Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Ωραιο το σπιτι perfomer, εκτος φυσικα απο το βινιεταρισμα πανω δεξια. Την περασες και απο nik software να υποθεσω ή μονο απο το silver efex? Πολυ λεπτομερεια βλεπω...:a0210:

Δημήτρη πολύ ωραία, οι περισσότερες που έχω δει (και έχω τραβήξει) σε αυτό το σημείο ήταν πάνω κάτω το ίδιο κάδρο. Το δικό σου όμως διαφέρει και έχει και αρκετο νόημα!!!

Σε ευχαριστώ, είναι η πρώτη φωτογραφία μου εδώ και κάμποσα χρόνια που σκέφτομαι να τυπώσω μεγαλύτερη από Α4...

Mε χρηση πολωτικου..
(Ο καιρος δεν βοηθησε φωτογραφικα,ειχε αρκετη 'ασπρηλα' και ο-οποιος-ηλιος ηταν πλαγια. η καλυτερη ωρα για φωτογραφηση πρεπει να ειναι αργα το απογευμα οπου ερχεται απο πισω οπως ειδα επι τοπου)

Last edited:
Λεωνίδα εξαιρετική λήψη. Μπράβο!!! Αλήθεια την πέρασες κι από διόρθωση προοπτικής; Το λέω διότι όλα τα βλέπω κάθετα..

'Aρτι αφιχθεις' Βλαση, οχι, χωρις καμια επεξεργασια μονο λιγη οξυνση.

Απάντηση: Re: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

IMGP9122cst.jpg

Re: Απάντηση: Re: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

...Σα ροδοκοκκινισμένο κοτόπουλο ηλεκτρικής ψησταριάς φαίνεται! Με συννεφιά την τράβηξες; Πολύ άχρωμος ο ουρανός.
......Ε ρε πως κατάντησε η Εσκιμό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Μου άρεσε αυτό το "ροδοκοκκινισμένο" αποτέλεσμα που πήρα αυξάνοντας σημαντικά το contrast της φωτογραφίας. Η αυθεντική λήψη είναι η παρακάτω

IMGP9122.jpg

@Λεωνίδα
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!
για να μαθαίνουμε και εμείς εστίασες στα σκοτεινά και μετά έβαλες την αντιστάθμιση στο +1,7?
πιστεύεις οτι HDR θα απέδιδε το ίδιο ή καλύτερα?

Καλυτερα (αν αποφυγεις βεβαια τις υπερβολες) ΑΛΛΑ θα ηθελα και τριποδο κατι που φυσικα δεν γινονταν