Apple "Old" News

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Συνέντευξη της isquare

κι όμως.... το follow-up:

http://maga.gr

ο εφιάλτης στο δρόμο με τα ...μήλα

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον υπολογιστή σου, δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια που γίνεται από την isquare είναι κακή...

Re: Συνέντευξη της isquare

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον υπολογιστή αλλά κατ'ουσίαν με την τεχνική υποστήριξη που προσφέρεται στην Ελλάδα.
Εγώ δεν είμαι κριτική επιτροπή που κλήθηκε να βαθμολογήσει την iSquare. Είμαι ΕΝΑΣ καταναλωτής ο οποίος ταλαιπωρείται από την ανοργανωσιά, την ανευθυνότητα και την τσαπατσουλιά της υποστήριξης που απολαμβάνει η Apple και οι καταναλωτές των προϊόντων της εδώ. Σε αυτή ακριβώς τη βάση (με αποδείξεις) έγιναν δεκτές οι καταγγελίες μου από τις αρμόδιες αρχές και διαμαρτύρεται και ο λιανέμπορας που τον μπλέκουν γιατί πίσω από τις απίστευτες ατάκες:

1) "δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Αpple στην Ελλάδα", την οποία επικαλείται η iSquare Α.Ε. .. "εμείς είμαστε απλοί διανομείς"
2) "δεν παραλαμβάνουμε το μηχάνημα στο service", του εξουσιοδοτημένου service ονόματι Systemgraph μετά την πρώτη αποτυχημένη επισκευή, γιατί "δεν αποδεχόμαστε αίτημα αντικατάστασης" ...μολονότι αυτό λέει ο ΝΟΜΟΣ..

υπάρχει απλώς διάχυτη γελοιότητα, γυφτιά και ερασιτεχνισμός που δεν αφορά μόνο σε εμένα, αλλά στον καθένα που ίσως χρειαστεί να βρει το δίκιο του όπως εγώ σήμερα.

Τώρα αν αυτό φαίνεται σε εσάς ότι όλοι αυτοί οι χονδρέμποροι "δεν κάνουν κακή δουλειά", τότε πρέπει να μας ορίσετε τη λέξη "κακή".

Ρίξτε μια ματιά σε όλο το ιστορικό όμως, πριν αποφασίσετε ένα ορισμό:
http://maga.gr/2010/10/09/apple_greece_tragedy/

Απάντηση: Re: Συνέντευξη της isquare

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον υπολογιστή αλλά κατ'ουσίαν με την τεχνική υποστήριξη που προσφέρεται στην Ελλάδα.
Εγώ δεν είμαι κριτική επιτροπή που κλήθηκε να βαθμολογήσει την iSquare. Είμαι ΕΝΑΣ καταναλωτής ο οποίος ταλαιπωρείται από την ανοργανωσιά, την ανευθυνότητα και την τσαπατσουλιά της υποστήριξης που απολαμβάνει η Apple και οι καταναλωτές των προϊόντων της εδώ. Σε αυτή ακριβώς τη βάση (με αποδείξεις) έγιναν δεκτές οι καταγγελίες μου από τις αρμόδιες αρχές και διαμαρτύρεται και ο λιανέμπορας που τον μπλέκουν γιατί πίσω από τις απίστευτες ατάκες:

1) "δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Αpple στην Ελλάδα", την οποία επικαλείται η iSquare Α.Ε. .. "εμείς είμαστε απλοί διανομείς"
2) "δεν παραλαμβάνουμε το μηχάνημα στο service", του εξουσιοδοτημένου service ονόματι Systemgraph μετά την πρώτη αποτυχημένη επισκευή, γιατί "δεν αποδεχόμαστε αίτημα αντικατάστασης" ...μολονότι αυτό λέει ο ΝΟΜΟΣ..

υπάρχει απλώς διάχυτη γελοιότητα, γυφτιά και ερασιτεχνισμός που δεν αφορά μόνο σε εμένα, αλλά στον καθένα που ίσως χρειαστεί να βρει το δίκιο του όπως εγώ σήμερα.

Τώρα αν αυτό φαίνεται σε εσάς ότι όλοι αυτοί οι χονδρέμποροι "δεν κάνουν κακή δουλειά", τότε πρέπει να μας ορίσετε τη λέξη "κακή".

Ρίξτε μια ματιά σε όλο το ιστορικό όμως, πριν αποφασίσετε ένα ορισμό:
http://maga.gr/2010/10/09/apple_greece_tragedy/
To όλο ιστορικό το διάβασα κ στο θέμα στο φόρουμ εδώ κ στο link που έδωσες στο blog.

Airplay....Ποιές εταιρείες το υποστηρίζουν

Το παρακάτω άρθρο από το What Hi-Fi magazine :

UPDATE: Denon, Marantz and B&W sign up for Apple's AirPlay, and Marantz launches first control app for receiver

12 OCT 2010

182260c1dgt.jpg
iTunes 10: coming soon to your system

Updated 12.10.10
Following yesterday's announcement from Marantz, Denon has now confirmed which of its products will be upgradable to allow AirPlay functionality.
Three AV receivers – the AVR-4311, AVR-3311 and AVR-A100 – are AirPlay-compliant, as will be the forthcoming CEOL Network Music System.
The upgrade will be available from the end of November, and will be available to buy from the Denon website.
http://www.marantz.comUpdated 11.10.10
Marantz has today confirmed that four of its products will be Apple AirPlay-certified: the SR7005 AV receiver, AV7005 preamplifier, NA7004 network audio player and Melody Media (M-CR603) networked CD receiver.
The Marantz AirPlay option will be available in November via the company's website as a firmware upgrade. It's expected to cost UK customers £39.
Ken Ishiwata, Marantz Brand Ambassador, says: "AirPlay uses Apple's lossless format and this allows high-quality music playback from the Marantz systems."
Published 02.09.10
Denon, Marantz and B&W are among the first companies to partner with Apple for its AirPlay system, which enables iTunes devices to stream music over a home network to compatible devices.
AirPlay, announced at yesterday's huge music-related Apple product launch, will enable iTunes 10 users to stream music to remote speakers and systems using the company's AirPort Express, and will also work with a range of forthcoming products from a number of audio companies for whole-house music streaming.
Along with Denon, Marantz and B&W, other featured partners include iHome and JBL.

In other Apple-related news, Marantz has announced the availability of a control app for the iPod Touch/iPhone. The Wizz App will 'drive' the SR7005 AV network receiver and AV7005 network preamp, and will provide source selection, power on/off, volume control and more.

When browsing and playing network-stored music it will show cover art, and will also all control of other Marantz components connected to the AV7005 or SR7005 via the company's D-bus remote system.

The app will be available this month from the Apple App Store, and will work with the two units after a software upgrade to be launched at the end of the month. It's said more Marantz products will be added to the compatibility list soon.

Bloomberg Game Changers: Steve Jobs

H σειρά Game Changers του Bloomberg, είχε ως επόμενο άνθρωπο τον Steve Jobs, όπου το 48 λεπτών επεισόδειο του, μας παρουσιάζει τις ικανότητές του στην ηγεσία, το μάνατζμεντ και την διαδικασία μιας πρωτότυπης ιδέας μέχρι την υλοποίησή της. Οι συνεντέυξεις περιλαμβάνουν τον συνιδρυτή της Apple κο. Steve Wozniak, τον προηγούμενο ceo της εταιρείας κο. John Scully, τον κο. Michael Moritz, τον ceo της εταιρείας dreamworks κο. Jeffrey Katzenberg, κ.α.

Όλο το 48λεπτο επεισόδειο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Μήνυση της Motorola κατά της Apple για 11 πατέντες

suit-101017.jpg

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...validate_11_apple_iphone_related_patents.html

Οι πατέντες είναι οι :

1. U.S. Patent No. 5,455,599: "Object-oriented graphic system"
  2. U.S. Patent No. 5,519,867: "Object-oriented multitasking system"
  3. U.S. Patent No. 5,566,337: "Method and apparatus for distributing events in an operating system"
  4. U.S. Patent No. 5,915,131: "Method and apparatus for handling I/O requests utilizing separate programming interfaces to access separate I/O services"
  5. U.S. Patent No. 5,929,852: "Encapsulated network entity reference of a network component system"
  6. U.S. Patent No. 5,946,647: "System and method for performing an action on a structure in computer-generated data"
  7. U.S. Patent No. 5,969,705: "Message protocol for controlling a user interface from an inactive application program"
  8. U.S. Patent No. 6,275,983: "Object-oriented operating system"
  9. U.S. Patent No. 6,343,263: "Real-time signal processing system for serially transmitted data"
  10. U.S. Patent No. 6,424,354: "Object-oriented event notification system with listener registration of both interests and methods"
  11. U.S. Patent No. RE39,486: "Extensible, replaceable network component system"

Θέλει η Apple να αγοράσει το Facebook ;

steve-jobs-apple-facebook.jpg

Ο Peter Kafka του All Things Digital έτσι νομίζει.

Όταν ρωτήθηκε ο Steve Jobs τι προτίθεται να κάνει τα 51 δις δολλάρια σε μετρητά που διαθέτει η εταιρεία, απάντησε ότι, αναζητούν μοναδικές στρατηγικές ευκαιρίες και ο Peter Kafka πιστεύει ότι μια από αυτές είναι το Facebook.

O Jobs και ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg έφαγαν τις προάλλες μαζί κ όλοι θεωρούν ότι συζητούσαν την διασύνδεση του Ping & του Facebook, αλλά ο Kafka θεωρεί κάτι διαφορετικό... Έτσι κ αλλιώς η Apple δεν έχει σκοπό κ δεν μπορεί μάλλον να "χτυπήσει" πια το facebook, οπότε θα μπορούσε να το αγοράσει...

New macbook pro 2011

Παιδιά καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα macbook pro 13.3".Αυτό που θα μπορούσα σε εισαγωγικά να με "προβληματίζει" είναι ο επεξεργαστής του.
Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να περιμένω μεχρι το καλοκαίρι, μήπως η apple λανσάρει κανούργια macbook pro 13-15-17 ιντσών αντίστοιχα με καινούργια χαρακτηριστικά...
Έχετε ακούσει τίποτα περί αυτού του θέματος?

Ευχαριστώ πολύ-bye--bye-

Απάντηση: New macbook pro 2011

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μόνο εγώ, μέσα στο 2011 θα βγεί νέο μοντέλο με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αν έχεις το περιθώριο όπως λες να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι, δηλ. 8-10 μήνες τότε σαφώς περιμένεις.

 Νίκος;1416395 said:
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μόνο εγώ, μέσα στο 2011 θα βγεί νέο μοντέλο με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αν έχεις το περιθώριο όπως λες να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι, δηλ. 8-10 μήνες τότε σαφώς περιμένεις.

Μήπως έχεις να μας δώσεις και αποκλειστικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικα???:Banane0::five::silly::silly:

Παιδιά καλησπέρα!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα macbook pro 13.3".Αυτό που θα μπορούσα σε εισαγωγικά να με "προβληματίζει" είναι ο επεξεργαστής του.
Αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να περιμένω μεχρι το καλοκαίρι, μήπως η apple λανσάρει κανούργια macbook pro 13-15-17 ιντσών αντίστοιχα με καινούργια χαρακτηριστικά...
Έχετε ακούσει τίποτα περί αυτού του θέματος?

Ευχαριστώ πολύ-bye--bye-

Απλά από περιέργεια, σαν την χρήση σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τις 13.3 ίντσες που δεν σε καλύπτει ο επεξεργαστής;

Υ.Γ. πάντως και το 2012 πάλι καινούργια μοντέλα θα βγάλει.....οπότε......

Απλά από περιέργεια, σαν την χρήση σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τις 13.3 ίντσες που δεν σε καλύπτει ο επεξεργαστής;

Υ.Γ. πάντως και το 2012 πάλι καινούργια μοντέλα θα βγάλει.....οπότε......

Επειδή 1)θεώρω λίγο χρόνο τους 8-10 μήνες για να περιμένω και συν τοις άλλοις δεν βιάζομαι να αγοράσω τώρα ένα macbook pro...θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να πάρω το καινούργιο μοντέλο που θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά..
2) Θέλω έναν καλό επεξεργαστή γιατί θα του φωρτώσω σχεδιαστικά προγράμματα πάνω( autocad catia solidworks) τα οποία είναι κάπως βαριά...οπότε θεώεω οτι καλύτερος επεξεργαστής θα μου κάνει και καλύτερη δουλειά.-bye--bye--bye-

Λειτουργεί.
Απλά ο Τάσος μάλλον παραξενεύτηκε γιατί η οθόνη είναι μικρή για τέτοιες δουλειές...

Ναι αλλά η φορητότητα με οθόνη πάνω απο 13" δυσκολεύται πολύ παιδιά...Έχω ήδη ένα VAIO που είναι 19"!!!!!:rifle::rifle:
Θέλω κάτι αρκετά πιο μικρό.:grandpa:

Καλά εσύ πήγες από το ένα άκρο στο άλλο!!! 19" ΔΕΝ λέγεται laptop αλλά desktop.....

πάντως φοβάμαι ότι και οι 13" θα είναι πολύ λίγες για τέτοιες δουλειές. Μάλλον θα πρέπει να του καρφώνεις καμιά εξωτερική 24" όταν θα σαι σπίτι.

Status
Not open for further replies.