Αρχιτεκτονική φωτογραφία

8642797669_854562ab0e_c.jpg

Νικο πολυ ομορφη, Ηλια φτιαξε λιγο την εκτρωπη στα αριστερα και θα ελθει στα ισα

Ευχαριστώ παιδιά...είναι τραβηγμένη με τον m45 1.8,όπου είναι συνέχεια κουμπωμένος στην E-PM1.
Ηλια πειραγμένη δεν ειναι ιδιαίτερα, εκτός από γνωστές διορθώσεις στο LR (contrast,exposure,highlights).

Re: Απάντηση: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

είναι τραβηγμένη με τον m45 1.8,όπου είναι συνέχεια κουμπωμένος στην E-PM1.).

Ρωταω μονο για τις παραμορφωσεις...
Αυτος ειναι απο τους φακους που κανουν αυτοματα διορθωσεις στις παραμορφωσεις? Κατι εχω ακουσει, αλλα δεν θυμαμαι που γινεται, ειναι θεμα φακων, μηχανων, συνδυασμου...??

Καλή, αλλά θα ήθελα ένα κλικ πιο ανοιχτό κάδρο για να μην "κόβονται" τα φωτιστικά...

Ευχαριστώ! Δυστυχώς αυτό είναι όλο μου το κάδρο χωρίς κροπάρισμα.. είχα μαζί μου τον Flektogon 35mm και φαντάσου ότι η nex σχεδόν ακουμπούσε στο έδαφος για να μπορέσω να πάρω έστω και όσο φαίνεται...

Άστα!!! Σκέφτομαι να πάρω τον 10-18 για nex.. αλλά πολύ ακριβώς αδερφάκι μου... και σε manual φακούς που δουλεύω δεν ξέρω τι να πάρω...

Δυστυχώς οι ευρυγώνιοι είναι σαν ναρκωτικό, όσο πιο wide τόσο πιο πολύ θέλεις... Ο πρώτος μου "ακριβός" φακός ήταν ο m4/3 Zuiko 9-18, και τώρα ξερογλύφομαι για τον Samyang 7.5/3,5!

Last edited:
Ποιον manual θα πρότεινες για τη NEX?

Samyang 7.5/35??? Υπάρχει φακός 7.5??:7SFGSFG: