Apple Time Machine

με copy-paste μπορεις να κανεις backup κυριως data, οχι το σύστημα.
Aν σ ενδιαφερει το συστημα, τοτε αφιερωσε ενα δισκο για time machine.

Το δίλλημά μου είναι το εξής : Εξωτερικός σκληρός με μουσική 1ΤΒ. Mac mini 160GB. Σύνολο 1.2TB απαιτούμενα για πλήρης backup.

Να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό 2ΤΒ και να κάνω backup μέσω του time machine και τον εξωτερικό της μουσικής και το mac mini ή να πάρω δύο εξωερικούς? Ενα μόνο για time machine και ένα μόνο για την μουσική;

Προτιμώ να πάρω έναν μεγάλο και για τα δύο παρά δύο μικρότερους λόγω ευκολίας / χωρου.

γιατι δε βαζεις ενα μεγαλο εσωτερικο δισκο (1-2 TB) στον macmini και να κρατησεις τον εξωτερικο σου για backup ?
Πλου ευκολο και σου λυνει ολα τα προβληματα σου...

γιατι δε βαζεις ενα μεγαλο εσωτερικο δισκο (1-2 TB) στον macmini και να κρατησεις τον εξωτερικο σου για backup ?
Πλου ευκολο και σου λυνει ολα τα προβληματα σου...

Ωραία ιδέα αλλά τότε δεν θα μπορώ να χρησημοποιήσω τον εξωτερικό σκληρό μου με τον desktop υπολογιστή διότι δεν θα μπορεί να αναγνωριζει τα αρχεία το time machine. Ενώ τώρα έτσι όπως σκέφτομαι να το κάνω δεν θα έχω πρόβλημα να σκαντζάρω υπολογιστές.

Δεν ξερω για ποιο μοντελο mac mini μιλαμε αλλα του να του προσθεσεις δισκο μπορει να μην ειναι και το πιο ευκολο πραγμα.

Στο mid 2011 αλλαζει σχετικα απλα (αν πιανουν τα χερια σου βεβαια) αλλα η προσθηκη 2ου πχ απαιτει ειδικο εξαρτημα (καλωδιο).

Δεν ξερω για ποιο μοντελο mac mini μιλαμε αλλα του να του προσθεσεις δισκο μπορει να μην ειναι και το πιο ευκολο πραγμα.
Στο mid 2011 αλλαζει σχετικα απλα (αν πιανουν τα χερια σου βεβαια) αλλα η προσθηκη 2ου πχ απαιτει ειδικο εξαρτημα (καλωδιο).

σε service reseller γινεται εχω ρωτησει ...