Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Να ενημερωσω οτι με τον Pioneer SC-LX83 έχουμε θεμα.

Δεν ''περναει'' 3D. Παγώνει.

Το κοιταω....

LOL

Βασικα δοκιμασα και να περασω πρωτα απο τον Luma, μπας και ''ξεμπλόκαρε'' ο Pio αλλά ούτε έτσι παίζει.

(προφανως εννοω ότι και απευθειας PC - Pio και PC - Luma - Pio υπάρχει θεμα).

Θα δοκιμασω και με το PDVD (βγηκε και νεο patch τις προαλλες - μπορει να φτιαχνει και το θεμα που ειχαμε δει με το ''contrast'') να δω αν ειναι θεμα PC γενικά ή συγκεκριμενα του TMT.

Λιγο που κοιταξα πάντως, δεν βρηκα αναφορα στο θεμα. Δεν ξερω, αν παρει κανενος το ματι κατι ας σφυρίξει.

Το πρόβλημα υφίσταται και με το PDVD.

Άρα κάτι δεν πάει καλά με τον Pioneer και το PC (ATI; ).

Να σημειωσω ότι το λαμπάκι του HDMI αναβοσβήνει συνέχεια - δεν μπορεί να κλειδώσει σε 3D.

Αρχίσαμε τα ντράβαλα πάλι....

Δεν θυμαμαι με ποιον το συζητουσα: Δοκιμασε να σβήσεις εντελως οτι ATI profiles εχεις και ξαναδοκιμασε.

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Το πρόβλημα υφίσταται και με το PDVD.

Άρα κάτι δεν πάει καλά με τον Pioneer και το PC (ATI; ).

Να σημειωσω ότι το λαμπάκι του HDMI αναβοσβήνει συνέχεια - δεν μπορεί να κλειδώσει σε 3D.

Αρχίσαμε τα ντράβαλα πάλι....

Μάλλον ο 83 φταίει...
Κάνε μια καλή τιμή να τα βρούμε...
icon10.gif

Δεν θυμαμαι με ποιον το συζητουσα: Δοκιμασε να σβήσεις εντελως οτι ATI profiles εχεις και ξαναδοκιμασε.

Οι πηγές σου είναι αναξιόπιστες... :flipout:

Panman
icon12.gif

Last edited:
Ντεν έχω profiles καρντιά μου....

Τρεχα γύρευε τι παίζει....

Από την μια οι Pioneer γενικά ήταν πάντα οι πιο ΟΚ σε συνεργασία με τα PC από την αλλη η ΑΤΙ παίζει μια χαρα απευθείας με την Panny αλλά και με τον Lumagen.

Είχα μία ελπίδα ότι βάζοντας τον Luma στη μέση (μεταξύ PC και Pioneer) και με δεδομένο ότι ο Luma παίζει με την ΑΤΙ, θα λυνόταν το πρόβλημα αλλά ''δεν''. Αυτό με προβληματίζει: Οτι ο Pioneer χαλιέται και με το σήμα της ATI αλλά και με του Luma (με πηγή ΑΤΙ) - πάντα για 3D.

Μόνο νεους ΑΤΙ drivers βλεπω να περιμένουμε (εχω δοκιμάσει με όλους τους υφιστάμενους).

Σε μενα εκτος οτι το ΤΜΤ5 παιζει το 3D σε λαθος αναλυση (1280χ720@60) και με το τελευταιο Pdvd εχω προβλημα δεν παιζει καθολου ,οποτε γυρισα στο προηγουμενο που δεν εχω προβλημα.Θα περιμενω τους επομενους drivers,αλλα αρχιζω να φοβαμαι μηπως εχει προβλημα η καρτα γραφικων.

Εβγαλε και η Realtek εναν νεο HDMI driver (2.55).

Θα τον δοκιμάσω μπας και (αλλά δεν νομίζω)...

Update

Κανοντας add το 1080p24 profile απο τους Catalyst (οχι πως χρειαζονταν φυσικα για να παιξει το PC σε 1080/24) ανακαλυψα ότι παίζει 3D (με τον Pioneer μιλαμε παντα) αλλά στα 720/60!

Run and search....

Ελπιζω με τους 10.12 να δουμε ασπρη μερα (αν και φοβαμαι ότι το θεμα ειναι εξειδικευμενα και δεν θα ασχοληθουν / αν το εχουν καν παρει χαμπαρι...)

Παίδες,στα φόρουμς του εξωτερικού γκρινιάζουν γιατί κάνει downsampling τον αρχικό ήχο !

Πρέπει να το τσεκάρετε αυτό (ναι μεν,passthrough αλλά όχι στο αρχικό rate !!),πράγμα σπαστικό όταν έχεις σκάσει 99 δολλάρια..

Αναφέρουν οτι τα ίδια είχαν και οι προηγούμενες αρχικές εκδόσεις του (2 και 3) ,προτού βγούν τα αντίστοιχα patches.

Αυτό με τον ηχο που λες οτι κανει downsampling, πως το τσεκάρουμε;
Στον Pioneer 82 που έχω παιζει κανονικα πάντως DTS HD master και από mkv αλλά και απο Bluray.
Αν εννοείς ότι κάνει downsampling σε απλό DTS, δεν ισχύει γιατί ο ενισχυτης μου όπως ειπα γράφει κανονικά DTS HD.
Αν εννοείς ότι ναι μεν παιζει DTS HD αλλα έχει υποβαθμίσει το Bitrate, τοτε πως θα το καταλαβω;

Last edited:
Σε μενα εκτος οτι το ΤΜΤ5 παιζει το 3D σε λαθος αναλυση (1280χ720@60)
Αυτο ξεκινησε να το κανει κι εμενα απο τοτε που εκανα αυτο:
Update

Κανοντας add το 1080p24 profile απο τους Catalyst (οχι πως χρειαζονταν φυσικα για να παιξει το PC σε 1080/24) ανακαλυψα ότι παίζει 3D (με τον Pioneer μιλαμε παντα) αλλά στα 720/60!
Χωρις αυτο ομως δεν επαιζε καθολου!

Αυτο ξεκινησε να το κανει κι εμενα απο τοτε που εκανα αυτο:
Χωρις αυτο ομως δεν επαιζε καθολου!
Update 3D playback
To tmt5 παιζει λαθος 1280χ720@60, αλλα το ΤΜΤ3 με το 3D plugin παιζει σωστα !!! Το τελευταιο pdvd δεν παιζει καθολου αλλα η προηγουμενη εκδοση παιζει !!! Kατι δεν παει καλα στο autoresolution με τους drivers αλλιως θα πεταξω το pc απο το παραθυρο.:flipout::flipout::flipout:.Επισης εμενα το ΤΜΤ5 παιζει dts στα .mkv(το λαμπακι αναβει στον ενισχυτη,εκτος αν τα επαιξε και αυτος).

Οντως κατι δεν παει καλα με τους drivers προφανως και το autoresolution.

Για να δοκιμασουμε και το TMT3. Το είχα ξεχασει τελειως αυτό.