Ευχαριστώ! Και ελαφρώς κουνημένη, θα έλεγα. Δύο βιαστικές λήψεις, στα γνωστά πλαίσια του "τι βγάζεις τώρα ρε μπαμπά, πάμε να φάμε".Κλασσική λήψη "ύψους", πολύς θόρυβος όμως...
Ευχαριστω φιλε για το σχολιο.Αναβαθμιστηκα προσφατα με λαιτρουμ και καποια μαθηματα και εχω αρχησει να κανω τανζανιεςΛίγο υπερβολικός ο κορεσμός του γαλάζιου στο κτίριο (όχι στον ουρανό). Κατά τα άλλα, εντυπωσιακή!
Κι εγώ αυτά κάνω, όλο και συχνότερα/εντονότερα. Και πάντα κρατάω το original αρχείο για μελλοντική τροποποίηση της εικόνας. Τα προγράμματα πληθαίνουν και βελτιώνονται, ενώ οι άνθρωποι και τα γούστα τους αλλάζουν.Ευχαριστω φιλε για το σχολιο.Αναβαθμιστηκα προσφατα με λαιτρουμ και καποια μαθηματα και εχω αρχησει να κανω τανζανιεςεξερευνωντας το σινεματικ μου αρεσε το 15 και το κρατησα.
Συμφωνω απολυτα παντα κραταω την αρχικη σε σκληρο δισκο για παν ενδεχομενο.Κι εγώ αυτά κάνω, όλο και συχνότερα/εντονότερα. Και πάντα κρατάω το original αρχείο για μελλοντική τροποποίηση της εικόνας. Τα προγράμματα πληθαίνουν και βελτιώνονται, ενώ οι άνθρωποι και τα γούστα τους αλλάζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.