Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Το TMT ... κουράζεται!

Στο δικο μου PC παιζει καταπληκτικα στην αρχη και για περιπου 1 ωρα, ισως 1.15 και μετα αρχιζει να κανει σπασιματα. Το κλεινω, το ανοιγω παλι, επιστρεφω στο σημειο που ημουν και παιζει την υπολοιπη ταινια μια χαρα.

Ξερει κανεις γιατι "κουραζεται" το TMT μετα τη 1 ωρα? Υπαρχει καποιο setting να δοκιμασω? Το εχει δει κανεις αλλος η συμβαινει μονο σε εμενα?

Re: Το TMT ... κουράζεται!

Στο δικο μου PC παιζει καταπληκτικα στην αρχη και για περιπου 1 ωρα, ισως 1.15 και μετα αρχιζει να κανει σπασιματα. Το κλεινω, το ανοιγω παλι, επιστρεφω στο σημειο που ημουν και παιζει την υπολοιπη ταινια μια χαρα.

Ξερει κανεις γιατι "κουραζεται" το TMT μετα τη 1 ωρα? Υπαρχει καποιο setting να δοκιμασω? Το εχει δει κανεις αλλος η συμβαινει μονο σε εμενα?
Mηπως καποια εφαρμογη,"ταλαιπωρει" την cpu και οταν ζεσταινεται κανει σπασιματα ;Oταν το κανει δες στο ποσο δουλευει η cpu και αν ειναι πολυ ψηλα ψαξε ποια εφαρμογη φταιει απο αυτες που τρεχουν.Αυτο ακριβως μου κανει ενα .exe της asus xonar που εχω στο pc για να ακουω τα hd φορμα ηχου.Το "κλεινω" και η cpu απο 50-65% παει στα 10-20%.

Re: Το TMT ... κουράζεται!

Mηπως καποια εφαρμογη,"ταλαιπωρει" την cpu και οταν ζεσταινεται κανει σπασιματα ;Oταν το κανει δες στο ποσο δουλευει η cpu και αν ειναι πολυ ψηλα ψαξε ποια εφαρμογη φταιει απο αυτες που τρεχουν.Αυτο ακριβως μου κανει ενα .exe της asus xonar που εχω στο pc για να ακουω τα hd φορμα ηχου.Το "κλεινω" και η cpu απο 50-65% παει στα 10-20%.
και σε μενα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα δεν παρατηρησα καποια εφαρμογη να μου "κουραζει" την cpu..δεν ξερω τι γινεται...

Ουτε εμενα μου κουραζει κατι τη CPU. Επιπλεον εφοσον το κλεινω και το ανοιγω αμεσως και δουλευει παλι για καποια ωρα δεν φταιει κατι στο background, φταιει κατι με το ιδιο το software δυστυχως!

Παιδιά εγώ το εγκατέστησα και όταν το ξεκινάω μου κάνει restart το σύστημα, έχει κανένας καμία ιδέα; Εχει γίνει update στους drivers της κάρτας γραφικών

Το ''μπουκωμα'' που αναφέρει ο Μιχαλης μου το κανει κι εμενα καθε ~20 λεπτα, διαρκεί ~30 sec και σταματαει μόνο του.

Εμφανίστηκε από τοτε που εβαλα τους ATI 9.8.

Το εχω ακουσει και απο αλλους.

Υποψιαζομαι driver.

Update

Και με τους 9.9 το ιδιο κάνει.

Πριν είχα τους 9.2 ή 9.5 (δεν θυμάμαι) χωρίς πρόβλημα (αλλά με 4870 - δεν νομίζω αυτό να αλλάζει κάτι).

Αν τα εχει κανει μανταρα η ΑΤΙ σκουρα τα πραγματα....

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα driver, γιατι με την προηγουμενη εκδοση του ΤΜΤ3 δεν το κανει. Επιπλεον,με την τελευταια εκδοση του ΤΜΤ3 δεν λειτουργει το reclock! Το επιβεβαιωσα και με νεα εγκατασταση σε Win 7 και Catalyst 9.9.

Re: Απάντηση: Arcsoft TotalMedia Theatre 3 Platinum

Επιπλεον,με την τελευταια εκδοση του ΤΜΤ3 δεν λειτουργει το reclock! Το επιβεβαιωσα και με νεα εγκατασταση σε Win 7 και Catalyst 9.9.

Ναι και είναι θέμα Arcsoft και όχι reclock, τα χε πάρει και στην κράνα ο developer James γιατί όλο κάτι αλλάζει η Arcsoft.....και το παράτησε το θέμα reclock-TMT...εν αναμονή λοιπόν.

Thanks Αιμιλιε..

Don't even mention it....-bye-

Τα τελευταία νέα στο επίπεδο του ήχου, είναι ότι προσπαθούν να συνεργαστούν τα αλάνια από το ffdshow department με τα αλάνια του reclock department για να δουν μπάς και κάνουν το ffdshow + reclock να δώσει bitstream σε όλες τις κάρτες ήχου.......

Είναι σε καλό δρόμο...εν αναμονή λοιπόν...(άντε να δούμε).

Υ.Γ Και έχουν βάλει μπρος το Slyplayer....

Με την άφιξη των καινούριων ΑΤΙ και το επερχόμενο patch του ΤΜΤ3 θα λυθεί και το ΜΕΓΑ θέμα του ήχου....με μια κάρτα all around.

Μένει βέβαια η αναβάθμιση των πτωχών πλην τίμιων, hardware parts.....εκ μέρους μας(όσoι μείναμε με P4 και AGP)....α ρε άτιμη κενωνία....-bye-:BDGBGDB55::BXVZCBXZ6:

Δοκιμασα εχθες και με το 160 patch και εχω τα ιδια προβληματα. Μετα απο καποια ωρα το TMT "κουραζεται" και θελει είτε pause-play ειτε κλεισιμο και ανοιγμα για να επανελθει.

Αυτο που προσεξα και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι αν απενεργοποιησω το "Enable hardware acceleration" δεν αλλαζει τιποτα στην εικονα - εκτος βεβαια αν θελει restart για να "δει" την αλλαγη..

Σου κοστισε κατι παραπανω ομως ε; ;)
Ασε, μιλάμε για τρελά λεφτά Τάκη.

Σίγουρα πολύ παραπάνω από 0 Ευρω.

:p