Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Διαθέσιμο πλέον το Applecare και στην Ελλάδα

 Νίκος;1056226111 said:
Εννοει το part number. Το ενα ειναι το παλι και το αλλο το καινουργιο.Αλλα πολλες φορες ζητανε και αποδειξη αγορας οποτε η αγορα απο ebay η paypal δεν γινεται δεκτη (λογω της παλαιοτερης απατης με τα σειριακα).
ποιος ζηταει αποδειξη; αυτος που θα κανει το service ή για να το ενεργοποιησεις; δηλαδη αμα παρω macbook απο ebay, amazon ή οποιοδηποτε ηλεκτρονικο καταστημα δεν μπορω να εχω applecare;

Απάντηση: Διαθέσιμο πλέον το Applecare και στην Ελλάδα

Ας πούμε πως παίρνω ένα MBP από Ελλάδα, το δηλώνω κανονικά κι όλα. Κάποια στιγμή, σε κάποιο ταξίδι (ας πούμε Αμερική), παίρνω από Apple Store ένα AppleCare για το MBP μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ξέρουμε; Ισχύει κανονικά ή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα;

Απάντηση: Διαθέσιμο πλέον το Applecare και στην Ελλάδα

Όταν αγόρασα το macbook pro μου από Αγγλία, πήρα κ applecare, πληρωτέρο με paypal, όπως κ το φορητό μου. Τελικά όταν έκανα ενεργοποίηση του applecare μέσω του site, ήθελαν να ανεβάσω την απόδειξη σε αρχείο...τελικά έδωσα πίσω το applecare.

iPhone πωλήσεις όταν πρωτοεμφανίζονται στην αγορά...

Ένα γράφημα νομίζω τα λέει όλα :

iPhone-Launches-small1.png

Το παραπάνω γράφημα στηρίζεται στις επίσημες πληροφορίες που έδινε/δίνει η Apple.

Πηγή : http://www.macstories.net/news/a-graphical-visualization-of-apples-past-iphone-launches/

Re: iPhone πωλήσεις όταν πρωτοεμφανίζονται στην αγορά...

Φαντασου τι θα γινει με το 5... κριμα που δεν θα μπορουμε (μαλλον) να το παρουμε !:bigcry:

Απάντηση: iPhone πωλήσεις όταν πρωτοεμφανίζονται στην αγορά...

Εγώ έχω και την εντύπωση οτι το κλιμα που δημιουργήθηκε από τον εκλιπόντα έδωσε boost στις πωλήσεις. Δε λέω ότι ήταν ο σκοπός αυτός, άπλα θέμα συγκυρίας, γιατί σαν συσκευή η αναλογία των αλλαγών/πωλήσεων/κρισης δε δικαιολογείται, περίεργες οι εποχές που ζούμε πολύ περίεργες...

Απάντηση: iPhone πωλήσεις όταν πρωτοεμφανίζονται στην αγορά...

θα συμφωνήσω με τον Φραγκίσκο εν μέρει..με γνωστό μου που συζητούσα τη μέρα του θανάτου του Jobs εκτίμησα (λέμε τώρα...) ότι λόγω του θανάτου του θα γίνει "της τρελλής" (από καθαρή συγκυρία)....
από την άλλη είναι και η τρέλλα με τα μηλαράκια γενικώς....(ΙΜΗΟ)

H Apple "χτίζει" φάρμα συλλογής ηλιακής ενέργειας

H Apple πήρε άδεια να μεταμορφώσει δεκάδες στρέμματα σε ηλιακό κέντρο συλλογής ενέργειας, προκειμένου να τροφοδοτεί με αυτήν το κέντρο δεδομένων της στην Βόρεια Καρολίνα.

appledatacenter102611.jpg

Με πρόχειρους πάντως υπολογισμούς που κάνουν οι ειδικοί, ο χώρος που θα χρησιμοποιήσουν, θα παράγει περίπου 24megawatts, όταν το κέντρο δεδομένων χρειάζεται από 40 έως 100 megawatts.

Πηγή : http://www.tuaw.com/2011/10/26/apples-building-a-solar-farm-next-to-north-carolina-data-center/

Απάντηση: H Apple "χτίζει" φάρμα συλλογής ηλιακής ενέργειας

Πηγή : http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2080553

Φωτοβολταϊκό πάρκο στη Βόρεια Καρολίνα, πολύ κοντά στο κέντρο δεδομένων της, φέρεται να ετοιμάζεται να ανεγείρει η Apple, με στόχο να καλύψει τμήμα των ενεργειακών αναγκών της τεράστιας εγκατάστασης.

Σύμφωνα με εφημερίδες της πολιτείας, οι τοπικές αρχές έδωσαν στον ενεργειακό κολοσό το «πράσινη φως» για την εκμετάλλευση άδειας έκτασης σχεδόν 700 στρεμμάτων, την οποία κατέχει κοντά στο Σάρλοτ. Στο κείμενο της άδειας δεν δίνονται λεπτομέρειες για το πώς θα αξιοποιηθεί η έκταση, ενώ η ίδια η Apple δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τα δημοσιεύματα. Όπως δήλωσε μηχανικός της κομητείας, όπου βρίσκεται η εν λόγω έκταση, περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν στο φως μόλις ο όμιλος καταθέσει αίτηση για ανέγερση.

Τροφή στις φημολογίες δίνει η ονομασία του έργου που, σύμφωνα με τα έγγραφα, θα είναι «Επέκταση Ηλιακού Πάρκου Α για το Project Dolphin». "Project Dolphin" είναι η κωδική ονομασία του κέντρου δεδομένων στη Βόρεια Καρολίνα.

«Βρώμικη ενέργεια»

Η Apple ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδιά της για το κέντρο δεδομένων τον Ιούλιο του 2009. Το έργο, που στοίχισε 1 δισ. δολάρια, εγκαινιάστηκε την περασμένη άνοιξη και υποστηρίζει μεταξύ άλλων το iTunes και τη νέα υπηρεσία αποθήκευσης iCloud. Blogs αφιερωμένα αποκλειστικά στις δραστηριότητες του ομίλου αναφέρονται το τελευταίο διάστημα στην έντονη φημολογία για ανέγερση και δεύτερου κέντρου δεδομένων, δίπλα στο πρώτο.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Greenpeace έστρεψε τα πυρά της εναντίον της Apple, προσάπτοντάς της ότι επαφίεται στη «βρώμικη» ενέργεια για να τροφοδοτήσει το κέντρο δεδομένων της. Επιπλέον, την κατηγόρησε ότι το κατασκεύασε στην πολιτεία με τα πιο «βρώμικα» δίκτυα ηλεκτροδότησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πράσινη» απάντηση

Ο ίδιος ο όμιλος υποστηρίζει ότι η λειτουργία των εγκαταστάσεών του, μεταξύ αυτών και των κέντρων δεδομένων, βασίζεται στη βιώσιμη ενέργεια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, μόλις το 2% του ενεργειακού του αποτυπώματος οφείλεται στα κέντρα δεδομένων, ενώ πολλές εγκαταστάσεις του - στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό - χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμη ενέργεια, εξοικονομώντας δεκάδες χιλιάδες τόνους εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Παρότι η Apple δεν έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει στην αγορά κάποιο gadget που να τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια, εξασφάλισε πρόσφατα πατέντα για σύστημα που χρησιμοποιεί ηλιακό συλλέκτη για τη φόρτιση φορητών συσκευών.

Πωλήσεις συσκευών iPhone 4S χωρίς συμβόλαιο στην Αμερική

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις επίσημα από την Apple, των συσκευών iPhone 4S χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με πάροχο & συμβόλαιο.

Οι τιμές είναι :

unlocked-111111.jpg

16gb με 649 δολλάρια = 477 ευρώ περίπου
32gb με 749 δολλάρια = 550 ευρώ περίπου
64gb με 849 δολλάρια = 624 ευρώ περίπου

:music-smiley-005:

Re: Πωλήσεις συσκευών iPhone 4S χωρίς συμβόλαιο στην Αμερική

Ενας μισθος για ενα τηλεφωνο....

Καλα μας κανουν...

Απάντηση: Πωλήσεις συσκευών iPhone 4S χωρίς συμβόλαιο στην Αμερική

Βρε παιδιά...

Εγώ απλά βάζω ένα νήμα κ λέω ότι στην αμερική το πωλούν πιο φθηνά από ότι στην Ευρώπη γενικότερα.

Πριν λίγο καιρό δεν σχολιάζαμε ότι έχει τόσο ακριβά...το αγοράζαμε...κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί από εμάς που μπορούν να το αγοράσουν ακόμα, είτε στην τιμή Αμερικής, είτε στην τιμή Ευρώπης...!

υγ: τόσο πωλούνται σχεδόν όλα τα smart phones στην αγορά...

Re: Πωλήσεις συσκευών iPhone 4S χωρίς συμβόλαιο στην Αμερική

Και παλι το σχολιαζαμε Νικο , απλα το αγοραζαμε κιολας επειδη μπορουσαμε πιο ευκολα.

Status
Not open for further replies.