Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Re: Η 'κηδεία' των iPhone, Blackberry από την Microsoft

εξαιρετικά κακόγουστο...η καραγκιοζία του Balmer σε όλο της το μεγαλείο...

Απάντηση: To "colpo grosso" της Apple με τις τιμές

Καλημέρα. Εξαιρετικό άρθρο, ιδίως οι παράγραφοι 3 & 4 που δείχνουν πολύ χαρακτηριστικά πως λειτουργεί η ψυχολογία μας όταν ψωνίζουμε...

Re: To "colpo grosso" της Apple με τις τιμές

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!

Ας το διαβασουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που ειναι "κολλημμενοι" με τα προϊόντα της Apple, αλλά και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που παρασυρομαστε απο τις "παγιδες" και τις "διαφημισεις" καθε επωνυμης εταιριας, πιεζοντας ετσι τον εαυτο μας και την τσεπη μας να αποκτησει ενα αγαθο που ΔΕΝ το χρειαζομαστε πραγματικά, την στιγμή που ΑΝ κανουμε μια σωστη και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ερευνα αγορας, θα μπορεσουμε να κανουμε τα ιδια και πολυ περισσοτερα πραγματα με ενα άλλο πολυ φθηνοτερο αγαθο καποιας αντιστοιχης μαρκας.....

Ο ανταγωνισμος ειναι προς οφελος ΟΛΩΝ ΜΑΣ.... Ακολουθηστε τον λοιπον, και ΜΟΝΟ κερδισμενοι βγαίνετε.......!!!

ΜΗΝ κολλάτε σε ΚΑΜΙΑ μάρκα, ή φίρμα, ή brand, ή όπως αλλιως θελετε..... ΟΛΑ FREE !!!!:a0210:
OPEN SOURCE MIND AND THINKING IS THE REAL FUTURE !!!

Απάντηση: Η 'κηδεία' των iPhone, Blackberry από την Microsoft

Οι ίδιοι δεν είναι που πριν λίγο καιρό έθαψαν την δική τους πλατφόρμα κινητού ΚΙΝ? :flipout::flipout:

(τραγικοί. Αν και ώρες ώρες θυμίζουν πιτσιρικάδες χωρίς μέτρο, διαβάζω ότι είχαν πετάξει ένα τεράστιο "ΙΕ" μέσα στην αυλή της Netscape... :flipout:)

Το "4αρι" ειναι το ποιο σκληρό rip off καθε αληθινού υπνωτισμένου fanboy....

Απάντηση: Η 'κηδεία' των iPhone, Blackberry από την Microsoft

Το θέμα είναι ότι όταν ανακοινώνει κάτι η microsoft δεν το μαθαίνει κανένας, ενώ η apple το λέει ακόμα και το star channel....

Το "4αρι" ειναι το ποιο σκληρό rip off καθε αληθινού υπνωτισμένου fanboy....

Με λίγα όσοι από εμάς το αγοράσαμε, γνωρίζοντας τι εστί, που οι περισσότεροι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, έχουμε την ταμπέλα που γράφεις παραπάνω !!

Ευχαριστούμε πολύ. :a0210:

Re: Απάντηση: To "colpo grosso" της Apple με τις τιμές

Με λίγα όσοι από εμάς το αγοράσαμε, γνωρίζοντας τι εστί, που οι περισσότεροι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, έχουμε την ταμπέλα που γράφεις παραπάνω !!

Μιχαλη, μην μπαινεις στην λογικη της προσωπικης αντιπαραθεσης.... Οχι τιποτα, αλλα ετσι χαλας την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ αυτου του thread προσανατολιζοντας την σε εναν ατερμονο VS κυκλο μεταξυ καταναλωτων σαν κι εσενα....

Διαβασε το πιο πανω μου μυνημα, γιατι ΕΚΕΙ στηριζεται η κεντρικη ιδεα ..... Απλα τωρα το παραδειγμα μας ειναι η Apple.... Θα μπορουσε να ηταν μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επωνυμη φιρμα που χρησιμοποιει την ομολογουμενως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμολογιακη πολιτικη της Apple, εις βαρος του καταναλωτη....
Φιλικά! :a0210:

Re: Η 'κηδεία' των iPhone, Blackberry από την Microsoft

Την καημενη την ..... Microsoft ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: To "colpo grosso" της Apple με τις τιμές

Μιχαλη, μην μπαινεις στην λογικη της προσωπικης αντιπαραθεσης.... Οχι τιποτα, αλλα ετσι χαλας την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ αυτου του thread προσανατολιζοντας την σε εναν ατερμονο VS κυκλο μεταξυ καταναλωτων σαν κι εσενα....

Διαβασε το πιο πανω μου μυνημα, γιατι ΕΚΕΙ στηριζεται η κεντρικη ιδεα ..... Απλα τωρα το παραδειγμα μας ειναι η Apple.... Θα μπορουσε να ηταν μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ επωνυμη φιρμα που χρησιμοποιει την ομολογουμενως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμολογιακη πολιτικη της Apple, εις βαρος του καταναλωτη....
Φιλικά! :a0210:

Δεν είναι προσωπική αντιπαράθεση.

Είναι το κόλλημα της ταμπέλας που κολλούν κάποιοι σε άλλους, βάζοντας όλους στο ίδιο τσουβάλι !!

Η τιμολογιακή επιλογή της κάθε εταιρείας είναι αποδεκτή κ ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του, είτε αγοράζοντας τα προϊόντα της, είτε όχι.

Μιχάλη συγγνώμη αλλα μαλλον δε καταλαβες τι εγραψα ακριβως..... εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου fanboy.... :violent-smiley-030:

και για να διευκρινίσω το "4αρι" εννουσα την παράγραφο απο το αρθρο οχι το iPhone -bye-

Μιχάλη συγγνώμη αλλα μαλλον δε καταλαβες τι εγραψα ακριβως..... εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου fanboy.... :violent-smiley-030:

Εγώ όχι, εσύ βάζεις τις ταμπέλες. :violent-smiley-030:

Κ αν θες να γίνεσαι απόλυτα κατανοητός, τότε καλό θα ήταν να γράφεις στα ελληνικά κ όχι fanboy, rip off κτλ. -bye-

Re: To "colpo grosso" της Apple με τις τιμές

Το άρθρο είναι όντως εξαιρετικό....

Έχω όμως μια ένσταση.
Μιλάει για την πολιτική που ακολουθεί ή Apple και η κάθε Apple-like εταιρία... αλλά θα ήθελα να δώ και μια έρευνα για το πόσο υπνωτισμένος είναι τελικά ο καταναλωτής.

Εγώ, από τον μικρό μου στενό οικογενειακό-φιλικό κύκλο, και από περίπου 15 άτομα που έχουν το iPhone (3GS - iPhone 4) έχω να αναφέρω τα εξής:

Χονδρικά:

- Από τους 15, οι 6 τα πήραμε μεταχειρισμένα. Και συμπεριλαμβανομένου εμού. Πήρα το 3G 16Gb τρίτο (!) χέρι.
- Οι 4 το πληρώσανε (3GS) κανονική τιμή.
- Οι υπόλοιποι 5 (εγώ το 4ρι πρόσφατα και 4 άλλοι φίλοι) πήραμε με φουλ επιδότηση τα καινούργια μας παιχνίδια. Μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι δεν έδωσε κανείς μας πάνω από 350 .

Ναι. Στην αρχή ο κόσμος την τρώει/με την φόλα.
Ξυπνάει όμως θαρρώ σχετικά γρήγορα. Γιατί οι τσέπες μας δεν προλαβαίνουν να κρατήσουν .
Όσο μας χτυπάνε στην αρχή μας χτυπάνε. Μετά νομίζω ότι η τσέπη μας δεν πολυκαταλαβαίνει από funboys αλλά από sorrowEuros.

και για να διευκρινίσω το "4αρι" εννουσα την παράγραφο απο το αρθρο οχι το iPhone -bye-

Συμπληρώνεις το μήνυμά σου κ δεν σε προλαβαίνω. :violent-smiley-030:

Με το 4άρι εννοούσες δλδ την παραπάνω παράγραφο...άντε τώρα κάποιος που σε διαβάζει, ξέροντας ότι το 4άρι είναι συνήθως το iphone 4, να σε καταλάβει...θα μας τρελάνεις...-bye-

Μπά...η Apple έχει ορκισμένους υποστηρικτές. Μπορεί σαφώς το μερίδιο αγοράς να είναι μικρότερο από αυτό της Microsoft (ευτυχώς γιατί μπορεί και να πληρώναμε για ένα copy-paste :flipout: ) αλλά αυτό το μερίδιο είναι μουτζαχεντίν που τους λέω εγώ. Μπαίνουν τυφλά μέσα στα μαγαζιά και τα "σκάνε".

Οσο για το άρθρο έχω να πω ότι τίποτα δεν κάνει στην τύχη.
Από τα rumours μέχρι την ανακοίνωση του προϊόντος και από την official press conference μέχρι και την τελική διάθεση στα ράφια , τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ολα είναι προ-σχεδιασμένα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια σαν κινηματογραφική ταινία.

Εχουμε πει: είναι σπουδή για marketing αυτή η εταιρεία.

Συμπληρώνεις το μήνυμά σου κ δεν σε προλαβαίνω. :violent-smiley-030:

Με το 4άρι εννοούσες δλδ την παραπάνω παράγραφο...άντε τώρα κάποιος που σε διαβάζει, ξέροντας ότι το 4άρι είναι συνήθως το iphone 4, να σε καταλάβει...θα μας τρελάνεις...-bye-

Ναι ηταν αρχικο goof δικο μου με προλαβες και απαντησες γρηγορα πριν προλαβω να το διορθωσω!!!! :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: To "colpo grosso" της Apple με τις τιμές

Δεν με πειθεις....:p

Status
Not open for further replies.