Arcsoft TotalMedia Theatre 5

αν θες 3d απο 6850 και ανω.
Αν δεν θες 3d , μια 5830 και ανω θα σε καλυψει (λογικα και αλλες της 5χ σειρας αλλα εχεις και μικρο επεξεργαστη).

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Xμ… δύσκολα τα πράγματα ….κάρτα γραφικών τι μου προτείνετε για να παίζει απροβλημάτιστα..? γιατί από επεξεργαστή η μητρική μου δεν έχει πολλά περιθώρια για βελτιώσεις .. μέχρι 2600 επεξεργαστή μπορώ να βάλω …οπότε για να μην πάι στα σκουπίδια όλο το σύστημα …μήπως το σώσω με μια κάρτα γραφικών… όποιος ξέρει ας πρωτινή κατι…

Φίλε μου, κράτα το PC-άκι σου για καμιά άλλη δουλίτσα κι άσε τις ταινίες.
Με τα λεφτά που θα δώσεις να το αναβαθμίσεις (κάρτα + επεξεργαστή) αγοράζεις ένα media player που τα κάνει όλα και συμφέρει (πχ Xtreamer Pro γύρω στα 160 €) και καθάρισες.
Αν πάλι θές να είσαι συνέχεια στο "χώσε" και στο "άχ-βάχ" τι να σου πώ; Εσύ αποφασίζεις.

Xμ… δύσκολα τα πράγματα ….κάρτα γραφικών τι μου προτείνετε για να παίζει απροβλημάτιστα..? γιατί από επεξεργαστή η μητρική μου δεν έχει πολλά περιθώρια για βελτιώσεις .. μέχρι 2600 επεξεργαστή μπορώ να βάλω …οπότε για να μην πάι στα σκουπίδια όλο το σύστημα …μήπως το σώσω με μια κάρτα γραφικών… όποιος ξέρει ας πρωτινή κατι…

Αν μιλάμε μόνο για HD, ότι να' ναι.. Όλες οι σύγχρονες κάρτες κάνουν μια χαρά hardware acceleration. Με 5450 και πάνω θα είσαι μια χαρά.

Re: Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Φίλε μου, κράτα το PC-άκι σου για καμιά άλλη δουλίτσα κι άσε τις ταινίες.
Με τα λεφτά που θα δώσεις να το αναβαθμίσεις (κάρτα + επεξεργαστή) αγοράζεις ένα media player που τα κάνει όλα και συμφέρει (πχ Xtreamer Pro γύρω στα 160 ) και καθάρισες.
Αν πάλι θές να είσαι συνέχεια στο "χώσε" και στο "άχ-βάχ" τι να σου πώ; Εσύ αποφασίζεις.
Μια 5450 Μπαμπη κανει 30 Ευρω....

(μην βγάζεις τον πόνο σου στον καθένα - ασε που μπορει να χεις και τυχερά σου / να πας να του στησεις κανα media browser :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Μια 5450 Μπαμπη κανει 30 Ευρω....

(μην βγάζεις τον πόνο σου στον καθένα - ασε που μπορει να χεις και τυχερά σου / να πας να του στησεις κανα media browser :p)

Έγραψα "κάρτα + επεξεργαστή"... Αλλά τώρα με τα 3D που έμπλεξες βλέπεις μόνο τα μισά... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Έγραψα "κάρτα + επεξεργαστή"... Αλλά τώρα με τα 3D που έμπλεξες βλέπεις μόνο τα μισά... :p
Το μόνο πού δε με ενδιαφέρει είναι το 3D..ούτε ta games αφού έχω το ps3….με ενδιαφέρει να παίζει απροβλημάτιστα αρχεία BDMV και τα kmp player ….όποτε με μια σαν και αυτή θα με κάλυψη Sapphire Ultimate 5550?

Εσυ μπορει να εγραφες + αυτοκινητο + σκαφος :p

Το θεμα ειναι ότι για BD δεν χρειαζεται και τα 2, μόνο το 1 (όπως είπαμε από την αρχή).

Και η αλλαγη VGA είναι η πιο φθηνή και αποτελεσματική λύση.

με ενδιαφέρει να παίζει απροβλημάτιστα αρχεία BDMV και τα kmp player ….όποτε με μια σαν και αυτή θα με κάλυψη Sapphire Ultimate 5550?
Ωπα, αν βάζεις και νέα παράμετρο (εκτός BD) με το να λες ''kmp player'' και εννοείς και ματρόσκες, θέλει λίγο προσοχή.

Γιατι για να εκμεταλλευτούν τα mkv το HA των VGA πρέπει να έχουν κωδικοποιηθεί κατάλληλα.

Κατα τα αλλα και η μικρότερη ΑΤΙ 5ΧΧΧ θα σε καλύψει.

Ωπα, αν βάζεις και νέα παράμετρο (εκτός BD) με το να λες ''kmp player'' και εννοείς και ματρόσκες, θέλει λίγο προσοχή.

Γιατι για να εκμεταλλευτούν τα mkv το HA των VGA πρέπει να έχουν κωδικοποιηθεί κατάλληλα.

Κατα τα αλλα και η μικρότερη ΑΤΙ 5ΧΧΧ θα σε καλύψει.
Όταν λες <Γιατι για να εκμεταλλευτούν τα mkv το HA> εννοείς να μπουν οι codecs?
[FONT=&quot]είναι ‛εύκολο να μου το εξηγήσεις? [/FONT]

Όταν λες <Γιατι για να εκμεταλλευτούν τα mkv το HA> εννοείς να μπουν οι codecs?
[FONT=&quot]είναι ‛εύκολο να μου το εξηγήσεις? [/FONT]
Nομιζω οτι ο δημιουργος του .mkv πρεπει να το "φτιαξει" με καταλληλο τροπο για να δουλεψει το acceleration (εφοσον υποστηριζει κατι τετοιο η καρτα).Γενικα θες μια καρτα που και μονη της να κανει για την δουλεια σου και ασε το acceleration,για να εισαι σιγουρος.

Nομιζω οτι ο δημιουργος του .mkv πρεπει να το "φτιαξει" με καταλληλο τροπο για να δουλεψει το acceleration (εφοσον υποστηριζει κατι τετοιο η καρτα)
Σωστα

Γενικα θες μια καρτα που και μονη της να κανει για την δουλεια σου και ασε το acceleration,για να εισαι σιγουρος.
Τι σημαίνει αυτό;

Τι παραπάνω ''δουλεια'' να κάνει η κάρτα σε video decoding πέραν του HA; Αν δεν κάνει, μιλάμε απλώς για δουλεια CPU.

Εφαγα μια φλασια και ειπα να κοιταξω το pstrip τωρα που αυτο υποστηρίζει advanced timing options για τις 5ΧΧΧ (οπότε ίσως και για τις 6ΧΧΧ).

Μακαρι να έχουμε καμια ευχαριστη εκπληξη (αν και νομίζω ότι έχουμε θεμα με τον driver της ATI).

Σοβαρά; Πότε έγινε αυτό;

Δηλαδή τώρα θα μπορώ να πάρω από την 5750 μου τα πολυπόθητα 23,976Hz μέσω powerstrip και όχι από το CCC (υποτίθεται αυτό κάνει το 23).

Εσύ Σύριε (αυτό δεν είναι το όνομά σου; ) αν θυμάμαι καλά είχες μια κουβεντούλα με τον δημιουργό του προγράμματος για το θέμα pstrip & ATI 5xxx, τελικά ο τύπος σου έκανε τη χάρη...

Δεν διαφωνω με αυτα που λετε και με ολο το σεβασμο προς ολους σας μηπως θα ηταν καλυτερα να τοποθετειτε τους διαφορους προβληματισμους σας σε ξεχωριστα ποστ? Πηγα να διαβασω για το Totalmedia και ενω στην αρχη καλα πηγαινε ,στο τελος καταληξε να ειναι hardware το θεμα....και παλι επαναλαμβανω δεν θελω να θιξω κανεναν απλα αν εχουμε μια σωστη ταξινομηση στα θεματα μπορουμε να βοηθησουμε περισσοτερο ο ενας τον αλλο...ο φιλος που αναρωτιεται για την καρτα γραφικων που πρεπει να αγορασει πιστευω οτι αν εγραφε καπου αλλου το θεμα του θα ειχε περισσοτερη βοηθεια απο τα υπολοιπα μελη...

@panos: Ναι, εγω είχα ανοίξει θέμα στο φόρουμ τους, κανα χρόνο τώρα και φαίνεται ότι πρόσφατα ο τύπος υποστηριξε τις 5ΧΧΧ. Βεβαια, από την στιγμή που 23,976 βγάζουν πλέον και οι Catalyst δεν βλέπω τι να το κάνεις το pstrip.

Τις 6ΧΧΧ δεν τις υποστηριζει πάντως (δοκίμασα).

Ούτε οι 10.12a και το format έκαναν τίποτα.

@ jimtrif: Δεν εχεις άδικο....Αλλά τα πράγματα στα HTPC ειναι λίγο μπλεγμένα γενικά...(πχ το ποιος ''φταιει'' όταν κάτι δεν δουλεύει...)

Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

@ jimtrif: Δεν εχεις άδικο....Αλλά τα πράγματα στα HTPC ειναι λίγο μπλεγμένα γενικά...(πχ το ποιος ''φταιει'' όταν κάτι δεν δουλεύει...)

Ε καλα, αυτο ειναι ευκολο... εσυ!

:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Arcsoft TotalMedia Theatre 5

Ε καλα, αυτο ειναι ευκολο... εσυ!

:flipout::flipout::flipout:

Οντως....που ειμαι πάντα ένα βημα μπροστά...:p

btw Κάτι ειπες για εναν στο Αμερικάνικο που είχε αναφερει κι αυτός το πρόβλημα. Δεν το βρήκα. Αν εχεις κανα link post it.

btw Να πω ότι εχει πλάκα πως μερικές φορες με το TMT 5 όταν κρασάρει και δεν μπορει να παίξει 1080/24 3D λίγο πριν σε πετάξει στα Win ανάβει στιγμίαια στην TV το σηματάκι 1080/24 3D :p