Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Βγηκανε οι 10.12

Για να δουμε...

Σε 6870 CF που τους δοκίμασα, οι επιδώσεις στο 3dmark11 πέφτουν ~100 πόντους σε σχέση με τους 10.10 ε δε δοκίμασα κάτι άλλο.

Και το TMT 3 τα ιδια μου κανει (παίζει μόνο στα 720).

Οι 10.12 δεν αλλαξαν τίποτα.

Θα κάνω κι ενα format μπας και (αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι)

BTW

Μιας και αξιώθηκα μετα από τόσους μήνες να βάλω το 3D plug in του ΤΜΤ3, να πω ότι δεν έχει καμία διαφορά από το 5.

Συριε μην ταλαιπωρείσαι αδικα.. αφου ξερεις οτι θα σου βρω λυση αποψε που θα περασω!
:jester:

Να 'σαι καλα βρε Τάκη....Θα σε κερασω και το γλυκάκι των Simply Burger :p

spcav,φανταζομαι οτι εχεις δοκιμασει στην αναλυση οθονης να βαλεις manuall 1920x1080@23hz....
Ναι, βρε, προφανως. Πάντα στα 1920/23 είμαι όταν ''ξεκινάω'' τις δοκιμές.

Τα ενδεχόμενα ειναι τα εξής:

- Χωρίς να έχω κανει add το 1080/24 (HD) profile (Catalyst) :
Και τα 3 προγραμματα (TMT 3, 5, PDVD) ξεκινάνε αλλά ο Pioneer δεν μπορεί να κλειδώσει (αναβοσβήνει το HDMI λαμπάκι επ' άπειρον - στο ενδιάμεσο η TV δείχνει για 1 sec να έχει γυρίσει στα 1080/60 αλλά μετά τίποτα).

- Αν έχω κανει add το 1080/24 (HD) profile:
ΤΜΤ 3: Παίζει 2D
TMT 5: Γυρίζει μόνο του στα 720/60 3D
PDVD: Γυρίζει μόνο του στα 720/60 3D (αν θυμάμαι καλά).

Εσένα ποια ακριβως είναι η ''αντίστοιχη κατάσταση''; Μπας και βγάλουμε κανα συμπέρασμα που κρυβεται η λαλακία...

Αυτα που θα γραψω ειναι λιγο ασχετα με το tmt αλλα αφορουν την ati.
Εχω "βηξιμο" στις mkv και με mpc και με kmplayer αλλα λιγο βηξιμο και στα blu ray (powerdvd 10).
Εκανα format δεν αλλαξε τιποτε.
Εβαλα το realtek drv για το hdmi audio της ati και χαλασε το contrast στο powerdvd !!!!! Ξαναεβαλα τον ati driver.
Για 3d κλειδωνει μονο στο 23 των catalyst και οχι στο 24.
Οταν δημιουργω profile στην ati δε παιζει 3d.
Συριε βαλε τον ati driver στο audio και οχι τον realtek.
Τον πονο μου για mkv αναπαραγωγη θα τον πω αλλου.

Τον realtek τον έβγαλα αμέσως μετα που τον δοκίμασα (δεν είχε καμια διαφορα πουθενα).

Το pdvd όμως δεν θυμαμαι αν το δοκιμασα τοτε (με τον realtek εννοω) για να δω αυτο που λες.

Παντως αυτο που λες ''χαλασμενο contrast'' (αν λεμε το ιδιο - εμας ήταν σαν 'ξυπλυμένη'' εικόνα που δεν ''ερχόταν'' όμως), μας το εκανε το pdvd συνέχεια (χωρίς τον realtek)!

Το να εχω profile ή όχι δεν μου αλλαζει πουθενα την συμπεριφορα.

Με αυτό που λες ''Για 3d κλειδωνει μονο στο 23 των catalyst και οχι στο 24'', τί εννοείς ακριβώς;

Εσύ τι ακριβώς έχεις δοκιμάσει όσον αφορά το 3D και με ποιον ενισχυτή;

ΥΓ Αυτά ειναι....Τα PC μας φέρνουν ποιο κοντά (θέλουμε δεν θέλουμε)....Ενώ τα παλιοmac που δεν έχουν τέτοια να μας ταλαιπωρούν ποιος τα μ@μεί; :p :p :p

Εννοω οτι αν επιλεξω απο το display properties των catalyst 24 δε παιζει 3d. Επιλεγω 23 (μετα δειχνει 24 βεβαια στους catalyst) και παιζω 3d απροβληματιστα. Δεν εχω καποιον ενισχυτη, απο το pc κατευθειαν στην τηλεοραση. Καρτα η 6850.

Εχει κανει κανεις δοκιμη με καμμια nvidia καινουρια??
Λενε τιποτα στο 3D??
Σοβαρα μιλας τωρα;

Να παίζουν όλα ΟΚ με τη μία και μετά να μην έχουμε με τι να ασχολούμαστε;

Δεν παμε καλά μου φαίνεται...

:p :p :p

Εννοω οτι αν επιλεξω απο το display properties των catalyst 24 δε παιζει 3d. Επιλεγω 23 (μετα δειχνει 24 βεβαια στους catalyst) και παιζω 3d απροβληματιστα. Δεν εχω καποιον ενισχυτη, απο το pc κατευθειαν στην τηλεοραση. Καρτα η 6850.
Δλδ αν το πας στα 24 τι σου κάνει; Δεν παίζει καθόλου ή παίζει 2D;

Χωρίς τον ενισχυτή στη μέση παίζει ΟΚ και εμένα.

Αλλά και ο ενισχυτής με το Panny 300 παίζει επίσης ΟΚ.