Πιο συγκεκριμένα:
έστω ότι έχουμε κάποια αρχεία loseless, ας πούμε flac.
Αν ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδοχή ενεργειών, θα έχουμε, στο τέλος της, την ίδια ποιότητα με τα αρχικά αρχεία;
Το ένα τελικό flac θα έχει την ίδια ποιότητα με τα αρχικά πολλά flac;
Υπάρχει περίπτωση σε κάποιον κρίκο της αλυσίδας να έχουμε απώλεια;
Ισχύει το ίδιο αν αντί για flac έχουμε ape;
Οι (στοιχειώδεις) γνώσεις μου λένε ότι ουσιαστικά θα έχουμε την ίδια ποιότητα.
Είναι έτσι;
Δεν έβαλα ως παράμετρο το software και δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζουν τα διάφορα προγράμματα (εγγραφής, μετατροπής κλπ).
Α)
Πολλά αρχεία flac- - - (με Nero Burning ROM)- - -> Audio CD- - - (με Audiograbber)- - ->Ένα Αρχείο WAV- - - (με xrecode)- - ->Ένα αρχείο flac.
Β)
Πολλά αρχεία flac- - - (με xrecode)- - -> WAV- - - (με Nero Burning ROM)- - -> Audio CD- - - (με Audiograbber)- - ->Ένα Αρχείο WAV- - - (με xrecode)- - ->Ένα αρχείο flac.
έστω ότι έχουμε κάποια αρχεία loseless, ας πούμε flac.
Αν ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδοχή ενεργειών, θα έχουμε, στο τέλος της, την ίδια ποιότητα με τα αρχικά αρχεία;
Το ένα τελικό flac θα έχει την ίδια ποιότητα με τα αρχικά πολλά flac;
Υπάρχει περίπτωση σε κάποιον κρίκο της αλυσίδας να έχουμε απώλεια;
Ισχύει το ίδιο αν αντί για flac έχουμε ape;
Οι (στοιχειώδεις) γνώσεις μου λένε ότι ουσιαστικά θα έχουμε την ίδια ποιότητα.
Είναι έτσι;
Δεν έβαλα ως παράμετρο το software και δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζουν τα διάφορα προγράμματα (εγγραφής, μετατροπής κλπ).
Α)
Πολλά αρχεία flac- - - (με Nero Burning ROM)- - -> Audio CD- - - (με Audiograbber)- - ->Ένα Αρχείο WAV- - - (με xrecode)- - ->Ένα αρχείο flac.
Β)
Πολλά αρχεία flac- - - (με xrecode)- - -> WAV- - - (με Nero Burning ROM)- - -> Audio CD- - - (με Audiograbber)- - ->Ένα Αρχείο WAV- - - (με xrecode)- - ->Ένα αρχείο flac.