Apple TV+

paramount περιεχομενο εδω στην ελλαδα εχει η cosmote tv οποτε δε θα μας αφορα

Επειδη εχουμε ολοι -θεωρητικα- cosmote Tv ή επειδη λογω αυτο του συμβολαιου δεν θα παρεχεται εδω η paramount στην εν λογω συμπραξη ?

Επειδη εχουμε ολοι -θεωρητικα- cosmote Tv ή επειδη λογω αυτο του συμβολαιου δεν θα παρεχεται εδω η paramount στην εν λογω συμπραξη ?
Και τα δύο λογικά. Ισχύει μόνο για την Αμερική αυτό πάντως. Να δούμε και σε τί μορφή και με τί περιεχόμενο θα έρθει το paramount plus στην cosmote tv. Σίγουρα θα είναι κομμένο. Πάντως φαίνεται ότι η Apple καταλαβαίνει ότι η υπηρεσία της δεν στέκεται μόνη της.

εχει καποιος ετησια συνδρομη να μπορει να προσθεσει ενα ακομα μέλος ? και να πληρωσω σε αυτον το ποσοστο που αναλογει ?

Από ότι βλέπω δεν παίζει να βάλει κάτι σπέσιαλ η συγκεκριμένη πλατφόρμα! ή έχει κάτι που δεν πήρα χαμπάρι??

Οχι ρε δεν το εδιναν μετα τον γεναρη ? :)

τωρα εχουμε ενα μηνα cosmote tv ,ενα μην Eon nova ποτε θα τα προλαβουμε ολα ρε σεις ?
μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέχρι 18/1

• Like
Reactions: karajim80
Αυτό με τους 2 μήνες δώρο το έχει ενεργοποιήσει κάποιος? Όλα είναι οκ?? Διάβασα ότι πρέπει να έχω ήδη βάλει μέθοδο πληρωμής. Δεν έχω πάρει ούτε το δώρο των 7 ημερών. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να το ενεργοποιήσω?? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο ερώτημά μου θα τον ευχαριστούσα πολύ.
Εν τω μεταξύ στο site δεν το διαφημίζουν κάπου??

Αυτό με τους 2 μήνες δώρο το έχει ενεργοποιήσει κάποιος? Όλα είναι οκ?? Διάβασα ότι πρέπει να έχω ήδη βάλει μέθοδο πληρωμής. Δεν έχω πάρει ούτε το δώρο των 7 ημερών. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να το ενεργοποιήσω?? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο ερώτημά μου θα τον ευχαριστούσα πολύ.
Εγώ που δεν είχα μέθοδο πληρωμής μου πέταξε παράθυρο για να βάλω, λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα και εσύ.

• Like
Reactions: donk
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλώς αν δεν θέλεις να πληρώσεις μετά το δωρεάν δίμηνο, θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την συνδρομή σου πριν το πέρας του διμήνου.

• Like
Reactions: donk
Οχι ρε δεν το εδιναν μετα τον γεναρη ? :)

τωρα εχουμε ενα μηνα cosmote tv ,ενα μην Eon nova ποτε θα τα προλαβουμε ολα ρε σεις ?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Απλώς αν δεν θέλεις να πληρώσεις μετά το δωρεάν δίμηνο, θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την συνδρομή σου πριν το πέρας του διμήνου.
Για να μην ξεχαστώ έφτιαξα μια ψηφιακή χρεωστική pre-paid την καταχώρησα και όλα μια χαρά!

Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. έχει η πλατφόρμα κάποιες ταινίες που λέει αντί για Αναπαραγωγή - Τρόπος Παρακολούθησης. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω??? εφόσον υπάρχει η συνδρομή!