Αρχιτεκτονική φωτογραφία

13048178_10208952038335461_7303220894585787630_o.jpg

πιθανόν να έγινε το χατήρι των επιστημόνων του διαστήματος :smile:
Κώστα υπάρχει λόγος που ανέβασες στο imgbb.com και όχι στο flickr;

Το αρχιτεκτόνημα μια χαρά είναι, το 50-60 έπαιζε ακόμα δυνατά το μοντέρνο κίνημα που ξεκίνησε το 30...

Πολύ ωραία. Κάδρο, θέμα, φωτισμός & προοπτική. Λίγο το μπλέ του ουρανού μέση αριστερά ξενίζει αλλά κατά τα άλλα είναι super

Εμένα πάλι μου αρέσουν οι σκούροι ουρανοί, και το spot του ήλιου στον φακό! Της προσθέτει και το ανθρώπινο στοιχείο...

Ωραίες λεπτομέρειες Κώστα και στα σκοτεινά, μου αρέσει και η απόδοση των χρωμάτων.
Αν χώραγε και η πάνω αριστερή
(... μάλλον χάθηκε στη διόρθωση)

Ακριβώς ήταν στο κάδρο και χάθηκε με τη μικρή διόρθωση που έκανα , νόμιζα ότι θα είχα χώρο όταν την πήρα αλλά έπεσα έξω, το σώμα έχει τη δυνατότητα για να βλέπω τη διορθωμένη εικόνα πριν αλλά δυστυχώς δεν έκανα χρήση αυτής της δυνατότητας.

Και μια πιο ευρυγώνια όπου μου πόζαρε και ένας αδέσποτος γάτος (σε αυτή ξύρισα λίγο τις σημαίες)

CE279F5B-C523-40D3-A953-A17CFF9F6527.jpg

Last edited:
Δύσκολο θέμα η αρχιτεκτονική φωτογραφία στην "νεοελληνική πόλη"... Οι κεραίες τηλεόρασης, οι εναέριες γραμμές ηλεκτρικού και καλωδίων πάσης φύσεως, η μπίχλα και η έλλειψη συντήρησης σε περιμένουν στην γωνία...

απο το καφενείο των βουλευτών στην ελληνική βουλη...στον τοιχο ειναι τα πορτρετα όλων των προέδρων της ελληνικής βουλής απο την συσταση του νεοελληνικου κράτους