Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Ευχαριστώ Δημήτρη!

"emerging"
Μία διαφορετική οπτική των γραφείων της MLS Innovation στη Θεσσαλονίκη. Παλαιότερα είχα φτιάξει μία άλλη εκδοχή (complex canals) που έδινε έμφαση κυρίως στις σχεδιαστικές γραμμές του κτιρίου. Η σημερινή φωτογραφία σχετίζεται και με την παρουσία των σχημάτων στον χώρο.

emerging by Teo Kefalopoulos, on Flickr​

"Genuine
Day will come
When the wind
Decides to run
And shakes the stairs
That stab the wall
And turns the page
In a future age"

(Να με συμπαθούν οι θεοί της φωτογραφίας που ανεβάζω εδώ μέσα. Θα πέσει φωτιά και θα με κάψει, το ξέρω, αλλά το βρήκα ως το πιο ταιριαστό νήμα.)

IMG_0465_edit_resize.JPG

• Like
Reactions: gkpapad
Ευχαριστώ πολύ, Θοδωρή!
Με παίδεψε για να είμαι ειλικρινής, μιας και πήγα σε πολύ ακατάλληλη ώρα με πολύ δυνατό ήλιο.

Πολυ πετυχημένη με το πετούμενο ανάμεσα στους πύργους των καμπαναριων !

της έδωσε και μια νότα <άγριας φύσης >(y)

Χα χα, ναι όντως. Βέβαια ήταν εντελώς τυχαίο, ούτε καν τα είχα προσέξει όταν έβγαζα την φωτό, αλλά προσθέτουν στην όλη εικόνα.

Τα τυχερά του συνεπή φωτογράφου αλλά και το απρόβλεπτο που κρύβει πάντα το hobby μας αφου στην πράξη η ίδια εικόνα μπορεί να έχει χιλιάδες παραλλαγές ;)

Και εμένα μου άρεσαν πολύ (ως πρώτη εντύπωση) τα σύννεφα, ήθελα να στο γράψω πριν δω το πουλί,

αλλά μετά καπάκι είδα το πέρασμα των F16 δεξιά ;) οποτε ήθελα να σε προτρέψω να το μασουλησεις…

πράγμα όχι και τόσο εύκολο οπότε είπα να μείνω στα θετικά 🤫

Ευχαριστώ για τα σχόλια. Ναθ, μέρος από τα σύννεφα που βλέπεις, κυρίως στο κάτω μέρος, έχουν προστεθεί γιατί ήθελα να γεμίσω λίγο τον ουρανό και να στρέψω λίγο και την προσοχή μακρυά από το πέρασμα των F16 ( :D). Τα πουλιά και μεγάλο μέρος του ουρανού είναι έτσι όπως φαίνεται.