Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Γιατί νομίζετε ότι μερικοί - μερικοί ξαναγοράζουν παλιές compact? Η χαρά του παιδιού (και όχι μόνο). Παρεπιπτόντως η τελευταία μου αρέσει, "τουριστική" αλλά με καλό και ενδιαφέρον κάδρο!

Αχαχαχα, το δοκίμσα το google αλλά μετά την Πίζα μου λέει για τους πύργους στη Μπολόνια. Η παραπάνω είναι στην Ρεν στη Γαλλία. Καλά που δεν έχει σεισμούς εκεί.
Όσο για την Μπολόνια δεν κατάφερα καλές φώτο κάτω από τους πύργους, αλλά να μία πάνω από τον μεγάλο.

Bologna.jpg

Last edited:
Zήτω τα παιχνίδια! Kαι όλες είναι και στο χέρι αυτές των εξωτερικών χώρων, άντε το πολύ σε καμιά πέτρα επάνω, και πολλές εσωτερικών επίσης :ernaehrung004:

Πριτς... για να βλεπεις καλυτερα τα halo και τα moire... ? 1024 και πολλα ειναι... :flipout:

Brandenburg Gate by 1L1as, on Flickr

Εκανα δυο διαδοχικες σμικρυνσεις για το σαρπεν και το τελικο δε μου βγηκε και τοσο μεγαλο... 5500 η Α/Μ και 4000 η εγχρωμη περιπου

https://flic.kr/p/nxgikU

https://flic.kr/p/nhPxMM

Να πρωτοεμφανιστώ και εγώ στην κατηγορία αυτή (αγαπημένη μου) με μια πρώτη φωτογραφία μου. Διάλεξα λοιπόν το κτίριο της Ακαδημίας αφού είναι το ομορφότερο νεοκλασικό κτίριο στον κόσμο και σημείο αναφοράς για την αρχιτεκτονική του.

Architectural features and decoration details
by Costas S. T., on Flickr

Να πρωτοεμφανιστώ και εγώ στην κατηγορία αυτή (αγαπημένη μου) με μια πρώτη φωτογραφία μου. Διάλεξα λοιπόν το κτίριο της Ακαδημίας αφού είναι το ομορφότερο νεοκλασικό κτίριο στον κόσμο και σημείο αναφοράς για την αρχιτεκτονική του.

Architectural features and decoration details
by Costas S. T., on Flickr

όταν δεν έχει γκράφιτι επάνω, καλό είναι :furious3:

ομολογώ ότι αυτήν την λεπτομέρεια τώρα την βλέπω από τις φωτό σου.

ομολογώ ότι αυτήν την λεπτομέρεια τώρα την βλέπω από τις φωτό σου.

Σας προτρέπω όταν περάσετε από μπροστά, να δείτε με προσοχή το αέτωμα και τα διακοσμητικά στοιχεία. Είναι εκπληκτικής ομορφιάς.

Athens by Costas S. T., on Flickr

Last edited:
Ο πύργος της Ελευθερίας, το ψηλότερο κτήριο στην Αμερική, στη θέση των δίδυμων πύργων.

ny.jpg