Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

18 June 2006
7,543
image.ashx

Ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά προχωρά η Apple, καταθέτοντας αίτηση για την αναγνώριση πατέντας, που θα της επιτρέψει να κατασκευάσει το νέο της iPhone, το οποίο θα διαθέτει διπλή 3D οθόνη που θα αγκαλιάζει τον "πυρήνα" της συσκευής, αλλά δεν θα έχει ούτε ένα κουμπί.

Σύμφωνα με τα σχέδια της εταιρείας, η καμπυλωτή πρόσοψη θα καλύπτει και τις δύο πλευρές του κινητού τηλεφώνου, παρέχοντας στον κάτοχό του τη δυνατότητα να έχει δύο οθόνες με στρογγυλές άκρες, μία στο μπροστινό και μία στο πίσω μέρος του, που θα δίνουν την εντύπωση του βάθους,

Παράλληλα όμως, η συσκευή δεν θα έχει κουμπιά, συμπεριλαμβανομένων και του "hold" και των κουμπιών που αυξομειώνουν την ένταση του ήχου.

Αντίθετα, όπως και ο ιδρυτής της Apple, Steve Jobs, είχε οραματιστεί, σε μία τέτοια συσκευή, θα μπορεί ο χρήστης απλά με το κράτημα του δακτύλου του στο σημείο, όπου θα βρισκόταν το αντίστοιχο κουμπί, να εκτελέσει την επιλογή που θέλει.

Πηγή: Telegraph

http://www.nooz.gr/tech/apple-iphone-me-dipli-3d-o8oni-kai-xoris-koumpia

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    9.4 KB · Views: 280
AAaa αλλάζει η θύρα επικοινωνίας πάλι! περαστικά! ;)

Για να δούμε λοιπόν αν και μου φαίνεται more fiction than science!

χαχαχα!!...κι εγώ αυτή τη σκέψη έκανε Φράνκι...:flipout:

αν όμως υποθετικά υλοποιήσουν κάτι τέτοιο....ούτε στα όνειρα μου φαίνεται....

τιμη 1900 ευρω ...

Ε μα κοτζαμάν χρόνο εγγύηση σου δίνουμε. Πόσο πιο φτηνά πλέον?

Σοβαρά τώρα, ωραίο το φουτουριστικό αλλά μου βγάζει αυτοάμυνες συντηρητισμού. Τέτοιο πράγμα θα είναι λειτουργικό? Και φυσικά για προστασία από πτώσεις δε θα παίρνει τίποτα.

Κάπου αλλού διάβασα ότι θα είναι amoled και θα έχει face detection τεχνολογία. Κάποιος τα χρησιμοποιεί ήδη αυτά αλλά μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή. :-P

Μου φαίνεται ότι ο μπάρμπα μάστορας έχει ξεκινήσει τις bud και τα τσιπούρα εκεί στο Κούπερτινο και στέλνει για κατοχύρωση του ότι να ναι. Εντελώς ανόητη ιδέα. Αν ξεδιπλώνει και εφαρμόζει τέλεια οθόνη με οθόνη για να διπλασιάζει τη θέαση τότε ναι είναι δυνατό. Να γυρνάς το κινητό πλευρά είναι fail. Εδώ φοβάσαι να ακουμπήσεις το 4s χωρίς θηκη μπας και τραυματιστεί το πίσω μέρος. Θα ακουμπάς στο τραπεζάκι του καφενείου την μια οθόνη. Και οι θήκαδες τι θα κάνουν? Θα πεινάσουν?

Ως γνωστον η apple διαθετει τρελο R&D department. Τωρα ποιες απο αυτες τις ιδεες θα φτασουν σε παραγωγη, μονο στο Cupertino γνωρίζουν..

ΙΜΗΟ αυτές οι πατέντες θα έπρεπε να απαγορεύονται.

Σιγά τώρα, τυλίξαμε ένα κινητό σε οθόνη, και δεκάχρονα έχουν τέτοιες ιδέες.

Δεν είναι ανάγκη να δουλεύει κάποιος στο μήλο ή στην M$ η σε μηχανή αναζήτησης ή στην Κορέα για να το σκεφτεί…

Αυτες οι βλακείες είναι ένδειξη ανασφάλειας και έλλειψης έμπνευσης. Πολύ Σταρ τρεκ βλέπουν στην Απλ και έχουν κάψει εγκέφαλο.
Βλέπω τη Σάμσουνγκ να τους παίρνει φαλάγγι σε 1-2 γενιές....

Αυτες οι βλακείες είναι ένδειξη ανασφάλειας και έλλειψης έμπνευσης. Πολύ Σταρ τρεκ βλέπουν στην Απλ και έχουν κάψει εγκέφαλο.
Βλέπω τη Σάμσουνγκ να τους παίρνει φαλάγγι σε 1-2 γενιές....

Ισα ισα ένδειξη ασφάλειας είναι.
Τους *εξασφαλίζει* το αμερικάνικο κράτος. Tα πάντα όλα που μπορεί να σχεδιάσει ένα 10χρονο, τους ανήκουν…

allyourbase.jpg

Παιδιά, εαν εχετε εντυπωση πως ειναι ευκολη υποθεση η κατοχύρωση μιας πατεντας, ειδικα στην Αμερικη, ειστε γελασμένοι..

Παιδιά, εαν εχετε εντυπωση πως ειναι ευκολη υποθεση η κατοχύρωση μιας πατεντας, ειδικα στην Αμερικη, ειστε γελασμένοι..

Άμα έχεις μαρούλι όλα τα κάνεις. Μόνο του Σπάνου (όχι της bmw) τα γένια δεν γίνονται.

Βέβαια αυτό που διαβάσαμε είναι αόριστο αλλά μπορεί απλά να θέλει να αρμεξει μελλοντικά όποιον φουκαρά βγάλει διπλή οθόνη. Βέβαια διπλή οθόνη (όχι καμπυλη) έχει βγάλει η samsung στην Κορέα από πέρσι. Clamshell όπου μέσα είχε μια 4αρα οθόνη απλή και από κάτω πλήκτρα και μόλις το εκλεινες είχε απέξω μια αφής 4αρα. Ακούγεται ηλιθιότητα αλλά εμένα μου άρεσε. Μου έχει λείψει το κλικ κλικ των πλήκτρων. :D

Re: Απάντηση: Apple: iPhone με διπλή 3D οθόνη και χωρίς κουμπιά!!!

Φυσικά και είναι εύκολη υπόθεση για κάθε apple / google / ms

Αλλά πραγματικά , εγώ τις έχω βαρεθεί αυτές τις πατέντες, από όλους τους.

Ετερον-εκατερον.. Για όλους είναι δύσκολο να κατοχυρωθεί πατέντα γιατί απαιτεί ανάλυση της οποίας καινοτομίας με λεπτομέρειες. Δεν αρκεί μια αφηρημένη ιδέα ενός πενταχρονου. Αυτό είναι υπεραπλουστευση και αδικεί τα τμήματα R&D των εταιριών τεχνολογίας.

Προφανως πρεπει να διαβασεις την αίτηση ευρεσιτεχνιας για να τις μάθεις. Αυτο παραπάνω ειναι μονο ενα σχηματικό..
Δεν καταλαβαίνω πάντως για ποιο λογο συγχύζεσαι. Μακάρι ολες οι εταιριες να αναπτύσσουν καινοτομα προιοντα διαρκώς ακομα και αν δεν βγουν ποτε στην παραγωγη.

Νομίζω το ρεκόρ στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατέχει η Philips...άπειρες πατέντες...πόσες απ' αυτές έχουν κυκλοφορήσει;;

Τι να πει η Philips... Εδω μιλαμε για την Apple, που εχει κατοχυρωσει πατεντα για "ορθογωνιο κινητο τηλεφωνο με στρογγυλεμενες γωνιες"...

:flipout: :flipout: :flipout:

Και πάλι, ΔΕΝ αρκεί η παραπανω περιγραφη για να κατωχυρωθει πατεντα. Για να λεμε καμια χαζομαρούλα καλο είναι, αλλα οχι αν μιλαμε σοβαρα.