ειμαι καπως επιφυλακτικος
Πχ ξεκινησα το Terminator zero και απογοητευτηκα
To arcane ειναι εκπληκτικο. Δες το.
Αυτό δες το ανεπιφύλακτα, είναι έπος. Όπως και το Blue Eye Samurai.Σε τι κανω πλακα ?
Ειπα οτι γενικως με τα animation ειμαι επιφυλακτικος οχι με αυτο.
Ναι το blue eye samurai ηταν αριστουργημα οντως (για τα δικα μου γουστα)
Οχι οχι μην το κανεις αυτο. Απλα συνεχισε το. Δεν υπαρχει το anime το βαζω στο επιπεδο attack on titan one punch man και death note. Στο 3ο επεισοδιο της πρωτης σεζον ανατριχιασα ποσες φορες. Απλα μπραβο. Ξανα πιαστο και τα σχεδια ειναι μοναδικα και με χαρακτηρα.Εγώ γιατί στα 2 λεπτά το σταμάτησα και το έσβησα;
Ούτε το trailer δεν αντέχω να βλέπω.
Μπορεί σαν στορυ να είναι ωραίο αλλά μου είναι πολύ εκνευριστικη αυτή η γιαπωνεζοτεχνική των κινουμένων σχεδίων που πλησιάζει αρκετά τα κόμικς (τα οποία ποτέ δεν τα συμπάθησα).
Οπα το Edgerunners δεν το γνωριζα. Εχει σχεση με το παιχνιδι CP2077 ετσι? Γιατι ειχε βγει update με τιτλο Edgerunners στο cyberpunk 2077 πριν καιρο.Καταπληκτικο, αυτο και το Edgerunners, απο τα καλυτερα που εχω δει τελευταια!
Πωπω τι μου θύμησες το Attack on Titan, ίσως την καλύτερη σειρά που έχω δει και μια από τις ελάχιστες που κατάφερα να τελειώσω και δεν βαρέθηκα καθόλου….οχι απλα έπος, αριστούργημα σε κάθε επίπεδο.Οχι οχι μην το κανεις αυτο. Απλα συνεχισε το. Δεν υπαρχει το anime το βαζω στο επιπεδο attack on titan one punch man και death note. Στο 3ο επεισοδιο της πρωτης σεζον ανατριχιασα ποσες φορες. Απλα μπραβο. Ξανα πιαστο και τα σχεδια ειναι μοναδικα και με χαρακτηρα.
Όχι βρε συ αμαρτία, είναι εξαιρετική σειρά και στο λέω εγώ που έχω κατά θάψει τα πάντα όσον αφορά τις σειρές και ελάχιστες τις προχωράω πάνω από το 3ο επεισόδιο ακόμα και τις γνωστές….δωστου μια ευκαιρία και δεν θα μετανιώσεις.Εγώ γιατί στα 2 λεπτά το σταμάτησα και το έσβησα;
Ούτε το trailer δεν αντέχω να βλέπω.
Μπορεί σαν στορυ να είναι ωραίο αλλά μου είναι πολύ εκνευριστικη αυτή η γιαπωνεζοτεχνική των κινουμένων σχεδίων που πλησιάζει αρκετά τα κόμικς (τα οποία ποτέ δεν τα συμπάθησα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.