Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Εμενα δεν με ενοχλει ο θορυβος.

Αγριευτηκα λιγο γιατι με την πρωτη ματια μου φανηκαν σαν σβαστικες (Θου κυριε) και αφου πειστηκα οτι δεν ειναι εκει γυριζε το μυαλο μου.

Επιβλητικη φωτογραφια λογω φωτισμου κυριως, θαθελα λιγο παραπανω καδρο ισως.

• Haha
Reactions: toupia
Κλασσική λήψη "ύψους", πολύς θόρυβος όμως...
Ευχαριστώ! Και ελαφρώς κουνημένη, θα έλεγα. Δύο βιαστικές λήψεις, στα γνωστά πλαίσια του "τι βγάζεις τώρα ρε μπαμπά, πάμε να φάμε".

• Haha
Reactions: Kosh and cacau
Ούτε εμένα με ενοχλεί ο θόρυβος - μην πω ότι μου αρέσει κι όλας, απλά το έγραψα ως τεχνικό ζήτημα...

Αυτη δεν λεει πολλα γιατι χανονται οι φωτισμοι και η κυριαρχια των σταυρων και στον αντιποδα δεν εχουμε παρομοια δυναμη απο τις σκαλες.

Ισως πιο αριστερα ηθελε αυτο καδρο να εισαι

• Like
Λίγο υπερβολικός ο κορεσμός του γαλάζιου στο κτίριο (όχι στον ουρανό). Κατά τα άλλα, εντυπωσιακή!
Ευχαριστω φιλε για το σχολιο.Αναβαθμιστηκα προσφατα με λαιτρουμ και καποια μαθηματα και εχω αρχησει να κανω τανζανιες:LOL: εξερευνωντας το σινεματικ μου αρεσε το 15 και το κρατησα.

• Like
Ευχαριστω φιλε για το σχολιο.Αναβαθμιστηκα προσφατα με λαιτρουμ και καποια μαθηματα και εχω αρχησει να κανω τανζανιες:LOL: εξερευνωντας το σινεματικ μου αρεσε το 15 και το κρατησα.
Κι εγώ αυτά κάνω, όλο και συχνότερα/εντονότερα. Και πάντα κρατάω το original αρχείο για μελλοντική τροποποίηση της εικόνας. Τα προγράμματα πληθαίνουν και βελτιώνονται, ενώ οι άνθρωποι και τα γούστα τους αλλάζουν.

Κι εγώ αυτά κάνω, όλο και συχνότερα/εντονότερα. Και πάντα κρατάω το original αρχείο για μελλοντική τροποποίηση της εικόνας. Τα προγράμματα πληθαίνουν και βελτιώνονται, ενώ οι άνθρωποι και τα γούστα τους αλλάζουν.
Συμφωνω απολυτα παντα κραταω την αρχικη σε σκληρο δισκο για παν ενδεχομενο.

Κλασσική "άνωψη" με καλές διαβαθμίσεις. Αν ήταν ευθυγραμμισμένη με χ-ψ άξονες θα ήταν τέλεια.

Πολύ καλή κι αυτή, αν έπρεπε ντε και καλά να διαλέξω βέβαια θα προτιμούσα την προηγούμενη ως "πιο αρχιτεκτονική" . Ετούτη λόγω συμμετρίας και φωτός μου βγαίνει πιο συμβολική. Ως πελάτης ίσως να ήθελα και τις δυο + άλλη μια για να στησω κλασσικό τριο (ζητάω πολλά?)...