Abdalis_3k60
Senior Member
- 29 November 2017
- 607
Πω φίλε πολύ ωραία... Έχω περάσει τόσα χρόνια εκεί και η φώτο μου φέρνει τις αναμνήσεις. Και μόνο από αυτό τη θεωρώ πετυχημένη!
Παντως,
απο την παντελη απουσια απαντησης (στο ποστ 2358) θεωρω οτι ωφειλα να μην ειχα ΚΑΝ ποσταρει την ερωτηση.
Αλλα τοση απαξια βρε παιδια ? ... εκ της αδιαφοριας να συναγεται η απαντηση ? ... Ok ! Ειναι και αυτο μια τακτικη.
Καλη συνεχεια στο νημα(που εχει ΦΟΒΕΡΑ εμπνευσμενες ιδεες ... τουλαχιστον για μενα τον αδαη
)
Yπαρχει νημα με αρχιτεκτονικες προτασεις/δημιουργιες ? ... ... (ψηφιακες η πραγματικες
οχι τοσο με εμφαση στην αποτυπωση/ληψη αλλα στην ιδια την αρχιτεκτονικη μορφη)
Ας πουμε .... κατι τετοιο ? .... (δεν ειναι δικη μου φωτο, εννοειται ! ειναι CG rendered)
Τα νήματα για τις Gallery είναι προσπελάσιμα στον καθένα και μπορεί εύκολα να δει τη θεματολογία τους και να επιλέξει αν ταιριαζει η φωτογραφια του με αυτην, καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο to seartch για ειδικά θέματα αλλά την ίδια δυσκολία θα συναντήσουν και τα παλιά και τα καινούργια μέλη για να σου απαντήσουν ειδικά αν δεν είναι σίγουροι αν υπάρχει κάτι ανάλογο. Οπότε η ερώτηση σου θα ήταν θεωρητικά πιο εύκολη να απαντηθεί καθαρά και μόνο από τη διαχείρηση όπου και έπρεπε να απευθύνεις την ερώτηση σου πιο συγκεκριμένα με π.μ. ώστε να λάβεις σίγουρα απάντηση μιας και δεν υπάρχει χρόνος πάντα να παρακολουθούμε τα πάντα και ειδικά σε νήματα που τρέχουν απροβλημάτιστα.
Ταυτόχρονα η ερώτηση σου εμένα με προβληματίζει και δεν καταλαβαίνω τι πραγματικά ρωτάς (ίσως και γιαυτο δεν απαντήθηκε), αρχικά κάνεις λόγο για αρχιτεκτονικές προτάσεις / δημιουργίες , δηλαδή κάτι σαν project αρχιτεκτονικού διαγωνισμού που εσυ ή κάποιος τρίτος έχει φτιαξει, μια εικονική μακέτα δηλαδή σε υπολογιστή ή στη πραγματικότητα και μετά στην επεξήγηση εντός παρένθεσης αναφέρεις για έμφαση όχι τόσο στην λήψη αλλά στην αρχιτεκτονική μορφή δηλ. δεν σε ενδιαφέρει κάν η οποιαδήποτε τεχνική της λήψης αλλά καθαρά η παρουσίαση ενός αξιόλογου (κατά την κρίση του φωτογράφου) αρχιτεκτονικού κατασκευάσματος.
Το δεύτερο έχει καλυφθεί κατά κόρον θεματολογικά στο νήμα αυτό πάντα σε συνδιασμό με την τεχνική της λήψης όχι σαν αυτοσκοπό πάντα αλλά κυρίως για να αναδείξει το αρχιτεκτονικό δημιούργημα που είναι και ο στόχος του φωτογράφου ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ φωτογραφίας. Το πρώτο που ρωτάς όμως (αν το κατάλαβα καλά) όχι δεν υπάρχει θεματολογικά αντίστοιχο.
Δεν μας ενόχλησες καθόλου, αυτό έλειπε! Απλά εδώ βάζουμε φωτογραφίες που τραβάμε οι ίδιοι. Δες μήπως σου κάνει και αυτό: https://avclub.gr/forum/showthread.php/78483-Links-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/page42
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.