ilias
Supreme Member
Καλα, την αλλη φορα ελα με τον κηδεμονα σου...:ernaehrung004: γιατι εμεις εδω... :behead: (περνουμε κεφαλια)...

Οι παρακάτω είναι με τον m.zuiko14-150/f4-5,6 χύμα jpeg από την E-P1 με contrast, noise filter κ.λ.π. όλα στο 0. Δεν ξέρω τι βλέπετε μετά την "επεξεργασία" από τον αγαπημένο μας server, αλλά για το είδος του φακού είμαι πολύ ικανοποιημένος...
Μετά απο καιρό, είχα την προηγούμενη βδομάδα μια μικρή βόλτα φωτογραφική.
Επίσης εντυπωσιακό είναι και το μουσείο Σοκολάτας που βρίσκεται σε μια "προβλήτα" στο ποτάμι. Εδώ το αίθριο στο εσωτερικό του με την κεντρική είσοδο.
@ kosmous ... α) αυτό δεν είναι οξύτητα, είναι υπεροξύτητα + τεχνουργήματα (aliasing, halo κλπ). β) Δεν μπορείς να κρίνεις ενα φακό βλέποντας φωτό σε σμίκρυνση.
η συγκεκριμένη ειναι κροπ απο την παραπάνω τραβηγμένη με ολυμπους tough6000 αρα απο μόνη της χωρίς μεγάλη ευκρίνεια
όμως και το site πλέον τις συμπιέζει τοσο πολύ που χάνουν την όποια ευκρίνεια έχουν.
δεν ξέρω πως μπορώ να το διορθώσω!
Cacau & Alex
Oι φωτο σας ειναι φουλ σε aliasing, halo (μονο του Αλεξ) κλπ. Και που να τις έβλεπα με τα γυαλια, θα γδερνόταν τα ματια μου. Κατι πρέπει να γίνει και με τον σερβερ και με το resize-sharpening των χρηστών.
@ kosmous ... α) αυτό δεν είναι οξύτητα, είναι υπεροξύτητα + τεχνουργήματα (aliasing, halo κλπ). β) Δεν μπορείς να κρίνεις ενα φακό βλέποντας φωτό σε σμίκρυνση.

export to web του PS...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.