Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Ψυχαναγκασμοί του επαγγέλματος αγαπητέ, θέλω να δουλεύουν όλα..
Α, ''συναδελφος'' δλδ :p

Αγαπητε, στα BD players τουλαχιστον, πάρε απόφαση ότι πρεπει να αποφασίσεις να κρατήσεις 1 και να τελειώνεις.

Και δεν βλέπω λόγο πλέον αυτό να μην είναι το ΤΜΤ 3.

Όπως έχουν τα πράγματα έτσι είναι όντως..

Αλλά δεν τελειώνεις ποτέ με τα HTPC (η πλέον απαράδεκτη πλατφόρμα από καταβολής οικιακών ηλεκτρονικών).

π.χ. : Με το που πέρασα σε Catalyst 10.1 (από 9.12), έπαψε να αναγνωρίζεται η HDMΙ θύρα του AV ενισχυτή. Μόνο σε reboot καταλάβαινε..

Τι απεγκαταστάσεις, τι νέες εγκαταστάσεις, τίποτα..Για να δω ταινία με bitstream έπρεπε να κλείσω και να ξανανοίξω τον υπολογιστή..

Μόλις πέρασα τους Realtek το πρόβλημα λύθηκε..

Άβυσσος..

Re: Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

"μηχανακια του διαβολου"

:p

Το post σας να μεταφερθει παρακαλώ στο, γνωστό, θέμα στην Apple.

Την καλημερα μου

:p

ΠΑίδες προσπαθώ φιλότιμα να χρησιμοποιήσω τον ΤΜΤ3 για την αναπαραγωγή ΒBLUray εδώ και 6 μήνες τώρα και έχω κουραστεί με τα περίεργα που μου βγάζει κατα καιρούς.
ΚΟλλάει σε ορισμένα δισκάκια και δεν μπαίνει καν στο μενου
ή κολλάει όταν ανοίξω το δισκάκι με την εξωτερική εφρμογή αλλά το παίζει μια χαρα όταν το ανοίξω με το pluggin το WMC,
ή το αντίστροφο
ή αλλές φορές με την εξωτερική εφαρμογή μου έβγαζε HDCP πρόβλημα ένω με το pluggin έπαιξε μια χαρα (χωρίς ούτε επανεκκίνηση).
Χθές στα καλά καθούμενα αποφάσισε να μην μου δίνει ήχο στην ταινία αν και στα εισαγωγικά έιχε μια χαρα ήχο και αναγκάστηκα να το ριπαρω σε mkv για να το δω στον MPC-HC!!

ΚΑταντάει όμως σπαστικό. Έχουν τα απλά consumer blurayplayers τέτοια προβλήματα ρε παιδιά?

Επισης σίγουρα το έχεις νομιμα αγορασμένο (γιατί, παλια τουλάχιστον, ''σπασμένες'' εκδόσεις είχαν πολλά προβλήματα) ;

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που μπροστά στο συμφέρον του (μαστροΝτίμης) βάζει στην άκρη ακόμα και την ίδια του την οικογένεια (Apple, Lumagen κλπ) :p

ΥΓ Το μαμήσαμε σήμερα με τα ΟΤ (και είναι και νωρίς) :p

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που μπροστά στο συμφέρον του (μαστροΝτίμης) βάζει στην άκρη ακόμα και την ίδια του την οικογένεια (Apple, Lumagen κλπ) :p

:flipout: :flipout: :flipout:

ΥΓ Το μαμήσαμε σήμερα με τα ΟΤ (και είναι και νωρίς) :p

Είναι Παρασκευή.. Δικαιολογείται.. :p

(εξάλλου, θα τα σβήσω αργότερα.. :p)

Παίδες έχει βάλει κανείς το update του TMT3 για να υποστηρίζει bitstreaming σε 5ΧΧΧ ατι (Version 3.0.1.120_3.0.1.170)? Δουλεύει?

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Παίδες έχει βάλει κανείς το update του TMT3 για να υποστηρίζει bitstreaming σε 5ΧΧΧ ατι (Version 3.0.1.120_3.0.1.170)? Δουλεύει?

Δουλεύει μιά χαρά... Αλλά με τους drivers της ΑΤΙ, μην βάλεις Realtek.