Αν έχεις έναν διευθυντή, πτυχιούχο με MSc, με 25+ χρόνια προϋπηρεσία τι μισθό θεωρείται ότι πρέπει να παίρνει. Ή καλύτερα, πείτε μου πόσα διευθυντικά στελέχη ξέρετε, που να δουλεύουν σε μεγάλες εταιρίες (με πάνω από 3000 υπαλλήλους) και να παίρνουν λιγότερα.
Ντεμί off topic: Εγώ που δεν έχω καν κεραία, και βλέπω συνολικά μηδέν (0) ώρες Ελληνική τηλεόραση τον χρόνο, γιατί είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω στην ΕΡΤ;
Ντεμί off topic: Εγώ που δεν έχω καν κεραία, και βλέπω συνολικά μηδέν (0) ώρες Ελληνική τηλεόραση τον χρόνο, γιατί είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω στην ΕΡΤ;
Αμ εδω σε θελω τωρα!!!!
Η δεύτερη κατηγορία αφορά τακτικούς υπαλλήλους της ΕΡΤ οι οποίοι κατέχουν διευθυντικές θέσεις. Εκεί με τα χρόνια υπηρεσίας και τα διευθυντικά επιδόματα καθώς και αυτά που προκύπτουν βάσει των τυπικών προσόντων αλλά και των συνθηκών εργασίας (οι ηλεκτρονικοί πχ είμαστε στα βαρέα και ανθυγειϊνά) έχουμε τα ποσά που αναφέρονται (50-80 χιλιάδες ευρώ μικτά). Αυτά αν τα βάλουμε κάτω βγάινουν με την φορολογική κλιμακα του άρθρου 9σε ένα μηνιαίο μισθό της τάξης των 2.500-4.000 ευρώ. Και ρωταω εγώ τώρα. Αν έχεις έναν διευθυντή, πτυχιούχο με MSc, με 25+ χρόνια προϋπηρεσία τι μισθό θεωρείται ότι πρέπει να παίρνει. Ή καλύτερα, πείτε μου πόσα διευθυντικά στελέχη ξέρετε, που να δουλεύουν σε μεγάλες εταιρίες (με πάνω από 3000 υπαλλήλους) και να παίρνουν λιγότερα.
Όπως σωστά αναφέρθηκε, αφού τα "βγάζουν" τα λεφτάκια τους, για ποιον λόγο πληρώνουμε ΕΡΤ?
Και ειλικρινά, αν θεωρούμε καλούς και ποιοτικούς όλους αυτούς επειδή τα ιδιωτικά έχουν σκουπίδια, μιλάμε για πραγματική κατάντια.
Φώτη, 80.000 ευρώ ετησίως αντιστοιχούν σε 5.700 ευρώ μηναίως (χ 14 μισθούς) μεικτά (δλδ με τις κρατήσεις που βαρύνουν τον εργαζόμενο). Από το "χαμηλόμισθος" μέχρι τα 5.700 ευρώ υπάρχει νομίζω μεγάλη απόσταση. Και ο επικεφαλής μιας ομάδας τεχνικών ΔΕΝ είναι διευθυντική θέση.
Επίσης, όταν λέμε πως κάποιο στέλεχος εταιρείας έχει μισθό "4.000 ευρώ", καθαρό, ΔΕΝ έχουν προαφαιρεθεί οι φόροι, φορολογείται στο τέλος κανονικά για όλα τα εισοδήματά του με την κλίμακα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.