Παιδια διαβαζω με ενδιαφερον τις αποψεις σας.
Οπως σας ειπα ειμαι 33 προς 34,και τα μαλλια μου με ικανοποιουν στην τωρινη τους κατασταση,απλα παρατηρω μια μικρη οπισθοχωρηση μπροστα στα πλαινα,στο κουτελο,αν και οχι τοσο εντονη.Μου φαινεται οτι εχει ελαχιστα χειροτερεψει τα 2-3 τελευταια χρονια.
Τωρα να σας πω οτι θα στενοχωρηθω και τρελα αν τα χασω σιγα σιγα,ψεμα θα πω.Εννοειται δε θα χαρω παλι. Δεν ειμαι φαν και του εντελως γουλι.Μ'αρεσουν τα κλασικα πραγματα
Πρεπει να πω οτι τα χαρηκα και τα μαλλια και τα νιατα μου,δοξα τω θεω.
Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αφου σε αυτη την ηλικια ειναι σε καλη κατασταση,ισως να αξιζει μια ματια το θεμα.Σε φωτο του πατερα μου στα 30 του ηταν χειροτερα παντως,απο μπροστα ηταν αισθητη η απωλεια και η αραιωση.
Τα οικονομικα τωρα δεν ειναι σε καλη φαση λογω προσωρινης παλι ανεργιας,αλλα αν ηταν κανενα σαμπουαν ή καποια φυσικη μεθοδος που βοηθαει κτλ... Το αγχακι βρισκεται σε λογικα πλαισια,η διατροφη μου ειναι προσεκτικη και σχετικα καλη.
Αυτο που σηζητηθηκε και εχει νοημα ειναι το αν καποια μεθοδος που καθυστερει αυτο το πραγμα εχει καποια ικανοποιητικη διαρκεια σε χρονια,γιατι αν ειναι να δωσει καποιος 1000 ευρω σε ενα χρονο για να καθυστερησει 1 χρονο το προβλημα,τοτε δεν ακουγεται και τοσο οκ.Υποθετω πως εξαρταται οπως επισης ειπωθηκε και απο αλλα πραγματα.Αν παει καλα το επαγγελματικο φετος ισως κανω μια επισκεψη σε εναν δερματολογο να παρω μια αποψη.
Είσαι τυχερός μόλις άκουσα από την τηλεόραση κάποιον δερματολόγο να μιλά για το θέμα και άμεσος βλέπω το πρόβλημα σου. Ναι μίλησε για μια ουσία όχι την εμπορική ονομασία που χαπιού που το παίρνεις καθημερινά και διατηρούνται. Δεν βγαίνουν νέα απλά διατηρούνται. Αποκλειστικά μόνο για άντρες. Δεν θυμάμαι το όνομα τις ουσίας μίλα με δερματολόγο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όταν λέω διατηρούνται, μέχρι τα γεράματα.![]()
Είχες βγάλει καθόλου χνούδι ?
Σε 3 περιπτώσεις γνωστών μου, παρατήρησα διαφορά, ειδικά στους νεώτερους. Σε ένα 30άρη ειδικά η διάφορα μετά το 1ο χρονο ήταν φανερή. Προφανώς οι ρίζες των μαλλιών του ήταν ακόμα ζωντανές.
Σε μένα με θεραπεία 2 ετών η τριχόπτωση σταμάτησε και σε περιοχές επανήλθαν μαλλιά.
Μετά βαρέθηκα κι εγώ και το σταμάτησα (είχα άλλες σκοτούρες). Είμαι όμως 100% σίγουρος ότι η θεραπεία είχε αποτέλεσμα.
Σε νεαρούς άντρες όμως είναι αμαρτία να εμφανίζουν αραιές περιοχές από τα 25 τους και να είναι φαλακροί από τα 30 τους.
Το θέμα δεν είναι μόνο να διατηρούνται τα μαλλιά αλλά να μην υπάρχουν παρενέργειες και ειδικά στο "ηθικό" του άντρα κάτι που με ορισμένες θεραπείες θεωρείται δεδομένο.
Πολύ σωστά αυτά που έγραψες. Κι εγώ μόλις άκουσα τις παρενέργειες της συγκεκριμένης θεραπείας, την απόρριψα με τυπικές διαδικασίες.Το θέμα δεν είναι μόνο να διατηρούνται τα μαλλιά αλλά να μην υπάρχουν παρενέργειες και ειδικά στο "ηθικό" του άντρα κάτι που με ορισμένες θεραπείες θεωρείται δεδομένο.
Μιλάμε για χνούδι σε περιοχή που πριν ήταν "κρανίου τόπος" κι όχι σε περιοχή που είχε υγιείς τρίχες.. Εσύ έβγαλες τέτοιο χνούδι? Αν δεν είχες βγάλει μετά από θεραπεία 18 μηνών η υπόθεση μαλλιά για σένα είχε λήξει. Ξεκίνησες τη θεραπεία πολύ αργά.το χνουδι ειναι αλλος τυπος τριχας,το οποιο το παρατηρεις,οταν ολες οι υπολοιπες τριχες τριγυρω,εχουν παρει την αγουσα για το πατωμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.