Arcane [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά :

• Εξαιρετική

Votes: 11 73.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 20.0%
  • Καλή

Votes: 1 6.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    15
OK, θα το δοκιμάσω μόνο με ήχο χωρίς εικονα. (το Cyberpunk 2077 που μου έκαναν δώρο, το άλλαξα). Αυτό το σχέδιο δεν μου κάθεται στο μάτι, δεν γίνεται να αλλάξει το DNA τώρα.

OK, θα το δοκιμάσω μόνο με ήχο χωρίς εικονα. (το Cyberpunk 2077 που μου έκαναν δώρο, το άλλαξα). Αυτό το σχέδιο δεν μου κάθεται στο μάτι, δεν γίνεται να αλλάξει το DNA τώρα.
Μα δεν είναι ένα σχέδιο, ούτε καθαρό Μάνγκα…έχει άπειρες τεχνικές μέσα και σε συνδυασμό βγάζουν ένα θαυμάσιο blend, εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σαν πακέτο και τεχνικά είναι ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε Animation, οπτικά το βάζω πιο πάνω και από ταινίες της Pixar.
Στο σενάριο το είπα, πολύ καλό, αλλά όχι κορυφαίο, έχει αρκετά τραβηγμένα πράγματα, κάποιες υπερβολές και κάποια σημεία που ήθελαν ακόμα δουλίτσα. Για αυτό βάζω στην σειρά ένα 8,5….αν είχε λίγο καλύτερο σενάριο για μένα, θα έπαιρνε χαλαρά 10αρι, όπως πχ. Το Attack on Titans που γράψαμε πριν.

• Like
Reactions: king2009
Ενα επίσης πράγμα που μου την σπάει σε αυτού του είδους τα κινούμενα σχέδια είναι η κίνηση. Αν γκρινιάζουν κάποιοι για τα 24fps στις ταινίες και το "σπάσιμο' της κίνησης αυτά πρέπει να είναι στα 10fps. :LOL: Επίτηδες το κάνουν; Μην μου πείτε ότι δεν βλέπετε το επιτηδευμένο καρέ καρέ ; Τοσο ωραίο τους φαίνεται αυτή η κίνηση; Τρελό σπάσιμο νεύρων για μένα.

• Like
Reactions: more peers
παραδοσιακα τα κινουμενα σχεδια φτιαχνονται σε 12 fps... τα συγχρονα φυσικα ειναι πιο ευκολο να φτιαχτουν σε περισσοτερα , αλλα ειναι η συνηθεια και η αισθηση που θελουν να εχουν .

Ξεκίνησε δυνατά η δεύτερη σεζόν με τα τρία πρώτα επεισόδια, αλλά δεν με κέρδισε καθόλου το κομμάτι του νέου μαγικού realm από τα μισά και μετά το οποίο μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήταν σε αρμονία με ότι μας είχε δώσει η σειρά έως τότε.

Πάλι μουσικαρες και ωραίο φινάλε.

10/10 η πρώτη σεζόν
7.5/10 η δεύτερη

ΥΓ. Το woke κομμάτι απλά για να υπάρχει, αφού δεν υπήρχε κάποιο καθαρό hint στην πρώτη σεζόν. Οι κλασικές βλακείες του Netflix

Ξεκίνησε δυνατά η δεύτερη σεζόν με τα τρία πρώτα επεισόδια, αλλά δεν με κέρδισε καθόλου το κομμάτι του νέου μαγικού realm από τα μισά και μετά το οποίο μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήταν σε αρμονία με ότι μας είχε δώσει η σειρά έως τότε.

Πάλι μουσικαρες και ωραίο φινάλε.

10/10 η πρώτη σεζόν
7.5/10 η δεύτερη

ΥΓ. Το woke κομμάτι απλά για να υπάρχει, αφού δεν υπήρχε κάποιο καθαρό hint στην πρώτη σεζόν. Οι κλασικές βλακείες του Netflix
Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, υπήρξε ένα hint, η χημεία μεταξύ των δυο χαρακτήρων για εκεί προδιέθετε.

• Like
Reactions: takisot
Αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, υπήρξε ένα hint, η χημεία μεταξύ των δυο χαρακτήρων για εκεί προδιέθετε.
Hint από την πρώτη σεζόν εννοείς?
Δεν θυμάμαι κάτι.
Σε πιστεύω φυσικά αλλά δεν μου έρχεται κάτι στο νου.

Ότι υπήρχε χημεία, υπήρχε. Και έβαλαν
αυτή τη κομματαρα και έδεσε το γλυκό:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Love
Reactions: karamela
Για τους fan της σειράς, ένα ενδιαφέρον behind the scenes video:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.