Arcane [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά :

• Εξαιρετική

Votes: 11 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 20.0%
  • Καλή

Votes: 1 6.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    15
Πωπω, φανταστικό το Season 2!
Ειδικά το e6 ήταν απίθανο. Kudos και για τις μουσικαρες της σειράς.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγω το ξεκινησα προχθες ειδα 4 επεισοδια πρωτης σεζον η σειρα ειναι επος δεν εχω να πω κατι αρνητικο απλα την αγαπησα και απο τη μια θελω να τα δω ολα μαζι απο την αλλη δεν θελω να τελειωσει και το παω σιγα σιγα να την απολαμβανω λιγο λιγο. Τελειωσε και η δευτερη σεζον προχθες οποτε θα το παω σερι να γουσταρουμε φουλ.

• Like
Reactions: takisot
Εγώ γιατί στα 2 λεπτά το σταμάτησα και το έσβησα;
Ούτε το trailer δεν αντέχω να βλέπω.
Μπορεί σαν στορυ να είναι ωραίο αλλά μου είναι πολύ εκνευριστικη αυτή η γιαπωνεζοτεχνική των κινουμένων σχεδίων που πλησιάζει αρκετά τα κόμικς (τα οποία ποτέ δεν τα συμπάθησα).

Μπορεί σαν στορυ να είναι ωραίο αλλά μου είναι πολύ εκνευριστικη αυτή η γιαπωνεζοτεχνική των κινουμένων σχεδίων που πλησιάζει αρκετά τα κόμικς (τα οποία ποτέ δεν τα συμπάθησα).
Οχι οχι μην το κανεις αυτο. Απλα συνεχισε το. Δεν υπαρχει το anime το βαζω στο επιπεδο attack on titan one punch man και death note. Στο 3ο επεισοδιο της πρωτης σεζον ανατριχιασα ποσες φορες. Απλα μπραβο. Ξανα πιαστο και τα σχεδια ειναι μοναδικα και με χαρακτηρα.

• Like
Reactions: karamela
Καταπληκτικο, αυτο και το Edgerunners, απο τα καλυτερα που εχω δει τελευταια!
Οπα το Edgerunners δεν το γνωριζα. Εχει σχεση με το παιχνιδι CP2077 ετσι? Γιατι ειχε βγει update με τιτλο Edgerunners στο cyberpunk 2077 πριν καιρο.
Βρηκα αυτο εξαιρετικα
Set in the Cyberpunk universe created by Mike Pondsmith, the anime serves as a prequel to the game and takes place about a year before the events of Cyberpunk 2077. Upon its release, Cyberpunk: Edgerunners received critical acclaim, with praise directed at its characters, animation, and worldbuilding.

ναι, εχει σχεση... στην ουσια εξηγει λιγο τι ειναι η Nigh city και σε βαζει στο κλιμα του παιχνιδιου.

Απο τα καλυτερα του ειδους και τρομερη μουσικη!
Tην ακουω συνεχεια τα βραδια...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: king2009
Οχι οχι μην το κανεις αυτο. Απλα συνεχισε το. Δεν υπαρχει το anime το βαζω στο επιπεδο attack on titan one punch man και death note. Στο 3ο επεισοδιο της πρωτης σεζον ανατριχιασα ποσες φορες. Απλα μπραβο. Ξανα πιαστο και τα σχεδια ειναι μοναδικα και με χαρακτηρα.
Πωπω τι μου θύμησες το Attack on Titan, ίσως την καλύτερη σειρά που έχω δει και μια από τις ελάχιστες που κατάφερα να τελειώσω και δεν βαρέθηκα καθόλου….οχι απλα έπος, αριστούργημα σε κάθε επίπεδο.

Και το Arcane είναι πολύ καλό, έχει φανταστικό τεχνικό τομέα και soundtrack. Στο σενάριο κάπως κάποια σημεία μου το χαλάει για αυτό δεν μπορώ να το βάλω στο ίδιο επίπεδο με το attack on titan που και το σενάριο εκεί είναι εξωπραγματικό. Αλλά σαν σύνολο είναι μάλλον ότι καλύτερο έχω δει από Netflix σε σειρά, και δεν λέω μόνο για anime αλλά γενικότερα.

• Like
Reactions: king2009
Όχι βρε συ αμαρτία, είναι εξαιρετική σειρά και στο λέω εγώ που έχω κατά θάψει τα πάντα όσον αφορά τις σειρές και ελάχιστες τις προχωράω πάνω από το 3ο επεισόδιο ακόμα και τις γνωστές….δωστου μια ευκαιρία και δεν θα μετανιώσεις.

Υ.Γ. Σε καλή oled TV ή σε καλό πανι σε συνδυασμό με καλό ηχοσύστημα τα σπάει, είναι εμπειρία η σειρά, υπάρχουν σημεία που απλά πατάω pause και θαυμάζω τα κάδρα ή το ξαναγυρνάω πίσω για να δω σκηνές…ήδη τώρα το βλέπω από την αρχή και δεύτερη θέαση και στο μέλλον σίγουρα θα το ξαναδώ.