Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Με την άφιξη των καινούριων ΑΤΙ και το επερχόμενο patch του ΤΜΤ3 θα λυθεί και το ΜΕΓΑ θέμα του ήχου....με μια κάρτα all around.
Το εχεις δει πουθενα αυτο σαν υποσχεση / ανακοινωση;

Γιατι εγω το εχω εκλαβει μόνο ως (βασιμη θελω να πιστεύω) ελπίδα.

btw, εχει παρει ο ματις κανενος (emilot κ σια) αν εχει λυθει το θεμα με το bitstreaming σε Vista SP2;

Το εχεις δει πουθενα αυτο σαν υποσχεση / ανακοινωση;

Γιατι εγω το εχω εκλαβει μόνο ως (βασιμη θελω να πιστεύω) ελπίδα.

Ποιό βρε για το TMT3 ή ότι η 5χχχ θα παίζει Bitstreaming...

Για το δεύτερο είναι σίγουρο αφού είδαμε και τις εικόνες με το ειδικό patch της Cyberlink, η οποία όμως ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος και δεν το έχει βγάλει φόρα παρτίδα...

Για το πρώτο θα είναι ηλίθιο εκ μέρους της Arcsoft απο την στιγμή που ο μεγαλύτερος εχθρός της βγάλει το patch να κάτσει και να αγνατεύει το πέλαγος...

Αλλά είπαμε ωσονούπο έρχεται....the bitstreaming day....

Καλά έσενα τι σε νοιάζει αφού είσαι οκ με TMT3 κλπ....

Παίζω mkv κατα 99%.
Ποιος ο λόγος να διαλέξω το παραπάνω Player από ότι το km ή το mcp;
Η ερώτηση δεν είναι ειρωνική.
Απλώς ρωτάω αν έχει καλύτερη εικόνα.
Χρησιμοποιεί ενσωματωμένους codecs;
Υπότιτλους στα mkv πως μπαίνουν;
Δοκίμασα το πρόγραμμα που αναφέρθηκε στα παραπάνω post, αλλά είναι αποτυχία.

TMT + PowerDVD χρησιμεύουν πλέον μόνο για navigation στα BD menus, για να βρίσκουμε εύκολα τα extras κλπ. Ας ελπίσουμε ο SlyPlayer να το καταφέρει και αυτό.

Εχω εγκαταστήσει το ΤΜΤ3 σπασμένο,όποτε όμως προσπαθώ να το ξεκινήσω μου κάνει restart όλο το σύστημα. Υπάρχει κάποια λύση.Σε ένα παλιό Ρ4 που το εγκατέστησα δουλεύει ΟΚ. Μήπως είναι η κάρτα γραφικών;
Εχω Saphire ATI Radeon HD 2600 PRO.

Εγώ το βλέπω το ΤΜΤ 4 να έρχεται με ΑΤΙ + Intel bitstream support + TMT 3 bug fixes....

Καλημερα

Εχω εγκαταστησει το παραπανω προγραμμα μαζι με sim hd και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα
στις επιλογες του sim hd δεν μπορω να πειραξω τιποτα δλδ οξυτητα κ.λ.π παντα το δοκιμαζω με sd dvd.Ειναι τικαρισμενο μεσα σε αχνο φοντο δηλ δεν σου δινει το δικαιωμα να κανεις τιποτα
Το συστημα μου ειναι intel core 2 duo 8200 με ATI 4670

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Παίξε με τα αντίστοιχα της ΑΤΙ.

Οταν λες με τα αντισοιχα της ati τι ακριβως ???? sorry αλλα δεν γνωριζω και πολλα .........

Από τους drivers της ΑΤΙ (Catalyst Control Center).

Εκεί θα βρεις αντίστοιχα και πιο αναλυτικά, ρυθμιστικά.

Μπορείς να φτιάξεις μάλιστα profiles κλπ.

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Από τους drivers της ΑΤΙ (Catalyst Control Center).

Εκεί θα βρεις αντίστοιχα και πιο αναλυτικά, ρυθμιστικά.

Μπορείς να φτιάξεις μάλιστα profiles κλπ.

ok σ ευχαριστω.

TotalMedia Theatre 3.0.1.170 Public BETA Patch

NEW FEATURES:

1) Support PAP/bitstreaming on ATI 5xxx cards
2) Support PAP/bitstreaming on Intel Clarkdale/Ironlake mobos
3) Dynamic Lighting added to SimHD
4) MKV support restored

BUG FIXES:
1) Lots. No organized/detailed list at the moment unfortunately.

KNOWN ISSUES:
1) Bitstreaming on ATI 5xxx cards REQUIRES use of the ATI version of the HDMI audio driver. Using the Realtek version WILL NOT WORK.
2) In some cases SimHD will be lost during the patch process to 170. It appears related to cases where SimHD was purchased seperately, and can be resolved by reinstalling the SimHD installer. But there is no guarantee that versions with prepackaged SimHD will continue to work after running this patch, and in such cases there may be no way to reactivate it. If you experience the loss of SimHD please report in this thread the original version, whether it had SimHD built-in or applied seperately, and what patches have been applied.

http://www.arcsoft.com/downloads/di...eatre_beta_3.0.1.120_3.0.1.170_update_all.exe
http://www.arcsoft.com/forum/forum_posts.asp?TID=5194&PN=1

Last edited: