Mηπως καποια εφαρμογη,"ταλαιπωρει" την cpu και οταν ζεσταινεται κανει σπασιματα ;Oταν το κανει δες στο ποσο δουλευει η cpu και αν ειναι πολυ ψηλα ψαξε ποια εφαρμογη φταιει απο αυτες που τρεχουν.Αυτο ακριβως μου κανει ενα .exe της asus xonar που εχω στο pc για να ακουω τα hd φορμα ηχου.Το "κλεινω" και η cpu απο 50-65% παει στα 10-20%.Στο δικο μου PC παιζει καταπληκτικα στην αρχη και για περιπου 1 ωρα, ισως 1.15 και μετα αρχιζει να κανει σπασιματα. Το κλεινω, το ανοιγω παλι, επιστρεφω στο σημειο που ημουν και παιζει την υπολοιπη ταινια μια χαρα.
Ξερει κανεις γιατι "κουραζεται" το TMT μετα τη 1 ωρα? Υπαρχει καποιο setting να δοκιμασω? Το εχει δει κανεις αλλος η συμβαινει μονο σε εμενα?
και σε μενα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα δεν παρατηρησα καποια εφαρμογη να μου "κουραζει" την cpu..δεν ξερω τι γινεται...Mηπως καποια εφαρμογη,"ταλαιπωρει" την cpu και οταν ζεσταινεται κανει σπασιματα ;Oταν το κανει δες στο ποσο δουλευει η cpu και αν ειναι πολυ ψηλα ψαξε ποια εφαρμογη φταιει απο αυτες που τρεχουν.Αυτο ακριβως μου κανει ενα .exe της asus xonar που εχω στο pc για να ακουω τα hd φορμα ηχου.Το "κλεινω" και η cpu απο 50-65% παει στα 10-20%.
Επιπλεον,με την τελευταια εκδοση του ΤΜΤ3 δεν λειτουργει το reclock! Το επιβεβαιωσα και με νεα εγκατασταση σε Win 7 και Catalyst 9.9.
Thanks Αιμιλιε..
Ασε, μιλάμε για τρελά λεφτά Τάκη.Σου κοστισε κατι παραπανω ομως ε;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.