

800px-TC1100-1.JPG

αυτο το form factor προϋπήρχε
Και χωρίς κουμπί μπροστά :p

Ναι, αλλα όχι ακριβής κοπια ωστε να δημιουργει σύγχυση στο καταναλωτικο κοινό..

αχαχαχ γελάω με αυτες τις συγκρίσεις rendered εικόνων...

δεν υπαρχουν ομοιοτητες σε τετοιο βαθμο αν τα δεις διπλα διπλα in real life...

το μονο φαουλ για μενα είναι το βυσμα επικοινωνίας σε ορισμενα ταμπλετ της samsung.

Μάλλον δεν μου τα μάθανε καλα στην Νομική του ΑΠΘ.

Πήγαμε απο τα εκατομμύρια του r&d και τις τεχνολογικές πατεντες στην πνευματική ιδιοκτησία και το design ε;

Μάλλον δεν μου τα μάθανε καλα στην Νομική του ΑΠΘ.

Πήγαμε απο τα εκατομμύρια του r&d και τις τεχνολογικές πατεντες στην πνευματική ιδιοκτησία και το design ε;

Συναδελφος βλεπω.. Γιατί, το σχέδιο ενος κινητού δεν κατοχυρώνεται;

οπως και το δαγκωμενο μηλο αλλωστε. επρεπε να κινηθει η εκκλησια κατα της απλ. μη σου πω και η μηλια η ιδια

Καλα.. Αυτό είναι μια απόφαση ενός δικαστηρίου..
Κατακαημένη Θέμις (και ευτυχή Κουπερτίνε)...:p :p :p

ΥΓ Το USB charger της Apple ειναι ολοιδιο και στo Nokia 800. Μου κανε ιδιαίτερη εντυπωση.

οπως και το δαγκωμενο μηλο αλλωστε. επρεπε να κινηθει η εκκλησια κατα της απλ. μη σου πω και η μηλια η ιδια

Εδώ πατένταραν μέχρι και γονίδια ….

Στα κινητά θα κολλήσουμε :D

Λίγες μέρες πριν το θέμα αυτό, είχα δει και άλλα στο wired.
Μια βόλτα σας την προτείνω και από εδώ

http://www.wired.com/gadgetlab/2013/03/apple-patents-realistically/?viewall=true

Εδώ πατένταραν μέχρι και γονίδια ….

Στα κινητά θα κολλήσουμε :D

Λίγες μέρες πριν το θέμα αυτό, είχα δει και άλλα στο wired.
Μια βόλτα σας την προτείνω και από εδώ

http://www.wired.com/gadgetlab/2013/03/apple-patents-realistically/?viewall=true

Το smart pen μου θυμίζει hi tech... Δονη... Εεεε στήλη για μασάζ προσώπου ήθελα να πω...

Αν πάντως οι πατέντες που κατοχυρώνει είναι αυτά τα σκίτσα (προφανώς έχει προσλάβει μέτριους σκιτσογραφους όπως φαίνεται από τα επιπέδου παιδικού σταθμού σκιτσα) και 2-3 παράγραφοι προφανώς και μιλάμε για φιλοσοφικές ευρεσιτεχνιες. Όπως λέει και ο συνήθης κλέφτης στο τάβλι "σα πιάσει. Σαν δε πιάσει δεν πειράζει".

Εγώ είχα την εντύπωση ότι οι ευρεσιτεχνιες είναι πολύ σελίδες και αναλυτικές. Εδώ απλά διδακτορικα και είναι 80-100 σελίδες. Άρα εδώ μάλλον μιλάμε για σκέψεις απλές που απλά κατοχυρωνονται. Θα στείλω βιογραφικό της κόρης μου στην απλ για το τμήμα ευρεσιτεχνιων. 2 χρονών είναι, ξέρει να σκιτσάρει οπότε νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα για μια σπουδαία καριέρα...

Ωραια, το λύσαμε και αυτό. Οι ευρεσιτεχνιες στην Αμερικη ειναι κατι τοσο γελοίο που και τα 2χρονα μπορούν να κατοχυρώσουν.
Πετάει ο γάιδαρος; πεταει...

...αυτά διαρρεύσαν-βρε παιδιά-....τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας-προφανώς-είναι ...βιβλία ολόκληρα...

...αλλιώς πως θα τεκμηριώνεται μια πρωτότυπη ιδέα???..πλάκα κάνουμε??

Ε ναι εννοείται υπάρχει ένας τόμος πίσω από κάθε πατέντα.

flashaki , νταξ και με μια αναζήτηση θα βρεις αρκετά.

Άρθρο σε περιοδικό είναι το παραπάνω.

Εμένα προφανώς οι ενστάσεις μου είναι για το τι μπορεί κανείς να πατεντάρει … γενικότερες δηλαδή για το Business των πατεντών.