Αραίωση μαλλιών

Γιατί? τρίχες είναι!!-bye-
Τρίχες όντως!

vArZCXjuLVY.jpg

Τα 80s το μαλλί στο άνδρα πάντως ήταν μεγάλη υπόθεση. Μέχρι και ο Μπρους Γουίλις είχε μαλλιά !
Μη κοιτάς που τώρα το στυλ ΧΑ έχει κυριέυσει τους δρόμους.
Τι επική φωτογραφία !
19d56e7.jpg

Παιδια διαβαζω με ενδιαφερον τις αποψεις σας.

Οπως σας ειπα ειμαι 33 προς 34,και τα μαλλια μου με ικανοποιουν στην τωρινη τους κατασταση,απλα παρατηρω μια μικρη οπισθοχωρηση μπροστα στα πλαινα,στο κουτελο,αν και οχι τοσο εντονη.Μου φαινεται οτι εχει ελαχιστα χειροτερεψει τα 2-3 τελευταια χρονια.
Τωρα να σας πω οτι θα στενοχωρηθω και τρελα αν τα χασω σιγα σιγα,ψεμα θα πω.Εννοειται δε θα χαρω παλι. Δεν ειμαι φαν και του εντελως γουλι.Μ'αρεσουν τα κλασικα πραγματα :D
Πρεπει να πω οτι τα χαρηκα και τα μαλλια και τα νιατα μου,δοξα τω θεω.
Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αφου σε αυτη την ηλικια ειναι σε καλη κατασταση,ισως να αξιζει μια ματια το θεμα.Σε φωτο του πατερα μου στα 30 του ηταν χειροτερα παντως,απο μπροστα ηταν αισθητη η απωλεια και η αραιωση.

Τα οικονομικα τωρα δεν ειναι σε καλη φαση λογω προσωρινης παλι ανεργιας,αλλα αν ηταν κανενα σαμπουαν ή καποια φυσικη μεθοδος που βοηθαει κτλ... Το αγχακι βρισκεται σε λογικα πλαισια,η διατροφη μου ειναι προσεκτικη και σχετικα καλη.

Αυτο που σηζητηθηκε και εχει νοημα ειναι το αν καποια μεθοδος που καθυστερει αυτο το πραγμα εχει καποια ικανοποιητικη διαρκεια σε χρονια,γιατι αν ειναι να δωσει καποιος 1000 ευρω σε ενα χρονο για να καθυστερησει 1 χρονο το προβλημα,τοτε δεν ακουγεται και τοσο οκ.Υποθετω πως εξαρταται οπως επισης ειπωθηκε και απο αλλα πραγματα.Αν παει καλα το επαγγελματικο φετος ισως κανω μια επισκεψη σε εναν δερματολογο να παρω μια αποψη.

Πάντως, κανονίστε... λένε οτι η φαλάκρα δείχνει τις ερωτικές επιδόσεις... Φαλάκρα μπροστά, σημαίνει "φτάνει, φτάνει"... Φαλάκρα πίσω σημαίνει "κι άλλο, κι άλλο"... :)))))

Απάντηση: Re: Αραίωση μαλλιών

Παιδια διαβαζω με ενδιαφερον τις αποψεις σας.

Οπως σας ειπα ειμαι 33 προς 34,και τα μαλλια μου με ικανοποιουν στην τωρινη τους κατασταση,απλα παρατηρω μια μικρη οπισθοχωρηση μπροστα στα πλαινα,στο κουτελο,αν και οχι τοσο εντονη.Μου φαινεται οτι εχει ελαχιστα χειροτερεψει τα 2-3 τελευταια χρονια.
Τωρα να σας πω οτι θα στενοχωρηθω και τρελα αν τα χασω σιγα σιγα,ψεμα θα πω.Εννοειται δε θα χαρω παλι. Δεν ειμαι φαν και του εντελως γουλι.Μ'αρεσουν τα κλασικα πραγματα :D
Πρεπει να πω οτι τα χαρηκα και τα μαλλια και τα νιατα μου,δοξα τω θεω.
Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αφου σε αυτη την ηλικια ειναι σε καλη κατασταση,ισως να αξιζει μια ματια το θεμα.Σε φωτο του πατερα μου στα 30 του ηταν χειροτερα παντως,απο μπροστα ηταν αισθητη η απωλεια και η αραιωση.

Τα οικονομικα τωρα δεν ειναι σε καλη φαση λογω προσωρινης παλι ανεργιας,αλλα αν ηταν κανενα σαμπουαν ή καποια φυσικη μεθοδος που βοηθαει κτλ... Το αγχακι βρισκεται σε λογικα πλαισια,η διατροφη μου ειναι προσεκτικη και σχετικα καλη.

Αυτο που σηζητηθηκε και εχει νοημα ειναι το αν καποια μεθοδος που καθυστερει αυτο το πραγμα εχει καποια ικανοποιητικη διαρκεια σε χρονια,γιατι αν ειναι να δωσει καποιος 1000 ευρω σε ενα χρονο για να καθυστερησει 1 χρονο το προβλημα,τοτε δεν ακουγεται και τοσο οκ.Υποθετω πως εξαρταται οπως επισης ειπωθηκε και απο αλλα πραγματα.Αν παει καλα το επαγγελματικο φετος ισως κανω μια επισκεψη σε εναν δερματολογο να παρω μια αποψη.

Δε χάνεις τίποτα να χρησιμοποιείς 2 σοβαρά σαμπουάν εναλλάξ μέχρι να πας σε ένα δερματολόγο. ούτε ιδιαίτερα ακριβά είναι και σίγουρα καλύτερα από τα mass production που κυκλοφορούν στα super.

Είσαι τυχερός μόλις άκουσα από την τηλεόραση κάποιον δερματολόγο να μιλά για το θέμα και άμεσος βλέπω το πρόβλημα σου. Ναι μίλησε για μια ουσία όχι την εμπορική ονομασία που χαπιού που το παίρνεις καθημερινά και διατηρούνται. Δεν βγαίνουν νέα απλά διατηρούνται. Αποκλειστικά μόνο για άντρες. Δεν θυμάμαι το όνομα τις ουσίας μίλα με δερματολόγο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν λέω διατηρούνται, μέχρι τα γεράματα.:grinning-smiley-043

Είσαι τυχερός μόλις άκουσα από την τηλεόραση κάποιον δερματολόγο να μιλά για το θέμα και άμεσος βλέπω το πρόβλημα σου. Ναι μίλησε για μια ουσία όχι την εμπορική ονομασία που χαπιού που το παίρνεις καθημερινά και διατηρούνται. Δεν βγαίνουν νέα απλά διατηρούνται. Αποκλειστικά μόνο για άντρες. Δεν θυμάμαι το όνομα τις ουσίας μίλα με δερματολόγο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Όταν λέω διατηρούνται, μέχρι τα γεράματα.:grinning-smiley-043

Το θέμα δεν είναι μόνο να διατηρούνται τα μαλλιά αλλά να μην υπάρχουν παρενέργειες και ειδικά στο "ηθικό" του άντρα κάτι που με ορισμένες θεραπείες θεωρείται δεδομένο.

Είχες βγάλει καθόλου χνούδι ?
Σε 3 περιπτώσεις γνωστών μου, παρατήρησα διαφορά, ειδικά στους νεώτερους. Σε ένα 30άρη ειδικά η διάφορα μετά το 1ο χρονο ήταν φανερή. Προφανώς οι ρίζες των μαλλιών του ήταν ακόμα ζωντανές.
Σε μένα με θεραπεία 2 ετών η τριχόπτωση σταμάτησε και σε περιοχές επανήλθαν μαλλιά.
Μετά βαρέθηκα κι εγώ και το σταμάτησα (είχα άλλες σκοτούρες). Είμαι όμως 100% σίγουρος ότι η θεραπεία είχε αποτέλεσμα.
Σε νεαρούς άντρες όμως είναι αμαρτία να εμφανίζουν αραιές περιοχές από τα 25 τους και να είναι φαλακροί από τα 30 τους.

το χνουδι ειναι αλλος τυπος τριχας,το οποιο το παρατηρεις,οταν ολες οι υπολοιπες τριχες τριγυρω,εχουν παρει την αγουσα για το πατωμα.

Το θέμα δεν είναι μόνο να διατηρούνται τα μαλλιά αλλά να μην υπάρχουν παρενέργειες και ειδικά στο "ηθικό" του άντρα κάτι που με ορισμένες θεραπείες θεωρείται δεδομένο.

Ε προφανώς, αν είναι να'χεις μαλλιά αλλά να μη ... δε νομίζω κάποιος να επιλέξει τα μαλλιά (δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη ουσία έχει τέτοια παρενέργεια αλλά μια άλλη που έχει αναφερθεί είχε).

Αν μιλάμε για χάπι που δεν έχει παρενέργειες (ή έστω αμελητέες) και είναι και οικονομικό θα είναι φοβερή λύση, ακόμα κι αν χρειάζεται να το παίρνεις κάθε μέρα (δεν είναι και κανένας κόπος). BTW αν κάποιος έχει χάσει τα μαλλιά του και κάνε εμφύτευση, οι οποιεσδήποτε ουσίες διατηρούν υπάρχουσες τρίχες θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τα original μαλλιά;

Πάντως είμαι ακόμα αρκετά δύσπιστος σε ολικές θεραπείες (έστω και διατήρησης μαλλιών). Το θέμα είναι να έχουμε κάτι που να μη δουλεύει υπό προϋποθέσεις (π.χ. κόψε τις τάδε τροφές) και επίσης να λειτουργεί στη συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων με κληρονομική προδιάθεση (αν είναι να έχει αποτελέσματα στο 10% καλύτερο απ' το τίποτα αλλά δε μιλάμε για συνολική θεραπεία).

Πολύ σωστά αυτά που έγραψες. Κι εγώ μόλις άκουσα τις παρενέργειες της συγκεκριμένης θεραπείας, την απόρριψα με τυπικές διαδικασίες.
Η γνώμη μου είναι όποιο παιδί θέλει να βοηθηθει, να ζητήσει γνώμη ειδικού. Δόξα το θεό από γιατρούς έχουμε μπολικους.
Σε καμία περίπτωση να μην μπλέξει με σκευάσματα αμφιβόλου ποιότητας που βρήκε στο ίντερνετ.
Έχω ακούσει πως οι κάψουλες ζελατινης βοηθάνε. Ένας δερματολόγος στην Αθήνα τις συστήνει ανεπιφύλακτα. Έχετε ακούσει κάτι γι αυτό;

το χνουδι ειναι αλλος τυπος τριχας,το οποιο το παρατηρεις,οταν ολες οι υπολοιπες τριχες τριγυρω,εχουν παρει την αγουσα για το πατωμα.
Μιλάμε για χνούδι σε περιοχή που πριν ήταν "κρανίου τόπος" κι όχι σε περιοχή που είχε υγιείς τρίχες.. Εσύ έβγαλες τέτοιο χνούδι? Αν δεν είχες βγάλει μετά από θεραπεία 18 μηνών η υπόθεση μαλλιά για σένα είχε λήξει. Ξεκίνησες τη θεραπεία πολύ αργά.

- Trolling ON -

Εχω ακουσει οτι αμα σoυ γλειψει την κεφαλα, αγελαδα, μεχρι τα 16-18 ... δεν χανεις ποτε τα μαλλακια σου.

tumblr_mj9uut5qif1rrs6fio1_500.jpg

- Trolling OFF -

-bye-

Last edited: