Αρχισαν οι "Εκπτώσεις" στα Blu-rays..

Re: Απάντηση: Αρχισαν οι "Εκπτώσεις" στα Blu-rays..

Απ την αλλη πλευρά,δεν υπάρχει bitsream έξοδος 7.1 , δεν έχουν κατασταλάξει σε κάποιο προφίλ και δεν υπάρχουν επιλογές στην αγορά.
Το τελευταίο μικρό και φθηνό (<500) Samsung BR (1400 αν θυμάμαι καλά), δίνει bitstream (τουλάχιστον σε DTS HD MA - για DOLBY TRUE HD δεν ξέρω).

Λόγω ακριβώς του ότι είναι bitstream θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα περιορισμού σε 5.1 και όχι 7.1.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Re: Απάντηση: Αρχισαν οι "Εκπτώσεις" στα Blu-rays..

Το τελευταίο μικρό και φθηνό (<500) Samsung BR (1400 αν θυμάμαι καλά), δίνει bitstream (τουλάχιστον σε DTS HD MA - για DOLBY TRUE HD δεν ξέρω).

Λόγω ακριβώς του ότι είναι bitstream θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα περιορισμού σε 5.1 και όχι 7.1.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Δινει και για DOLBY TRUE HD αν θυμαμαι καλα απο αυτα που διαβασα στο τελευταιο Hitech

...και τι profile ειναι?... ξεχασατε να μας πειτε...
Γενικα... ποσα πρεπει να πληρωσει κανεις για να τα εχει ΟΛΑ...?

Sharp 50... panasonic 50... κλπ... ποσο θα εχουν...?

Το Samsung 1400 παίζει bitstream 7,1 (Dolby TruHD,DTS-HD Core) αλλά είναι profile 1.0 !

Το Panasonic BD-30 παίζει όλα τα παραπάνω και είναι profile 1.1

Το Panasonic BD-50 που θα κυκλοφορήσει θα είναι profile 2.0 (Live) και θα ενσωματώνει όλους τους αποκωδικοποιητές ,ακόμη και DTS-Master (και φυσικά έξοδο Bitstream 7.1)

Το PS3 ακόμα..τίποτα.!

Σε αναμονή λοιπόν..

Ξερω τα players... η ερωτηση ηταν ποσα πρεπει να δωσει κανεις για να εχει οχι τιποτα υπερβολες... απλα οτι υποσετε το προτυπο BD...
δηλαδη ολα τα παραπανω... (πλην του audio decoder 7.1 που οντως εχει κοστος εξτρα)

300?... 400?... 500?... 600?...

Καπου κοντα 500-600 μου φαινεται... και ειναι ΠΟΛΛΑ! Αλλα θα πουμε και ευχαριστω για να το εχουμε τωρα που τα Hd-dvd πεθαναν και εδιναν τα παραπανω με 300ευρω...