Αρχιτεκτονική φωτογραφία

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ωραίο portfolio. Θα χρησιμοποιούσα περισσότερο μεγάλο διάφραγμα σε κτιριακές λεπτομέρειες με το backgroung θολό.

Ένα διάλειμα από Βαρκελώνη για λίγο τουρισμό στο χωριό μου:

Playing with Curves and Straight Lines I.
_1060596_DxO_AF copy_WM.jpg

...Δεν είχα πάει στην Εθνική πινακοθήκη μετά την ανακαίνιση/επέκταση, και ομολογώ ότι η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Οι επιπλέον χώροι έδωσαν την δυνατότητα να εκτεθούν πολύ περισότερα έργα, με πιο σωστό και ορθολογικό τρόπο. Στα συν και η εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά λειτουργική αρχιτεκτονική προσέγγιση.

Θυμίζω ότι την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο η είσοδος είναι δωρεάν... Προλαβαίνετε!

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά με την πρώτη ματιά ( μέχρι να συντονιστεί το μάτι) νομίζω πως βλέπω γιαπί με σκαλωσιές τριγύρω.
Too busy to my eyes.
Γέρασα και παραξένεψα....

• Like
  • Haha
Reactions: cacau and takisot
Τους είχε πάρει χαμπάρι ένας μισοπάλαβος και είχε βουτήξει έναν Πικάσο και κάτι ψιλά ακόμα...

...Τώρα ζορίσαν τα πράγματα, έχουν και έναν Tiepolo, Veronese, δυο-τρεις El Greco (Θεοτοκόπουλο) κ.λπ.

Υ.Σ. Ωραία η τέχνη, αλλά ένοιωθα "κάπως" περπατώντας ανάμεσα σε (πολλά) μύρια...

Last edited:
  • Like
Reactions: Billy the Kid
Ωραίες γεωμετρίες και η μπλέ "σχεδόν" μονοχρωμία.
ωραίο κάδρο, θα ήθελα να δω και μία α/μ για τη συγκεκριμένη γιατί έχει πολλά να δώσει σε τονικότητες
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Θα την δοκιμάσω και σε α/μ, Θοδωρή.