Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνω αρκετά. Συγχωρέστε με είμαι ακόμα στην αρχή. Υπόψιν πως όλες είναι τραβηγμένες με το κινητό και επεξεργασμενες στο κινητό με το snapseed.

Πάρε και μια μηχανούλα, φαίνεται αμέσως η ανεπάρκεια του μέσου. Τρελές παραμορφώσεις στα σημεία υψηλού κοντραστ κ.λ.π.

Πάρε και μια μηχανούλα, φαίνεται αμέσως η ανεπάρκεια του μέσου. Τρελές παραμορφώσεις στα σημεία υψηλού κοντραστ κ.λ.π.

για ανέλυσέ το λίγο αυτό cacau. Για να μαθαίνουμε και εμείς. Στην ασπρόμαυρη αναφέρεσαι;

Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνω αρκετά. Συγχωρέστε με είμαι ακόμα στην αρχή. Υπόψιν πως όλες είναι τραβηγμένες με το κινητό και επεξεργασμενες στο κινητό με το snapseed.

για κινητό είναι πολύ καλές. Η μόνη που μου χτύπησε αρκετά με το contrast (και δε μου άρεσε) ήταν η ασπρόμαυρη με την εκκλησία,
Τις υπόλοιπες απλά θα τις έβγαζα με λιγότερο contrast χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν και την ομορφιά τους όπως είναι τώρα.

13936359306_14506677b2_c.jpg

Ανοίγεις το παράθυρο, και έχεις την πλατεία του χωριού με την κρήνη στα πόδια και το κάστρο στο βάθος. Όλος ο τόπος "δικό" σου και οι τουρίστες μακριά! Μυστική τοποθεσία, δεν την προδίδω! :2thumb22sup:
IMG_0159.JPG