Ερώτηση άσχετου.
Netflix η Apple tv+?
500 προς 1 θα έλεγατο περιεχομενο μπορει να ειναι και 200 προς 1 υπερ του netflix

Πως κανείς συνδρομη από Τουρκία στο Apple TV+;;Θα το δοκίμαζα αλλά εμένα λήγει το δωρεάν 3μηνο τέλη του μήνα. Όποιος το δοκιμάζει ας μας πεί. 1,30 το μήνα, δηλαδή 1 χρόνος προπληρωμή; 189,99 λίρες,13 ευρώ περίπου;
Δυστυχώς δεν γίνεταιΠως κανείς συνδρομη από Τουρκία στο Apple TV+;;
Και PS4 δίνει δώρο 3 μήνες.Το προβλημα του Netflix ειναι το κοστος συνδρομης που εχει αυξηθει και θα αυξηθει κι αλλο.
Αν βαλει εναλλακτικη με διαφημισεις θα τους αφαλοκοψει νομιζω.
Παντως επιβεβαιωσα μολις οτι για το apple+ παιρνεις 6 μηνες δωρεαν συνδρομη αν εχεις ps5 και κανεις login απο εκει μεσα.
...
btw
Από παιδικά μεταγλωτισμένα έχει ?
αυτην την εποχη παντως ειναι για το Severance
Ετσι ακριβώς, έχω δει στο Netflix αρκετές ταινίες παλιές που απλά ήθελα να τις ξαναδώ, ή ταινίες που μου είχαν ξεφύγει παλιότερα ή και απλά ταινίες που δεν μου γέμιζαν το μάτι να τις δω όταν βγήκαν, άλλα τώρα που τις είχα μπροστά μου είπα γιατί όχι...προσωπικά το Netflix το έχω για τις ταινίες, μεταγλωττισμένα παιδικά για τα παιδιά και λίγο για σειρές.Εντάξει για να λέμε και την αλήθεια στο Νετφλιξ μπορείς να δεις και καμιά παλιά ταινία κλασική,ενώ στην Apple αυτές τις παλιές πρέπει να τις πληρώσεις.
Εγω απ' το λίγο ψάξιμο δεν βρήκα μεταγλωττισμένη καμία!Μόνο υπότιτλους τώρα δεν ξέρω...για αυτό πάρε καλύτερα πρώτα το δοκιμαστικό δωρεάν χρόνο μην βιαστείςΕυχαριστώ Νικόλα. Με έξι παιδιά δεν χρειαζεται να τη μοιραστώ με φίλους. Μπορώ να κάνω κατευθείαν συνδρομή για ένα χρόνο χωρίς δοκιμαστική περίοδο?
btw
Από παιδικά μεταγλωτισμένα έχει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.