παω τρεχοντας να σπουδασω οικονομικα......εχω μεινει πισω.
παω τρεχοντας να σπουδασω οικονομικα......εχω μεινει πισω.
παω τρεχοντας να σπουδασω οικονομικα......εχω μεινει πισω.
Και εσεις με τη Λολα ασχολειστε ε?Εγώ που σπουδάζω κάτι παραπλήσιο (αγροτική οικονομία, βλ. και ποστ Σωκρατίδη), έχω την εντύπωση ότι οι καθηγητές μου είναι άσχετοι.
Πάω να ξαναδιαβάσω το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης, μάλλον τον έχω καταλάβει λάθος...
Τα dvd δεν είναι και τόσο πανάκριβα τώρα. Με 10 ευρώ βρίσκεις καλές ταινίες, όχι βέβαια τις πολύ καινούργιες. Άσε που τις ίδιες ταινίες (του εμπορίου, σε dl δισκάκι και με dd/dts) μπορείς να τις βρεις και στις εφημερίδες...Και που ηταν μονοπωλιο, ειδατε καλες τιμες? Πανακριβα ηταν/ειναι τα dvd
Επειδή αυτό με το ημιτελές έχει γίνει κουραστικό, μπορείς να μου πεις ΓΙΑΤΙ είναι ημιτελές? Επειδή δεν συνδέονται όλοι οι πλευερς για τσατ στο νετ?
Στην αρχή ήταν , αφού δεν είχε κάποια πράγματα που λίγο μετά έγιναν standar ... πχ όπως το 360 που δεν είχε hdmi στην αρχή και τώρα έχουν όλα.Επειδή αυτό με το ημιτελές έχει γίνει κουραστικό, μπορείς να μου πεις ΓΙΑΤΙ είναι ημιτελές? Επειδή δεν συνδέονται όλοι οι πλευερς για τσατ στο νετ?
Εάν δεν είναι ημιτελές, γιατί υπάρχουν τα profiles 1.1, 2?
Γιατί η Sony δεν σταμάτησε στο Profile 1?
Γιατί το DVD δεν είχε τέτοια θέματα;
Γιατί το HD DVD δεν είχε τέτοια θέματα;
Γιατί η μάχη δώθηκε στο επίπεδο του marketing και η προπαγάνδα της Τοσίμπα για τα ΠιΠ features και το ιντερνετ έπρεπε να ισορροπηθεί. Κατά τα άλλα το προφιλ 1.0 κάνει ΟΛΑ όσα έκανε μέχρι τώρα ένα DVD πλέιερ με άψογη εικόνα και ήχο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.