Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Πέφτει η μετοχή της Apple καθώς τα παράπονα για το νέο iPhone διογκώνονται

Ε, μην παίρνεις και όρκο...
Δες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62009

40% δηλώνει "θα το πάρει σίγουρα" (γουρούνι στο σακί), ενώ μόλις 25% θέλει να το δει πρώτα...

Η ακόμα χειρότερα, τα φανμπόις πιστεύεις ότι δεν θα το πάρουν, ακόμα και προβληματικό? :slapface:

Νομίζω ότι υπερβάλεις κ αδικείς κόσμο.......

Όταν άνοιξε το νήμα αυτό που πόσταρες πάνω, δεν υπήρχε κάπου καν το θέμα της κεραίας !

Απάντηση: Πέφτει η μετοχή της Apple καθώς τα παράπονα για το νέο iPhone διογκώνονται

Έχεις δίκιο φίλε lykman, υπάρχουν πάντα κι αυτοί που τρέχουν αμέσως να πάρουν ότι προϊόν βγάλει η κάθε εταιρία με την οποία είναι κολλημένοι οι "φανατικοί" υποστηρικτές της. Εμείς πιστεύω ότι είμαστε περισσότερο σκεπτόμενοι και δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία (τουλάχιστον όχι 100%) :D

Re: Πέφτει η μετοχή της Apple καθώς τα παράπονα για το νέο iPhone διογκώνονται

Εγω πάλι δεν έχω καταλαβει (ΟΚ, δεν το εχω ψάξει κιόλας να κατσω να διαβασω) ποσο σημαντικό ειναι τελικα το θεμα της κεραίας...

Απάντηση: Re: Πέφτει η μετοχή της Apple καθώς τα παράπονα για το νέο iPhone διογκώνον

Εγω πάλι δεν έχω καταλαβει (ΟΚ, δεν το εχω ψάξει κιόλας να κατσω να διαβασω) ποσο σημαντικό ειναι τελικα το θεμα της κεραίας...

Υπάρχουν αναφορές από πολύ κόσμο ότι αν το κρατά σε συγκεκριμένο σημείο, κλείνει η κεραία κ πέφτει η κλήση.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν τέτοιο πρόβλημα καθόλου.

Από συσκευή σε συσκευή φαίνεται να είναι το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Πέφτει η μετοχή της Apple καθώς τα παράπονα για το νέο iPhone διογκ

Από συσκευή σε συσκευή φαίνεται να είναι το πρόβλημα.

Αν τελικά ισχύει αυτό, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για την Apple. Σημαίνει κατασκευαστικό ελάττωμα, και γερό κλονισμό στο prestige της εταιρείας.

Φαντάσου να είναι θέμα τύχης το αν θα δουλεύει σωστά το νέο σου iPhone..

Α, τοσο πολύ δλδ, χάνει τελειώς το σήμα; Μάλιστα...

Παντως, αν τελικα υφίσταται (που μαλλον υφίσταται απ οτι καταλαβαινω) ειναι πιο λογικό να ειναι κατασκευαστικό παρα σχεδιαστικό το πρόβλημα....

Απάντηση: Re: Πέφτει η μετοχή της Apple καθώς τα παράπονα για το νέο iPhone διογκώνον

Παντως, αν τελικα υφίσταται (που μαλλον υφίσταται απ οτι καταλαβαινω) ειναι πιο λογικό να ειναι κατασκευαστικό παρα σχεδιαστικό το πρόβλημα....

Τι να πει και αυτός...

piza.jpg

:D:D

Σχεδιαστικό είναι το πρόβλημα, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω φωτό που έχω επισημάνει που βρίσκεται το πρόβλημα. Φαίνεται η mobile κεραία δεξιά (το μεταλλικό περίβλημα), η wifi αριστερά, και ανάμεσα τους ένα μικρό κενό. Αν βάλει κάποιος το χέρι του εκεί την ώρα της λειτουργίας του κινητού οι δύο κεραίες ουσιαστικά βραχυκυκλώνουν, αλλάζουν τα χαρακτηριστικά τους (σύνθετη αντίσταση) και έτσι αφού δεν λειτουργούν όπως πρέπει χάνεται το σήμα.

attachment.php

Attachments

• iphone-4g-2.jpg
    iphone-4g-2.jpg
    50.6 KB · Views: 50

Πάντως αν το προβλημα εχει σχέση με το τι συσκευή θα σου τύχει τότε η αγορά του 4g γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!Θέλω να ζήσω τις στιγμές αγωνίας όταν το βάζω σε λειτουργία!μαλλον θα το πάρω...:award:

Μαζοχιστικές τάσεις! :flipout:

Αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα γράφει ο Σωτήρης, απορώ πως κρατάνε το τηλ. όλοι εκείνοι που δεν είχαν κανένα πρόβλημα...:chinscratch::chinscratch:

Πάντως αν το προβλημα εχει σχέση με το τι συσκευή θα σου τύχει τότε η αγορά του 4g γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!Θέλω να ζήσω τις στιγμές αγωνίας όταν το βάζω σε λειτουργία!μαλλον θα το πάρω...:award:

:flipout::flipout::flipout:

Σωστά, δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι!!!-bye-

Πολυ χοντρο για να ειναι σχεδιαστικό το προβλημα....Τι να πω.....

Αυτά που έγραψα Γιάννη προκύπτουν από την ανάλυση που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες το Anandtech, εκεί φαίνονται και οι κεραίες

http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2

dd3v33sr_169ch3mkvf8_b.jpg

Αυτό θα μπορούσε να είχε βάση, αφού υπάρχει κ το κενό στο σασί του.

Για μια φορα ακομη οι γνωστοι πολεμιοι της apple κανουν την τριχα τριχια. Το προβλημα της κεραιας λυνεται πολυ απλα αν ο κατοχος του τηλεφωνου χρησιμοποιει αυτο το γαντι
attachment.php

Attachments

• ovenmittdmc-gstore.jpg
    ovenmittdmc-gstore.jpg
    110.3 KB · Views: 73

Νομίζω ότι υπερβάλεις κ αδικείς κόσμο.......

Όταν άνοιξε το νήμα αυτό που πόσταρες πάνω, δεν υπήρχε κάπου καν το θέμα της κεραίας !

Εγώ αδικώ τον κόσμο? Από μόνος του αδικείται ο "κόσμος" που ακολουθεί τυφλά τα εμπορικά ονόματα... Που προ-παραγγέλνει κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί... που περιμένει από την προηγούμενη νύχτα έξω από τα μαγαζιά λες και μοιράζουν συσσίτιο σε καιρούς κατοχής... Αυτός ο κόσμος λοιπόν που καταπίνει έτσι αμάσητα, δεν χρειάζεται την βοήθεια μου... -bye-

http://www.bloomberg.com/news/2010-...jobs-last-year-about-iphone-antenna-flaw.html

Apple Engineer Told Jobs IPhone Antenna Might Cut Calls

Apple Inc.’s senior antenna expert voiced concern to Chief Executive Officer Steve Jobs in the early design phase of the iPhone 4 that the antenna design could lead to dropped calls, a person familiar with the matter said.

Last year, Ruben Caballero, a senior engineer and antenna expert, informed Apple’s management the device’s design may cause reception problems, said the person, who is not authorized to speak on Apple’s behalf and asked not to be identified. A carrier partner also raised concerns about the antenna before the device’s June 24 release, according to another person familiar with the situation.

......

Status
Not open for further replies.