ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
OK, θα το δοκιμάσω μόνο με ήχο χωρίς εικονα. (το Cyberpunk 2077 που μου έκαναν δώρο, το άλλαξα). Αυτό το σχέδιο δεν μου κάθεται στο μάτι, δεν γίνεται να αλλάξει το DNA τώρα.
Μα δεν είναι ένα σχέδιο, ούτε καθαρό Μάνγκα…έχει άπειρες τεχνικές μέσα και σε συνδυασμό βγάζουν ένα θαυμάσιο blend, εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σαν πακέτο και τεχνικά είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε Animation, οπτικά το βάζω πιο πάνω και από ταινίες της Pixar.OK, θα το δοκιμάσω μόνο με ήχο χωρίς εικονα. (το Cyberpunk 2077 που μου έκαναν δώρο, το άλλαξα). Αυτό το σχέδιο δεν μου κάθεται στο μάτι, δεν γίνεται να αλλάξει το DNA τώρα.
Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, υπήρξε ένα hint, η χημεία μεταξύ των δυο χαρακτήρων για εκεί προδιέθετε.Ξεκίνησε δυνατά η δεύτερη σεζόν με τα τρία πρώτα επεισόδια, αλλά δεν με κέρδισε καθόλου το κομμάτι του νέου μαγικού realm από τα μισά και μετά το οποίο μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήταν σε αρμονία με ότι μας είχε δώσει η σειρά έως τότε.
Πάλι μουσικαρες και ωραίο φινάλε.
10/10 η πρώτη σεζόν
7.5/10 η δεύτερη
ΥΓ. Το woke κομμάτι απλά για να υπάρχει, αφού δεν υπήρχε κάποιο καθαρό hint στην πρώτη σεζόν. Οι κλασικές βλακείες του Netflix
Hint από την πρώτη σεζόν εννοείς?Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, υπήρξε ένα hint, η χημεία μεταξύ των δυο χαρακτήρων για εκεί προδιέθετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.