Re: Απάντηση: Re: 1 εκατομμύριο λειτουργικά Lion πουλήθηκαν την 1η ημέρα
Νίκος;1056166316 said:
Επειδή είσαι "σκεπτόμενος", την στιγμή που βγήκε στα 23,99 λογικό είναι να μην είναι μόνο μερικές χιλιάδες. Χωρίς καν να δεις το τι προσφέρει, λογικό ακούγεται.Πόσο μάλλον αν διαβάσεις περισσότερα για αυτό.
Κοιταξε ασχετως κοστους, και δωρεαν να ηταν, δεν μου λεει κατι το νουμερο.
Και να ισχυει το νουμερο αδιαφορο μου ειναι. Δεν σχολιασα αυτο ουτως ή αλλως.
Απλα οταν βγαινει μια τετοια "ανακοινωση" -απο την εταιρια- ειναι καθαρα για διαφημιστικους λογους.
Ή μηπως εχεις αντιρρηση πανω σε αυτο;
Βεβαια απο την αλλη αν ηθελα να σχολιασω το νουμερο αυτο καθ`αυτο -που δεν ηταν στις προθεσεις μου- και οχι τον λογο της ανακοινωσης τοτε θα ελεγα πως απο τους τοσους χρηστες Mac τουλαχιστον 1 εκατομμυριο δεν το εχουν για καμια σπουδαια εργασια.
Μιας και για να βρουν χρονο αγορας - εγκαταστασης με το που βγηκε η αναβαθμιση σημαινει πως χρονο εχουν. Δουλεια δεν εχουν αλλη απο το να χανουν χρονο αναβαθμιζοντας.
Αυτα τα πραγματα τα κανεις εν καιρω οταν δεν εχεις σημαντικα προβληματα με το λειτουργικο και οταν μεσω αυτου κανεις καποια δουλεια (επι πληρωμη ή ανευ).
Καποιος αλλος θα μπορουσε να πει πως 1 εκατομμυριο δεν ηταν ευχαριστημενοι και εσπευσαν για την αναβαθμιση.
Κοκ.
Αλλά η ιδια η apple θεωρησε πως αν ανακοινωσει σαν νουμερο το 1 εκατομμυριο θα ειναι καλο για την ιδια.
Δεν ήξερα ότι το νήμα που άνοιξα είναι διαφήμιση....είναι μάλλον λόγω των μετοχών που έχω...
Δεν το ειπα για σενα.
Εσυ σαν συντονιστης μιας κατηγοριας εχεις λογο να την κρατας ενημερωμενη. Βρηκες κατι σχετικο, το εγραψες, ανευ σχολιου.
Εμεις σαν αναγνωστες, μελη ή μη, εχουμε το δικαιωμα να κρινουμε αυτα που διαβαζουμε.
Και κρινουμε την "ανακοινωση" - διαφημιση.
Γεια σου ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ!
Μπορεις να χλευαζεις ησυχος.
Με την πολυτελεια να αφηνεις αλλους να σκεφτονται για σενα.
Ωστε να σου μενει ολοκληρος ο χρονος σου για να τον αφιερωνεις στα i-κατι.