Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Beavis, γιατι ΗΔΡ στην ασπρομαυρη?
Νομιζω λιγες σκεις μονο καλο θα της κανανε:)

Beavis, γιατι ΗΔΡ στην ασπρομαυρη?
Νομιζω λιγες σκεις μονο καλο θα της κανανε:)

μαλλον το αναποδο,γιατι ασπρομαυρο στην HDR :-))
αρχικα την επεξεργαστικα hdr για πιο 3D αισθηση
και μετα αρχισα να κανω πειραματα σε bw
ε το ενα εφερε το αλλο

:)))
Εγω ελεγα ασπρομαυρη αλλα χωρις HDR :)
και δοκιμασε να κοψεις και το τελευταιο πανω οροφο

forever_great_by_etsap-d4orf36.jpg

Ωραίο φως στην 1η εχω την αίσθηση ότι με λιγότερη επεξεργασία και πιο καθαρό κάδρο θα αναδεικνυόταν περισσότερο
Στην 2η αντίθετα μου αρέσει η επεξεργασία, έχεις καμμία με πιο ανοιχτό κάδρο προς τον ουρανό?

Ωραίο φως στην 1η εχω την αίσθηση ότι με λιγότερη επεξεργασία και πιο καθαρό κάδρο θα αναδεικνυόταν περισσότερο
Στην 2η αντίθετα μου αρέσει η επεξεργασία, έχεις καμμία με πιο ανοιχτό κάδρο προς τον ουρανό?

Υπάρχει με 50sec exposure αλλά δεν μου πολυαρέσει

DSC_3450-Edit-3.jpg

Last edited:
Leonardo εξαιρετικές.
Για μένα καλύτερη η 50'' αλλά όχι τόσο για τον ουρανό όσο για την προοπτική των κτισμάτων.
Τα προτιμώ και ας χάνονται οι πλάκες του πεζοδρομίου.

@leonardo09... για να μη σε ψαχνω απο νημα σε νημα... ολες οσες ανεβασες, εχουν κατι να δειξουν και ειναι ολες ωραιες φωτογραφιες... μπραβο...!!!!!!

Εχω και μια περιεργη :idea: απορια... ειναι τραβηγμενες προσφατα ή ψαχνεις το δισκο σου και ανεβαζεις οσες σου αρεσουν?

@leonardo09... για να μη σε ψαχνω απο νημα σε νημα... ολες οσες ανεβασες, εχουν κατι να δειξουν και ειναι ολες ωραιες φωτογραφιες... μπραβο...!!!!!!

Εχω και μια περιεργη :idea: απορια... ειναι τραβηγμενες προσφατα ή ψαχνεις το δισκο σου και ανεβαζεις οσες σου αρεσουν?

Σ' ευχαριστώ Ηλία.

Με εξαίρεση μια -αν θυμάμαι καλά τώρα- όλες οι υπόλοιπες είναι τραβηγμένες μέσα στον τελευταίο μήνα.

leonardo09 πολύ καλή η των 50", ακριβώς λόγω της προοπτικής, όπως παρατήρησε και ο cane.

Η σκαλα εξοδου του μουσειου του Βατικανου. Τεραστια! Τα 16μμ του φακου ηταν λιγα και ο fish eye φανταστηκα οτι δεν θα ηταν καταλληλος για την περιπτωση.

D7K_5464.jpg

Βρε τραβα και με τους δυο να το εχεις.....τετοιο θεμα δεν το βρισκεις καθε μερα....

Ο φωτισμος φανταζομαι οτι θα ηταν ολη μερα πανω κατω ο ιδιος ? Ειχε υαλοθολο απο πανω ?

Και σε αντιδιαστολη...η σκαλα καθοδου απο τον τρουλο του Αγιο Πετρου!! 1 μετρο διαμετρο?
Παντως πιο ανετη απο την σκαλα ανοδου που δεν ειχε ουτε στυλο στη μεση αλλα σκοινι!! Και ανεβαινες και υπο γωνια ..:))

D7K_5826.jpg