paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,702
Για street δεν κανουν , με γραμμες και συμμετρίες επαιζα οποτε ειπα να τις βαλω εδω...και εμενα η δευτερη μαρεσει επειδη εχει το τριγωνο πανω και κατωΑπλα θεματικά δεν βλέπω να ανήκει εδώ
Για street δεν κανουν , με γραμμες και συμμετρίες επαιζα οποτε ειπα να τις βαλω εδω...και εμενα η δευτερη μαρεσει επειδη εχει το τριγωνο πανω και κατωΑπλα θεματικά δεν βλέπω να ανήκει εδώ
Να διευκρινίσω ότι τα παραπάνω δείγματα είναι με f4, f2.8, f5.6 αντίστοιχα. Με f2 προφανώς η κυρτότητα των στοιχείων σε τόσο μικρό "πακέτο", οδηγεί σε συμβιβασμούς...
Ναι όπως και σε όλα τα νήματα της Gallery , για όλα τα υπόλοιπα και αν είναι κάτι που θεωρείς πως αξίζει εδώΠαιδια .... στο παρον νημα, μπαινουν μονο φωτο που τραβηξατε εσεις ?
Πράγματι, γιατί τράβηξα πολλές με f2, και αποφάσισα να το χρησιμοποιώ μόνο σε πισσα σκοτάδι. Ότι βγαίνει με iso 1600 και f2.8 + και υποφερτούς χρόνους ανάλογα το σώμα, σαφώς προτιμητέο...Ειπα κι εγώ γιατί έγραψες πιο πάνω τέρμα ανοιχτός![]()
Καλή , μου αρέσει η Α/Μ IR έκδοση , της ταιριάζει , θα ήθελα να είχες δοκιμάσει και μια με πιο χαμηλά κατατι τη μηχανή ώστε να μην συγκλίνουν οι γραμμές αριστερά τόσο και ας έχανες καποιο τμήμα από τον πάνω δεξιά όροφο"Oh, distance has no way of making love understandable
Oh, distance has no way of making love understandable"
View attachment 256522
(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/160 sec, f/6.30, ISO100; 4640 x 6960, edited & resized 800 x 1200)
Μη δεις (ψευδο)IR, αμέσως να κάνεις like! Ευχαριστώ για το σχόλιο! Καταλαβαίνω τι λες, αν και ήταν πολύ δύσκολο.Καλή , μου αρέσει η Α/Μ IR έκδοση , της ταιριάζει , θα ήθελα να είχες δοκιμάσει και μια με πιο χαμηλά κατατι τη μηχανή ώστε να μην συγκλίνουν οι γραμμές αριστερά τόσο και ας έχανες καποιο τμήμα από τον πάνω δεξιά όροφο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.