karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,296
Re: Απάντηση: Re: Apple M1 SoC
Ωωω καλά νέα αυτά!!! Back in the business το mac mini!!!
Ωωω καλά νέα αυτά!!! Back in the business το mac mini!!!
αμα θελεις windows , go AMD !
Εγω απο την αλλη εχω προγραμματα που τρεχουν μονο σε mac os, οποτε ειναι μονοδρομος.
ΥΓ... pc εχω κι εγω, δυστυχως.... !![]()
επιτελους!!!!
ακουστηκαν τ ανεμιστηρια να δουλευουν στο MBP 13 !
Τρεχοντας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ geekbench + cinebench (100% CPU + GPU load) + συνδεση σε εξωτερικη οθονη 4κ !
YG... οι θερμοκρασιες σασι, ειναι 35 βαθμοι κανοντας ολα αυτα, ενω του mbp 16 40 !
Εξαιρετικά αξιόπιστος αυτός που έτρεξε geekbench & cinebench μαζί. Ποιός είναι;
For the record μόνο, αμφότερα τα παραπάνω benchmarks, κατοσταρίζουν τη cpu. Το να τα τρέξει κάποιος μαζί, πέραν του προφανούς, πως δεν έχει ιδέα του τι κάνει, απλά καταλήγει σε χειρότερα αποτελέσματα.
δεν ειπα κατι τετοιο για amd, το αντιθετο!
Για τα windows ειναι μονο ο ενδιασμος μου.
Αν τρεχει αυτο το προγραμμα μεσω parallels , τοτε οκ.
επειδη ειναι συνδεδεμενος ο mac σε εξωτερικη οθονη, χρησιμοποιει την gpu 100 %
Αθυτο γινεται παντα στα ma, γι αυτο και νει και τετοια τεστ ο τυπος.
Πχ οταν συνδεω τον δικο μου σε εξωτερικη οθονη, γινεται αεροπλανο (και απο θορυβο και απο θερμοκρασιες).
ΥΓ... αν ακποιος δε χρησιμοποιει mac, ολ αυτα το καταλαβαινω οτι του εινα αιδαφορα.
Για μας ομως ειναι απιστευτο αυτο που κανει η apple .
Δινει τη δυνατοτητα σε καποιους που δεν μπορουνε να πανε ψηλα (σε μεγαλα μοντελα) να εχουν το 90% της αποδοσης , στη μιση τιμη.
Κανοντας μερικους συμβινασμους προφανως (πχ μονο 2 ports κλπ)
ΥΓ2... αν ηθελα να παω σε φορητο pc τωρα, θα πηγαινα σε amd 4800 , πραγματικο τερας επιδοσεων , για τη κατηγορια του.
Φυσικα εχεις αλλα θεματα εκει.... αλλα ειναι τρομερο VFM αυτη τη στιγμη για χρηστες windows.
To mini 5% ταχύτερο από το mb pro στην gpu, ίδιο σε cpu
εξαρταται... σε καποια τεστ ναι, αλλα σε πιο βαρια πχ οταν βαζεις πολλα φιλτρα σε fcpx , εκει το mbp 16 προηγειται.
Aλλιως θα πουλουσαν ολοι τον mbp 16 (κι ευχαριστως να τον επαιρνα στη μιση τιμη!)![]()
Βασικά αυτό ήθελα να γράψω, πως θα πουλήσει μετά από αυτά τα τεστ τα υπόλοιπα macs??? Ούτε καν για μένα με τέτοιες επιδόσεις του M1.....όπως το βλέπω μονόδρομος για μένα το Macmini......θα δώσω ένα χιλιαρικάκι άλλα θα το έχεις για χρόνια....μου μπαίνουν βέβαια και σκέψεις για ένα π.χ τέτοιο με τον Ryzen 4800....φτηνότερο θα μου βγει....δύσκολο...
https://www.amazon.co.uk/dp/B08BLGHW8R/ref=twister_B08CW9VLY8?_encoding=UTF8&psc=1
αντε να δουμε κι αυτον... ειναι πιο σοβαρος!
https://www.youtube.com/watch?v=f4g2nPY-VZc&feature=emb_title
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.