Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Εχω συνδέσει μέσα στον Media Browser, τον TMT3 για playback DVD και Bluray.

Οταν το media center τρέχει παραθυρικά , τότε ανοίγει το ΤΜΤ3 κανονικά.

Οταν το media center τρέχει fullscreen , τότε κάνει ένα flash η οθόνη (ότι και καλά κάτι πάει να τρέξει) και δεν ανοίγει το ΤΜΤ3 και με βγάζει ξανά στον Media Center.

Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;

Στιε ρυθμίσεις του Media Browser στα parameters έχω "O" \fullscreen, αλλά και χωρίς το \fullscreen πάλι δεν παίζει.

Προσοχη! Για να παιξεις ΤΜΤ μεσα απο το Media Browser θα επιλεξεις ως προγραμμα αναπαραγωγης ενα αλλο .exe που γραφει κατι για dvd (wmcdvd.exe ?) και οχι το κλασσικο tmt.exe. Θα το βρεις στο ιδιο folder που ειναι το tmt.exe. Ουσιαστικα αποτελει το exe για να τρεχει μεσα απο το Windows Media Center το TMT.

Προσοχη! Για να παιξεις ΤΜΤ μεσα απο το Media Browser θα επιλεξεις ως προγραμμα αναπαραγωγης ενα αλλο .exe που γραφει κατι για dvd (wmcdvd.exe ?) και οχι το κλασσικο tmt.exe. Θα το βρεις στο ιδιο folder που ειναι το tmt.exe. Ουσιαστικα αποτελει το exe για να τρεχει μεσα απο το Windows Media Center το TMT.

Μάλλον φταίει ότι του έχω βάλει το shortcut που έχει βγάλει στο desktop.
Θα δοκιμάσω να του βάλω απευθείας από το program files.
Thanks Takis -bye-

Ναι, το shortcut παραπεπεμπει στο κλασσικο ΤΜΤ.exe και οχι στο wmcdvd.exe ή οπως τελος παντων λεγεται αυτο..

Νόμιζα ότι ήταν μόνο για μια φορά και επέλεξα λάθος και εμφανίζεται κάτω δεξιά το remote control το οποίο βέβαια είναι σπαστικό κάθε φορά που ξεκινάει το ΤΜΤ να εμφανίζεται το remote control, διότι θέλει Mouse για να φύγει.

Στα settings δεν βρήκα κάποια επιλογή να μην το κάνει Auto enable.Μήπως ξέρετε πως σταματάει να εμφανίζεται αυτόματα;

Νομίζω ότι, τουλάχιστον την 1η φορά, σε ρωταει αν θες να εμφανίζεται γενικά / κάθε φορά (εχει σχετικό τικ μποξ).

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Νομίζω ότι, τουλάχιστον την 1η φορά, σε ρωταει αν θες να εμφανίζεται γενικά / κάθε φορά (εχει σχετικό τικ μποξ).

Μα αυτό λέω, εκεί έκανα το λάθος και εμφανίζεται τώρα συνέχεια. Δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσω;
Να κάνω uninstall το ΤΜΤ3 γι αυτό το πράγμα;

καλησπέρα έχω ένα προβληματάκι με το ΤΜΤ3 μετά το τελευταίο update.Η αναπαραγωγή σε blu ray hd-dts που δοκίμασα γίνεται κανονικά και μου εμφανίζονται οι επιλογές στο audio settings output mode και mixing mode αλλά μου προέκυψε το εξής πρόβλημα.Σε παλιό dvd (sd) που χωρίς το update είχε τις επιλογές σε output mode hdmi και μετά using original audio, τώρα σαν να μην υπάρχει το mixing mode.Έτσι μου το κάνει pcm downmixing και δε χρησιμοποιεί το original dd stream.Το έχει παρατηρήσει κανείς?πώς μπορώ να το λύσω?

εχοντας καιρο να παιξω br,(εχω μεινει στην εκδοση 7.χχ του pdvd ,η τελευταια που υποστηριζε αναπαραγωγη απο φακελους κ.τ.λ)..
υπαρχει καποιος λογος να μην προχωρησω στην αγορα του tmt3 κ να παω σε pdvd?
για αναπαραγωγη ριπαρισμενων αντιγραφων ασφαλειας br σε win7,ati 5670 ,bitstream σε avr...

Τασο, νομίζω ότι πρεπει να το επανεγκαταστασήσεις (μια ματια που είχα ριξει δεν είχε επιλογή ''επιστροφής''). Για 2 λεπτα ιστορια όμως δεν ειναι και τίποτα...

@avatar Νομίζω ότι το εχω διαβάσει στο forum της Arcsoft το πρόβλημά σου (άνευ λύσης νομίζω)

@soul Δεν τίθεται θέμα, άφοβα ΤΜΤ 3. Ισως μόνο αν περιμενεις λίγο το παρεις σε λίγο καλύτερη τιμή (λογω ΤΜΤ 4 που λογικα δεν θα αργήσει και πολύ και θα εχει (επισης λογικά) 3D''κορδέλες'').

thanks @spcav
στο σαιτ το βλεπω στα 80$..να παει στα 70$ ας πουμε αν βγει το 4?
ουτως ή αλλως μετα το πασχα θα γινει η αγορα..αν πεσει μεχρι τοτε εχει καλως..

Το εχουν ριξει ηδη βλεπω απο τα 100 στα 80 $.

Εχε το νου σου και για κατι coupon codes που παιζουν πολυ συχνα και δινουν 20-30% εκπτωση.

Στην τελική δεν νομίζω να σου βγει πανω απο κανα 50αρι Ευρω. Δεν ειναι άσχημα νομίζω.

Νόμιζα ότι το ΤΜΤ3 παίζει όλα τα αρχεία, αλλά μετά έκπληξής μου διαπίστωσα Not supported file όταν πήγα να ανοίξω mkv.
Υπάρχει τίποτα κανά Plugin για να παίζει mkv;

Re: Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Νόμιζα ότι το ΤΜΤ3 παίζει όλα τα αρχεία, αλλά μετά έκπληξής μου διαπίστωσα Not supported file όταν πήγα να ανοίξω mkv.
Υπάρχει τίποτα κανά Plugin για να παίζει mkv;
Η υποστηριξη mkv ειχε διακοπεί (για τεχνικούς λόγους) στην έκδοση .160 (αν και υπηρχε work around - κοιτα στο forum τους αν θες).

Αν δεν κανω λάθος παίζει κανονικά πάλι στην .170.

Πως θα το αντεξουμε τοσο 3D?? :chinese::chinese:

By the way, στον τελευταιο catalyst, εχουμε κι αλλo 3D !!
"ATI Catalyst™ support for 3D Stereoscopic glasses"

TotalMedia Theatre 3.0.1.175 Release Notes

This release will be available through the various auto-updating methods shortly. For those who prefer a direct link to the file, see below.

Note that if you already installed the AVATAR hotfixes, you do NOT need to uninstall them nor reinstall TMT before applying this patch. The version of the fix contained in this build is improved upon the BETA2 hotfix. If any issues remain with AVATAR after applying this patch, you may not report it to customer service. Thanks to everyone who assisted in the public BETA testing.

BUG FIXES:
1) Support updated BD+ for AVATAR and other Fox discs
2) Fix stutter issues on low-end systems with UAC enabled

http://www.arcsoft.com/downloads/di...diatheatre_3.0.1.120_3.0.1.175_update_all.exe