Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Απάντηση: Re: Αρχιτεκτονική φωτογραφία

Απο το εσωτερικό του καθεδρικού της Κολωνίας, είναι η μία απο τις δύο χαρακτηριστικές κορυφές του. Στην μία επιτρέπεται να ανέβει το κοινό (αφού ανέβει και τα 500 σκαλιά), απο όπου είναι και η συγκεκριμένη φωτογραφία.

4665821052_b614bcc391_b.jpg

Εντυπωσιακή, μπράβο!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό κτίσμα και απο μέσα και απο έξω. Θέλω να το φωτογραφίσω και απο έξω με την πλατεία του αλλά ο καιρός τον τελευταίο καιρό δεν βοηθάει καθόλου... Ελπίζω σύντομα όμως.

Απο το εσωτερικό του καθεδρικού της Κολωνίας, είναι η μία απο τις δύο χαρακτηριστικές κορυφές του. Στην μία επιτρέπεται να ανέβει το κοινό (αφού ανέβει και τα 500 σκαλιά), απο όπου είναι και η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μπράβο Alex :SFGSFGSF:

Ωραιο το θεμα και η γωνια ληψης.Προσπαθησε Δημητρη να πιασεις λιγο καλητερο φωτισμο,με το ιδιο καδραρισμα.

Ωραιο το θεμα και η γωνια ληψης.Προσπαθησε Δημητρη να πιασεις λιγο καλητερο φωτισμο,με το ιδιο καδραρισμα.

Πρέπει να πάω απόγευμα για να έχω τον ήλιο πίσω μου, το έχω στο πρόγραμμα :2thumb22sup:

Μεταξύ 18.30 και 19.00 το πολύ, διότι μετά πέφτει η σκιά από το 6όροφο κτήριο μπροστά στα πλακάκια.

Πολύ καλή. Αν μπορείς βάλε κι ένα πολωτικό (με το χέρι) μπροστά στο φακό).

Μεταξύ 18.30 και 19.00 το πολύ, διότι μετά πέφτει η σκιά από το 6όροφο κτήριο μπροστά στα πλακάκια.

Πολύ καλή. Αν μπορείς βάλε κι ένα πολωτικό (με το χέρι) μπροστά στο φακό).

Βλαση ευχαριστώ, έχεις καμιά συμβουλή γιατί πολωτικό για τους φακούς m4/3 δεν...

Etsap, 1η και 3η, άφωνος.....

Ευχαριστω φιλε μου.
Η 2η ηταν απλως μια προσπαθεια να σωσω ενα τελειως κακοτραβηγμενο raw.
Aν εβλεπες το αρχικο raw θα απορουσες κι εσυ.Ηταν σκοτεινο και "ψοφιο" ενω τωρα ειναι φωτεινο και "κραυγαλεο"... :Banane0:

3 φωτος απο το ΕΣΣΕΝ μου αρεσαν τα κτιρια και τα εβγαλα παρολο ο φωτισμος ηταν αναποδος και δεν εχω καμερα για κτιρια ....:HTEHETH63:

Attachments

• ESSEN-1jpg.jpg
    ESSEN-1jpg.jpg
    74.7 KB · Views: 29
  • ESSEN-2-.jpg
    ESSEN-2-.jpg
    41.6 KB · Views: 27
  • ESSEN-3-.jpg
    ESSEN-3-.jpg
    113.7 KB · Views: 29
Ειχες ξαναπαρει εκει θυμαμαι, αλλα δεχτηκες κακες κριτικες απο την επιτροπη...

Τωρα πολυ καλυτερα. Ηθελα λιγο αερα δεξια, αν εχεις κανει κροπ ξαναδες το.

Βρες εναν ευρυγωνιο και ξαναδοκιμασε.
-bye-